šteta kaj se ja ne peglam :)14 +1
šteta kaj se ja ne peglam :)14
šteta kaj se ja ne peglam :)14 a jesu li te zvali ovaj put ili?i još nešto, nije mi jasno šta će Mari ova borba ako bi trebao nastupiti za 10-ak dana u Finskoj? :)23
šteta kaj se ja ne peglam :)14 a jesu li te zvali ovaj put ili?i još nešto, nije mi jasno šta će Mari ova borba ako bi trebao nastupiti za 10-ak dana u Finskoj? :)23 i to su oba su odlicni borci, da su neke kante ne bi mi bilo cudno
šteta kaj se ja ne peglam :)14 a jesu li te zvali ovaj put ili?i još nešto, nije mi jasno šta će Mari ova borba ako bi trebao nastupiti za 10-ak dana u Finskoj? :)23 jesu al idem na europsko u bjj krajem mjeseca
šteta kaj se ja ne peglam :)14 a jesu li te zvali ovaj put ili?i još nešto, nije mi jasno šta će Mari ova borba ako bi trebao nastupiti za 10-ak dana u Finskoj? :)23 jesu al idem na europsko u bjj krajem mjesecamatej "automehaničar truhan trullex...................vjerojatno pšerak želi iskoristit spremnost i uzeti u 10 dana 2 skalpa........................čujte..ako mu tako psihološki paše i željan je borbi i nema živaca čekat što da ne...svak bira svoj filingnisam pobornik al ako borca to veseli ok:)36 :)36
Ovaj brkljacin protivnik je odlican u stand up-u..kad sam ga god gledo dobio je nokautom i to sigurno 3,4 puta sam gledo protivnike na spavanju...vjerovatno mu je parter los pa mislim da bi u parteru brkljaca imao sanse...gore se ne rokat s njim...
Ovaj brkljacin protivnik je odlican u stand up-u..kad sam ga god gledo dobio je nokautom i to sigurno 3,4 puta sam gledo protivnike na spavanju...vjerovatno mu je parter los pa mislim da bi u parteru brkljaca imao sanse...gore se ne rokat s njim... A ne bi mu bilo pametno ici u parter sa momkom koji trenira u Pretorianu...Sjetite se Balijagica za kojeg su svi mislili da je boxer ...Vjerovatno je dole cak i bolj nego u stand upu :P
Ovaj brkljacin protivnik je odlican u stand up-u..kad sam ga god gledo dobio je nokautom i to sigurno 3,4 puta sam gledo protivnike na spavanju...vjerovatno mu je parter los pa mislim da bi u parteru brkljaca imao sanse...gore se ne rokat s njim...kako to da mu onda piše pro debi? to si ga gledao na amaterskom nekom ili možda box, kickbox?
Malo OTArti kad ćemo tebe opet gledati u ringu , oće li šta uskoro?
arti jesi namjestio stare kosti?
nemojte odmah na pederluk molim vas... :D
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close