Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-01-11T14:04:46Z
Magrinho wrote:

DoKoske wrote:

šteta kaj se ja ne peglam :)14

+1

+2
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
fanatic
2011-01-11T14:31:54Z
DoKoske wrote:

a jesu li te zvali ovaj put ili?

i još nešto, nije mi jasno šta će Mari ova borba ako bi trebao nastupiti za 10-ak dana u Finskoj? :)23
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
shogun33
2011-01-11T14:36:39Z
fanatic wrote:

DoKoske wrote:

i još nešto, nije mi jasno šta će Mari ova borba ako bi trebao nastupiti za 10-ak dana u Finskoj? :)23

i to su oba su odlicni borci, da su neke kante ne bi mi bilo cudno
ive
  • ive
  • Advanced Member
2011-01-11T14:53:15Z
osvetit će mu se to forsiranje
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-01-11T15:56:21Z
shogun33 wrote:

fanatic wrote:

DoKoske wrote:

i to su oba su odlicni borci, da su neke kante ne bi mi bilo cudno

journeyman sindrom,normalno da to nije dobro.tako neće dospjeti do velike scene. ovaj u finskoj mu je važniji,najavio ga je i sherdog
DoKoske
2011-01-11T16:38:33Z
fanatic wrote:

DoKoske wrote:

jesu al idem na europsko u bjj krajem mjeseca
wash your feminine side clean off
dr jupidu
2011-01-11T16:47:56Z
DoKoske wrote:

fanatic wrote:

DoKoske wrote:

matej "automehaničar truhan trullex...................

vjerojatno pšerak želi iskoristit spremnost i uzeti u 10 dana 2 skalpa........................

čujte..ako mu tako psihološki paše i željan je borbi i nema živaca čekat što da ne...svak bira svoj filing

nisam pobornik al ako borca to veseli ok

arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-01-11T16:49:08Z
Ovaj brkljacin protivnik je odlican u stand up-u..kad sam ga god gledo dobio je nokautom i to sigurno 3,4 puta sam gledo protivnike na spavanju...vjerovatno mu je parter los pa mislim da bi u parteru brkljaca imao sanse...gore se ne rokat s njim...
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-01-11T16:57:48Z
:)36
dr jupidu wrote:

DoKoske wrote:

fanatic wrote:

DoKoske wrote:

matej "automehaničar truhan trullex...................

vjerojatno pšerak želi iskoristit spremnost i uzeti u 10 dana 2 skalpa........................

čujte..ako mu tako psihološki paše i željan je borbi i nema živaca čekat što da ne...svak bira svoj filing

nisam pobornik al ako borca to veseli ok

:)36 :)36

bmma
  • bmma
  • Advanced Member Topic Starter
2011-01-11T17:21:23Z
arti wrote:

Ovaj brkljacin protivnik je odlican u stand up-u..kad sam ga god gledo dobio je nokautom i to sigurno 3,4 puta sam gledo protivnike na spavanju...vjerovatno mu je parter los pa mislim da bi u parteru brkljaca imao sanse...gore se ne rokat s njim...

A ne bi mu bilo pametno ici u parter sa momkom koji trenira u Pretorianu...Sjetite se Balijagica za kojeg su svi mislili da je boxer ...Vjerovatno je dole cak i bolj nego u stand upu 😛
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-01-11T17:45:41Z
bmma wrote:

arti wrote:

A ne bi mu bilo pametno ici u parter sa momkom koji trenira u Pretorianu...Sjetite se Balijagica za kojeg su svi mislili da je boxer ...Vjerovatno je dole cak i bolj nego u stand upu :P

:)15 😘
DoKoske
2011-01-11T18:51:28Z
arti wrote:

kako to da mu onda piše pro debi? to si ga gledao na amaterskom nekom ili možda box, kickbox?
wash your feminine side clean off
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-01-11T19:56:35Z
DoKoske wrote:

arti wrote:

kako to da mu onda piše pro debi? to si ga gledao na amaterskom nekom ili možda box, kickbox?

pa kazem ti vjerovatno mu je parter los jer sam ga samo gledo u k1.. Vjerovatno hoce probat mma...neam ti pojma...
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-01-11T20:20:59Z
Malo OT
Arti kad ćemo tebe opet gledati u ringu , oće li šta uskoro?
My PFS Bets:
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-01-11T20:31:24Z
Cain wrote:

Malo OT
Arti kad ćemo tebe opet gledati u ringu , oće li šta uskoro?

a bolestan sam..poceo sam rokćat...vjerovatno me ova svinjska oborila...hehe..a ne znam...kad budem spreman..sad nisam
ive
  • ive
  • Advanced Member
2011-01-11T20:55:12Z
arti jesi namjestio stare kosti?
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-01-11T21:49:56Z
ive wrote:

arti jesi namjestio stare kosti?

hehehe...jesam.jesam...koje ce biti sljedece pitanje..arti sevis li ista?:)2 :)2 :)2
hamush
2011-01-11T22:01:26Z
nemojte odmah na pederluk molim vas... 😃
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-01-11T22:19:31Z
hamush wrote:

nemojte odmah na pederluk molim vas... :D

kurvaluk
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-01-12T00:01:31Z
Arti ševis li išta?
:)20

Samo ti ozdravi man , a za ostalo ćemo lako.:)37
My PFS Bets:
Users browsing this topic