maro-du
2010-12-22T20:00:03Z
arti wrote:

Hehehehehehehehe lajk..tesko da pele prezivi onakav gnp

jeli maro ono nedavno dobio peleta?
hamush
2010-12-22T20:09:37Z
Rados_MMA wrote:

Evo par stvari da napisem
Pele ce verovatno dobiti Ahmica, Pele je znato cvrsci borac, fizicki bolje pripremljen, Ahmic ne zeli da razmenjuje sa Peletom, mozda ga uspe koji put baciti dole, tesko da ce uspeti da ga dovrsi GNP, Pele ce napadati odozdo, a mozda cak ne bude ni mogao Ahmic da ga srusi jer je Peletov grepling znatno superiorniji od Nandorovog
Pele by sub 2.runda

Tomislav Spahovic je dosta dobar rvac ali to u ovom trenutku nije protivnik koji je ravnopravan Peraku, Spahovic je kao Randelman, brzim takedownom ce dominirati Peraka par minuta, posle toga ce se braniti od armbara, i bezati od udaraca jer ce se Spahovic brzo istrositi. Mogli su mnogo bolje protivniki dovesti Maru, koji mi deluje da je dosta napredova ali i ovo ce biti interesantno, verovatno se ocekuje da pobednik radi sa Rimbonom za titulu 😉

Racic vs Vickovic, klasican duel udaraca i greplera, voleo bih da Vicko pobedi ali iskresno male su mu sanse protiv znatno superiornijeg greplera...Mada kad Vicko zategne desnom rukom KO u najavi 🙂

Valentic vs Vuckovic
Ocekujem pobedu Vuckovica iskreno, bolji je bosker snazniji je, Valenticu su dali Vucka zato sto mu odgovara jer je udarac ali nisu predvideli to da Vucko po meni bolje udara od Valentica bar kad je MMA u pitanju...Mario ima sanse ako prevede u parter borbu

rados u glavu sve...

slazem se...

Jedino ovog Valenticevog neznam. Nadam se da ce marijo pobijediti.
Rados_MMA
2010-12-22T20:22:39Z
Valentic moze dobiti Vucka u parteru, gore ce proci kao sa Phillipsom
Jeste Maro dobio Peleta, ali je Pele radio sve turnirske meceve, jeste pri kraju karijere, ali ako udje spreman mislim da Ahmic ne moze sa njim raditi!
fanatic
2010-12-22T21:42:05Z
ive wrote:

loreia wrote:

fanatic wrote:

"Priredba će se održati u košarkaškoj dvorani u Splitu na Gripama koja prima 3.500 gledatelja te omogućava stvaranje jedinstvene atmosfere borilačkih arena."

odlično. nek dođe 2000 ljudi, izgledat će dobro popunjeno i bit će odlična atmosfera, a ne kao zadnji put u Spaladiumu, izgledalo je otužno

Mislim da velika dvorana ima malo veci kapacitet od 3,5 keka.
Al opet, Gripe su puno bolji izbor od Spaladium Arene.

Split igra svoje utakmice u maloj dvorani, čini mi se da ta nema 3.5 keka mjesta?

ima ima, stane ondje otprilike 3.5 tisuća, mislim da je u finalu prvenstva protiv Zadra prije 2 godine bilo i 4+
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
matas pršuti
2010-12-22T23:41:56Z
Neznam kako misli Spahović dobit Peraka.
Eventualno je bolji u hrvanju, ali opet će popušit kakav submission. A ako Perak završi na njemu ide GnP, soccer kick i adio.
dr jupidu
2010-12-23T00:56:37Z
košarkaška mala dvorana kk split je idealna za atmosferu i publika je blizu ..............................

kad već se nemože napunit velika dvorana

a i mislim i da su troškovi iznamljivanja kudikamo povoljniji ..............................mislim...

arti
  • arti
  • Advanced Member
2010-12-23T01:20:31Z
Moj matas maro ce to na nogama rjesit... :)18
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-12-23T08:32:53Z
ima li gdje snimka perak - pele?
bandog
2010-12-23T17:26:17Z
Može li malo od uvodnim borbam? Mislim da će biti prava borilačka fešta!:)18
bmma
  • bmma
  • Advanced Member Topic Starter
2010-12-25T01:14:47Z
Zna li neko hoce li biti neki live streaming ???
bandog
2010-12-27T00:12:10Z
Jedva čekam Brkljaču gledat. Kod njega nema kalkuliranje, samo naprid i udri. hahahaha
The Miner
2010-12-27T12:20:48Z
bandog wrote:

Jedva čekam Brkljaču gledat. Kod njega nema kalkuliranje, samo naprid i udri. hahahaha

hehehehe kako si to napisao mislio sam da je covjek sve borbe expresno rijesio,kad ono samo 1 nokaut u 1.rundi...
bandog
2010-12-27T13:15:17Z
Nije bit dali je nokautirao protivnika u 1 ili 2 rundu. Bit stvari je što se voli peglati. I pravi je "showman"! Viruj mi, bit će zanimljivo.
dr jupidu
2010-12-27T13:23:31Z
bandog wrote:

Nije bit dali je nokautirao protivnika u 1 ili 2 rundu. Bit stvari je što se voli peglati. I pravi je "showman"! Viruj mi, bit će zanimljivo.

dr jupidu će ga brzo analizirati .....

i dati nostradammaanalizamus prognozu
bandog
2011-01-07T07:50:16Z
Kad će se moć kupit karte? I gdje?
Kimura
2011-01-07T10:43:39Z
Velike, ogromne pohvale organizatoru šta se opet odlučio na Split, iako je govorio da više neće!

Nadam se velikoj popunjenosti dvorane, a imam i jedan prijedlog u tom smislu: vidim da je web stranica MFC-a odlična, ali bilo bi fino oformiti i Facebook grupu MFC, koja bi onda pozivala na evente. Preko Facebooka se može privući dosta ljudi, pogotovo mlađih, koji možda neće vidjeti plakat ili čuti kad je event.
fanatic
2011-01-07T11:21:20Z
Kimura wrote:

Velike, ogromne pohvale organizatoru šta se opet odlučio na Split, iako je govorio da više neće!

Nadam se velikoj popunjenosti dvorane, a imam i jedan prijedlog u tom smislu: vidim da je web stranica MFC-a odlična, ali bilo bi fino oformiti i Facebook grupu MFC, koja bi onda pozivala na evente. Preko Facebooka se može privući dosta ljudi, pogotovo mlađih, koji možda neće vidjeti plakat ili čuti kad je event.

:)36

koliko sam vidio, po gradu nema baš reklama, nitko ni ne zna za ovo
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
fighter
2011-01-10T18:28:49Z
izgleda da se Spahović neće boriti protiv Peraka 😞
fighter
2011-01-10T18:31:21Z
exkluzivno Perak vs petković
fanatic
2011-01-10T18:50:54Z
fighter wrote:

exkluzivno Perak vs petković

a Ahmić?
Users browsing this topic