bmma
  • bmma
  • Advanced Member Topic Starter
2010-12-22T00:05:56Z
http://mfc.hr/index.php?...amp;Itemid=2&lang=en 
http://mfc.hr/ 

Cini mi se da ce biti dobrih borbi :)1

Sponsor
dr jupidu
2010-12-22T00:18:56Z
čim je perak tu bar znamo da će bit fajta....

ahmiću treba iskupljenje podhitno za ovaj poraz on nandorinja.....

a tko zna kako će se probuditi taj dan petković.....................................to ni čarobna kugla nemože da odgonetne:)

bit će to odlična večer pa makar ostatak fight carda bio popunjen s lokalnim "štemerima":)

što više gledam ufc više se čovjek zaželi i "prirodne cipačine" ne"savršenih" boraca ponekad
bmma
  • bmma
  • Advanced Member Topic Starter
2010-12-22T00:20:52Z
dr jupidu wrote:

čim je perak tu bar znamo da će bit fajta....

ahmiću treba iskupljenje podhitno za ovaj poraz on nandorinja.....

a tko zna kako će se probuditi taj dan petković.....................................to ni čarobna kugla nemože da odgonetne:)

bit će to odlična večer pa makar ostatak fight carda bio popunjen s lokalnim "štemerima":)

što više gledam ufc više se čovjek zaželi i "prirodne cipačine" ne"savršenih" boraca ponekad

A Perak ce imati definitivno teskog protivnika tako da mozemo ocekivati dobru borbu 🙂...
A za ove ostale sam cuo da su jako dobri tako da vjerovatno nece ni ostale borbe biti lose :)
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2010-12-22T09:24:08Z
Biće dobar fight Perak vs Spahović !
arti
  • arti
  • Advanced Member
2010-12-22T11:36:05Z
Delijin debi ce biti odlican..vidjet cete sta je agresija...:)18
arti
  • arti
  • Advanced Member
2010-12-22T12:19:23Z
Uglavnom protiv dubrovcana se nema sta trazit...:)20 :)2 :)20
fanatic
2010-12-22T12:39:06Z
"Priredba će se održati u košarkaškoj dvorani u Splitu na Gripama koja prima 3.500 gledatelja te omogućava stvaranje jedinstvene atmosfere borilačkih arena."

odlično. nek dođe 2000 ljudi, izgledat će dobro popunjeno i bit će odlična atmosfera, a ne kao zadnji put u Spaladiumu, izgledalo je otužno
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
mark
  • mark
  • Advanced Member
2010-12-22T12:42:17Z
fanatic wrote:

a ne kao zadnji put u Spaladiumu, izgledalo je otužno

nije baš tema ali jel ta Spaladium dosad ikad bila napunjena..sve mi se čini da će te dvorane kroz par godina propast
fanatic
2010-12-22T12:50:01Z
mark wrote:

fanatic wrote:

a ne kao zadnji put u Spaladiumu, izgledalo je otužno

nije baš tema ali jel ta Spaladium dosad ikad bila napunjena..sve mi se čini da će te dvorane kroz par godina propast

a jedino dok je bilo prvenstvo u rukometu. kasnije bi Obračun u ringu skupio 4-5 tisuća ljudi (od sportskih priredbi), dok je na životu drže poneki koncerti
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
loreia
2010-12-22T13:48:21Z
fanatic wrote:

"Priredba će se održati u košarkaškoj dvorani u Splitu na Gripama koja prima 3.500 gledatelja te omogućava stvaranje jedinstvene atmosfere borilačkih arena."

odlično. nek dođe 2000 ljudi, izgledat će dobro popunjeno i bit će odlična atmosfera, a ne kao zadnji put u Spaladiumu, izgledalo je otužno

Mislim da velika dvorana ima malo veci kapacitet od 3,5 keka.
Al opet, Gripe su puno bolji izbor od Spaladium Arene.
dr. Jupidu wrote: diskusting
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-12-22T13:50:38Z
loreia wrote:

fanatic wrote:

Split igra svoje utakmice u maloj dvorani, čini mi se da ta nema 3.5 keka mjesta?
loreia
2010-12-22T14:00:29Z
ive wrote:

loreia wrote:

fanatic wrote:

Split igra svoje utakmice u maloj dvorani, čini mi se da ta nema 3.5 keka mjesta?

Ako je mla dvorana u pitanju onda je brojka cak i malo povisoka.
U svakom slucaju, jedva cekam turnir.
dr. Jupidu wrote: diskusting
maro-du
2010-12-22T15:11:13Z
arti wrote:

Delijin debi ce biti odlican..vidjet cete sta je agresija...:)18

diaz :)18
The Miner
2010-12-22T16:49:08Z
Ipak mislim da je Ante dobio teskog protivnika za debi...A Maro ce rijesit Toma u roku 2 minute...
hamush
2010-12-22T17:10:51Z
ovaj spahovic je zivotinja... mislim da ce maro morat jako pazit se klinca i gnpa...
The Miner
2010-12-22T17:29:41Z
hamush wrote:

ovaj spahovic je zivotinja... mislim da ce maro morat jako pazit se klinca i gnpa...

tesko ce se maro na ledima naci...:)4
btw-da mi je znati koliko ce pele borbi odradit do 22.1...:)18
arti
  • arti
  • Advanced Member
2010-12-22T18:01:51Z
Delijin protivnik je dosta tezi i iskusniji ali ne bojim se ja za naseg dinamovca..rjesit ce on to brzo..ko ce se kladit moze.delija via gnp a spahovic je dobar alu ima sanse kod mara ko tele u klaonici:)2 :)18
Rados_MMA
2010-12-22T19:22:12Z
Evo par stvari da napisem
Pele ce verovatno dobiti Ahmica, Pele je znato cvrsci borac, fizicki bolje pripremljen, Ahmic ne zeli da razmenjuje sa Peletom, mozda ga uspe koji put baciti dole, tesko da ce uspeti da ga dovrsi GNP, Pele ce napadati odozdo, a mozda cak ne bude ni mogao Ahmic da ga srusi jer je Peletov grepling znatno superiorniji od Nandorovog
Pele by sub 2.runda

Tomislav Spahovic je dosta dobar rvac ali to u ovom trenutku nije protivnik koji je ravnopravan Peraku, Spahovic je kao Randelman, brzim takedownom ce dominirati Peraka par minuta, posle toga ce se braniti od armbara, i bezati od udaraca jer ce se Spahovic brzo istrositi. Mogli su mnogo bolje protivniki dovesti Maru, koji mi deluje da je dosta napredova ali i ovo ce biti interesantno, verovatno se ocekuje da pobednik radi sa Rimbonom za titulu 😉

Racic vs Vickovic, klasican duel udaraca i greplera, voleo bih da Vicko pobedi ali iskresno male su mu sanse protiv znatno superiornijeg greplera...Mada kad Vicko zategne desnom rukom KO u najavi 🙂

Valentic vs Vuckovic
Ocekujem pobedu Vuckovica iskreno, bolji je bosker snazniji je, Valenticu su dali Vucka zato sto mu odgovara jer je udarac ali nisu predvideli to da Vucko po meni bolje udara od Valentica bar kad je MMA u pitanju...Mario ima sanse ako prevede u parter borbu
The Miner
2010-12-22T19:37:38Z
Rados_MMA wrote:

a mozda cak ne bude ni mogao Ahmic da ga srusi jer je Peletov grepling znatno superiorniji od Nandorovog

da,zato je 3/4 borbi u parteru na leđima...
arti
  • arti
  • Advanced Member
2010-12-22T19:53:44Z
Hehehehehehehehe lajk..tesko da pele prezivi onakav gnp
Users browsing this topic