jos 4 el classica do kraja sezone :)18
jos 4 el classica do kraja sezone :)18 5... finale španjolskog kupa
1 finale kupa,1 prevenstvo i 2 u ligi prvaka to je 4
da li mi netko može objasniti što dobiva sponzor kada njegovo ime piše na nekom dresu. mislim barem meni nikada nije padalo na pamet da ako pročitam ina ili vegeta na nekom dresu da kupim vegetu ili točim na ini.
da li mi netko može objasniti što dobiva sponzor kada njegovo ime piše na nekom dresu. mislim barem meni nikada nije padalo na pamet da ako pročitam ina ili vegeta na nekom dresu da kupim vegetu ili točim na ini.Reklamu. :)20 Vjerovatno vani imaju računicu: veće tržište, bolji marketing, a time i prodaja i sl... Kod nas se valjda tako pere lova.
E pa hebemti guziju i reprezentaciju i nogomet.:)29
E pa hebemti guziju i reprezentaciju i nogomet.:)29 Bilić je nesposoban trener. Treba ga smjeniti.
bolje da sad sam da ostavku nego da ga tjeramo na kraju kvalifikacija. ziheras i drhtavac, sa 5 igrača u vezi protiv gruzije, užas!!!
Da ne otvaramo novi topic za svaki klinac vezan uz ostale sportove , ako se slažete da to objedinimo u jedan topic.Slažemo se :)1 Mene interesuje dali iko od forumaša prati F1 i jeli iko bio na utrci.Ja ove godine idem u Mađarsku i ako bude koji forumaš da se nađemo na pivo i tako to pozzz.Peace
Da ne otvaramo novi topic za svaki klinac vezan uz ostale sportove , ako se slažete da to objedinimo u jedan topic.Slažemo se :)1 Mene interesuje dali iko od forumaša prati F1 i jeli iko bio na utrci.Ja ove godine idem u Mađarsku i ako bude koji forumaš da se nađemo na pivo i tako to pozzz.PeaceJa pratim F1 godinama , ali ja idem u Monzu(jel mi je naj bliže) a i spika je kad na toj stazi pobjedi Ferari jer onda kreće napad navijača na stazu.Jedne godine sam zaglavio kod boksova sa preko 200 000 navijača i zamalo poginuo(ugušio se u masi ) a ja sam još visok a stvarno neznam oni niži kako su disali.Odlična iskustva ali samo za prave ljubitelje , ostalima takvo što ne preporučam. My PFS Bets: 9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests. http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png
Da ne otvaramo novi topic za svaki klinac vezan uz ostale sportove , ako se slažete da to objedinimo u jedan topic.Slažemo se :)1 Mene interesuje dali iko od forumaša prati F1 i jeli iko bio na utrci.Ja ove godine idem u Mađarsku i ako bude koji forumaš da se nađemo na pivo i tako to pozzz.PeaceJa pratim F1 godinama , ali ja idem u Monzu(jel mi je naj bliže) a i spika je kad na toj stazi pobjedi Ferari jer onda kreće napad navijača na stazu.Jedne godine sam zaglavio kod boksova sa preko 200 000 navijača i zamalo poginuo(ugušio se u masi ) a ja sam još visok a stvarno neznam oni niži kako su disali.Odlična iskustva ali samo za prave ljubitelje , ostalima takvo što ne preporučam.ti si moj idol :)15
Da ne otvaramo novi topic za svaki klinac vezan uz ostale sportove , ako se slažete da to objedinimo u jedan topic.Slažemo se :)1 Mene interesuje dali iko od forumaša prati F1 i jeli iko bio na utrci.Ja ove godine idem u Mađarsku i ako bude koji forumaš da se nađemo na pivo i tako to pozzz.PeaceJa pratim F1 godinama , ali ja idem u Monzu(jel mi je naj bliže) a i spika je kad na toj stazi pobjedi Ferari jer onda kreće napad navijača na stazu.Jedne godine sam zaglavio kod boksova sa preko 200 000 navijača i zamalo poginuo(ugušio se u masi ) a ja sam još visok a stvarno neznam oni niži kako su disali.Odlična iskustva ali samo za prave ljubitelje , ostalima takvo što ne preporučam.
Da ne otvaramo novi topic za svaki klinac vezan uz ostale sportove , ako se slažete da to objedinimo u jedan topic.Slažemo se :)1 Mene interesuje dali iko od forumaša prati F1 i jeli iko bio na utrci.Ja ove godine idem u Mađarsku i ako bude koji forumaš da se nađemo na pivo i tako to pozzz.PeaceJa pratim F1 godinama , ali ja idem u Monzu(jel mi je naj bliže) a i spika je kad na toj stazi pobjedi Ferari jer onda kreće napad navijača na stazu.Jedne godine sam zaglavio kod boksova sa preko 200 000 navijača i zamalo poginuo(ugušio se u masi ) a ja sam još visok a stvarno neznam oni niži kako su disali.Odlična iskustva ali samo za prave ljubitelje , ostalima takvo što ne preporučam.ti si moj idol :)15 My PFS Bets: 9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests. http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png
Navijač Crvene zvezde grlio Prosinečkog nakon sudarahttp://sportski.net.hr/n...4/11/0761006.html?pos=n1 Prosinećki očito radi dobar posao u Beogradu...
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close