Poll Question : Najbolji MMA heavyweight borac danas?  (Poll is closed)

Total: 85

bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-12-14T14:05:00Z
mark wrote:

bero wrote:

mark wrote:

Slash wrote:

bero wrote:

Sylvia je danas nažalost polu-kanta, ali Arlovski je usprkos padu bio i ostao opasan "all round" borac, tako da bi prihvaćanje borbe s njim 15 dana prije eventa bio riskantan potez.

Sylvia je ovaj vikend pobjedio Vincea Luceru tam negdje u Minnesoti :)20

Sylvia je i dalje solidan. S njim bi imali problema dosta teškaša iz UFC-a. Tako su svi rekli da će ga onaj Poljak strongest man oborit na pod i masakrirat pa je na kraju završilo pobjedom Sylvie. Buentella je isto nokautirao.

Nećemo pretjerivati, jesi vidio današnjeg Sylviu?
A ovo za Poljaka ne znam tko je govorio da će masakrirat Sylviu, Pudz je teški početnik.

Uvijek je on bio nezgrapan ali je ogroman,snažno udara,ima odličan chin i TD obranu.

Danas je samo ogroman (i debeo).
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
FaceDesigner
2010-12-14T14:12:07Z
bero wrote:

mark wrote:

bero wrote:

mark wrote:

Slash wrote:

bero wrote:

Sylvia je danas nažalost polu-kanta, ali Arlovski je usprkos padu bio i ostao opasan "all round" borac, tako da bi prihvaćanje borbe s njim 15 dana prije eventa bio riskantan potez.

Sylvia je i dalje solidan. S njim bi imali problema dosta teškaša iz UFC-a. Tako su svi rekli da će ga onaj Poljak strongest man oborit na pod i masakrirat pa je na kraju završilo pobjedom Sylvie. Buentella je isto nokautirao.

A ovo za Poljaka ne znam tko je govorio da će masakrirat Sylviu, Pudz je teški početnik.

Uvijek je on bio nezgrapan ali je ogroman,snažno udara,ima odličan chin i TD obranu.

Taj mi je Slyvia i u primeu izgledao kao neka sprdačina.2 ipo metra smotanosti:)20
Danas bi ga Mirko demolirao,a kamoli neki još ozbiljniji UFC teškaš.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
Đolo
2010-12-14T14:22:59Z
bero wrote:

mark wrote:

bero wrote:

mark wrote:

Slash wrote:

bero wrote:

nekoc si lose govorio i o overeemu a vidi sad,sigovi mu se posvecuju :)20
mozda ces dogodine nosit slican sig za sylviu :)18
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-12-14T14:41:01Z
Đolo wrote:

nekoc si lose govorio i o overeemu a vidi sad,sigovi mu se posvecuju :)20
mozda ces dogodine nosit slican sig za sylviu :)18

samo nek stave Alistaira protiv zdravog Sakija ili spremnog Harija, i drugi će nosit puno gore sigove :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
mark
  • mark
  • Advanced Member
2010-12-14T14:46:21Z
FaceDesigner wrote:

bero wrote:

mark wrote:

bero wrote:

mark wrote:

Slash wrote:

bero wrote:

.

.

.

Taj mi je Slyvia i u primeu izgledao kao neka sprdačina.2 ipo metra smotanosti:)20
Danas bi ga Mirko demolirao,a kamoli neki još ozbiljniji UFC teškaš.

Tipična predrasuda o Sylvii. Nije on slučajno bio prvak UFC-a. Upisao je mnoge atraktivne pobjede a o srčanosti da i ne govorim. Htio je nastavit borbu s Mirom i nakon što mu je slomljena ruka. Minus mu je što je obrane naslova išao branit na sigurno pa su te borbe bile dosadne (Arlovski III,Monson). Ali nije to samo njegova boljka već i od jednog A.Silve koji je tako na sigurno branio pojas protiv Leitesa i Maie.
Ne bi ga Mirko demolirao,prije bi bilo obratno..nije on rang Al-Turka i Perosha
Cain
  • Cain
  • Advanced Member Topic Starter
Cain
  • Cain
2010-12-15T11:27:02Z
The latest MMAWeekly.com World MMA Rankings were released on Wednesday, December 15.

HEAVYWEIGHT DIVISION (over 205 pounds)
1. Cain Velasquez
2. Fabricio Werdum
3. Fedor Emelianenko
4. Brock Lesnar
5. Junior Dos Santos
6. Shane Carwin
7. Alistair Overeem
8. Frank Mir
9. Antonio Rodrigo Nogueira
10. Brett Rogers

EDIT
evo i malo Mata Mitrionea:)1

http://mmaweekly.com/mma...orking-his-way-up-at-155 
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
Reaktivac
2010-12-15T15:18:16Z
Velika četvorka:

Emelianenko, Overeem, Velasquez i Dos Santos.

Ostali razina ispod, osim možda Lesnara zbog brutalne snage i Mira radi boksa i partera.

Gledajući po kriteriju uvjerljivosti i dominacije: Velasquez.

Borac koji dolazi i koji je superklasa: Dos Santos.

Borac koji je na vrhuncu karijere i koji je brutalan striker: Overeem.

Borac koji ima najviše iskustva i bitaka i koji je pobjedio gotovo sve najbolje borce: Fedor Emelianenko.

Kad bi se morao kladiti na nekoga, a da je turnir spomenute četvorke, stavio bi lovu na Fedora Emelianenka koji zna kako se osvajaju i drže naslovi.

Fedor ima igru za svakoga, od stojke do partera. Prekaljen borac s iskustvom, rodjeni prvak i pobjednik.

Teško je tu napraviti poredak... svi su oni vrhunski i TOP borci.

mark
  • mark
  • Advanced Member
2010-12-15T15:47:25Z
Reaktivac wrote:

Velika četvorka:

Emelianenko, Overeem, Velasquez i Dos Santos.

Ostali razina ispod, osim možda Lesnara zbog brutalne snage i Mira radi boksa i partera.

Gledajući po kriteriju uvjerljivosti i dominacije: Velasquez.

Borac koji dolazi i koji je superklasa: Dos Santos.

Borac koji je na vrhuncu karijere i koji je brutalan striker: Overeem.

Borac koji ima najviše iskustva i bitaka i koji je pobjedio gotovo sve najbolje borce: Fedor Emelianenko.

Po meni postoji samo velika trojka. Overeem ne spada među njih. Svaka čast njegovom potencijalu i osvajanju K1 ali nije se borio ni sa približno jakim protivnicima kao ostala 3.
kvele
2010-12-15T16:24:18Z
mark wrote:

Po meni postoji samo velika trojka. Overeem ne spada među njih. Svaka čast njegovom potencijalu i osvajanju K1 ali nije se borio ni sa približno jakim protivnicima kao ostala 3.

mislim da tvoje ignoriranje Overeem-a uz onakvu stojku i odličan GnP stvarno nema smisla.. ali eto svatko ima svoje mišljenje..

Od ove četvorice meni osobno najmanje šanse za osvajanje ima Dos Santos.. Svaka mu čast ima sve, ali nekako meni jednostavno nije materijal za prvaka..
Vrh teške kategorije sigurno.. Ali prvak koji bi svoju titulu suvereno branio Ne..

Ali da se sastanu Fedor i Velasquez dao bi Velasquezu prednost.. no da je Fedor na izdanjima od prije 3-4 god definitivno Fedor..
Imperare sibi maximum imperium est!
Đolo
2010-12-15T16:32:57Z
Cain wrote:

The latest MMAWeekly.com World MMA Rankings were released on Wednesday, December 15.

HEAVYWEIGHT DIVISION (over 205 pounds)
1. Cain Velasquez
2. Fabricio Werdum
3. Fedor Emelianenko
4. Brock Lesnar
5. Junior Dos Santos
6. Shane Carwin
7. Alistair Overeem
8. Frank Mir
9. Antonio Rodrigo Nogueira
10. Brett Rogers

EDIT
evo i malo Mata Mitrionea:)1

http://mmaweekly.com/mma...orking-his-way-up-at-155 

cudno kak na ljestvicama nema bj penna
mark
  • mark
  • Advanced Member
2010-12-15T16:44:17Z
kvele wrote:

mark wrote:

mislim da tvoje ignoriranje Overeem-a uz onakvu stojku i odličan GnP stvarno nema smisla.. ..

ne podcjenjujem ga ali pogledaj s kim su se borila ova trojica a s kim Overeem.
Izbacivač
2010-12-15T17:25:26Z
Kad bi samo Dana White vidio rezultate votinga, rekao bi svima da nemate pojma o MMA.:)20
Čika Dana, ja sam glasao za Caina Velasqueza.:)20
Cain
  • Cain
2010-12-15T21:21:30Z
Izbacivač wrote:

Kad bi samo Dana White vidio rezultate votinga, rekao bi svima da nemate pojma o MMA.:)20
Čika Dana, ja sam glasao za Caina Velasqueza.:)20

UserPostedImage

My PFS Bets:
stomp
2010-12-15T22:49:39Z
Reaktivac wrote:

Kad bi se morao kladiti na nekoga, a da je turnir spomenute četvorke, stavio bi lovu na Fedora Emelianenka koji zna kako se osvajaju i drže naslovi.

Fedor ima igru za svakoga, od stojke do partera. Prekaljen borac s iskustvom, rodjeni prvak i pobjednik.

+1
Aleksa
2010-12-16T11:58:22Z
Moj glas ide Overeemu ma da i meni teško pade :)24 ili možda Valesques. kako rečeno teško odvojit pojednca, i Carwin je heben da malo poradi na kondi, volio i meč Carwin - Overeem
Cain
  • Cain
mark
  • mark
  • Advanced Member
2010-12-16T14:00:33Z
Cain wrote:

http://www.mmafighting.com/2010/12/15/cain-velasquez-prepares-for-dos-santos-with-fedor-in-back-of-hi/

Cain vs Fedor se neće desiti. Fedor je već odavna prije poraza imao bogatu ponudu UFC.a pa je odbio. Tko dobije između Caina i JDS-a mogao bi dugo dugo ostat na tronu jer su klasa iznad ostalih u UFC-u
Vermillion
2010-12-16T14:32:07Z
Ja sam glasao za Velasqueza jer je po meni u zadnjih 3-4 borbe imao "najteži" put od sebe, fedora i overeema.
Cain
  • Cain
2010-12-18T21:54:48Z
Exclusive Video: Junior dos Santos Prepping for Spring Showdown with Velasquez
http://www.cagepotato.co...pring-showdown-velasquez 
My PFS Bets:
Users browsing this topic