akvic
  • akvic
  • Advanced Member Topic Starter
2010-12-11T14:41:44Z
Sponsor
Brockton Blockbuster
2010-12-11T16:03:51Z
Uzeo Twinsove crne rukavice za 360kn i Lumpinee King of the ring t-shirt za 110kn.
Odlicna akcija.:)36
King
  • King
  • Advanced Member
2011-05-15T01:58:47Z
Ima li kakvog popusta za forumaše? Konkretno, zanimaju me kimona!

fala na odgovoru!
Only in America, baby!
SILEĐŽIJA
2012-01-26T16:38:02Z
Ja sam .............

EDIT: sorry ali zabranjeno je reklamirati konkurenciju. thnx
Kamatar87
2012-01-26T17:15:29Z
SILEĐŽIJA wrote:

Ja sam .............

ajme jbt ovo je sramota....cenzura na najjace...
valjda bi svakom ducanu ili portalu koji prodaje trebalo bit u interesu postat bolji od konkurencije a ne bjezat od nje...
a i kolko se sjecam prije nego ste mu editirali post pisalo je ime ducana a ne i rukavica a on je pohvalio rukavice dakle mozda ih i vi imate u ponudi pa ste mogli editirat ime ducana a ostavit pohvalu za jeftine rukavice od 170kn...?
akvic
  • akvic
  • Advanced Member Topic Starter
2012-01-26T20:07:59Z
Kamatar87 wrote:

SILEĐŽIJA wrote:

Ja sam .............

valjda bi svakom ducanu ili portalu koji prodaje trebalo bit u interesu postat bolji od konkurencije a ne bjezat od nje...
a i kolko se sjecam prije nego ste mu editirali post pisalo je ime ducana a ne i rukavica a on je pohvalio rukavice dakle mozda ih i vi imate u ponudi pa ste mogli editirat ime ducana a ostavit pohvalu za jeftine rukavice od 170kn...?

ovo je forum od PFS dučana/portala koji prodaje borilačku opremu, na jednom drugom portalu su fotošopirali službeni plakat od natjecanja jer se vidjelo da borci imaju PFS rukavice :)10
zašto bi onda dozvolili reklamiranje drugih?

http://www.profightstore...kavice-za-boks/1375.aspx 
Kamatar87
2012-01-26T20:15:10Z
akvic wrote:

Kamatar87 wrote:

SILEĐŽIJA wrote:

Ja sam .............

ovo je forum od PFS dučana/portala koji prodaje borilačku opremu, na jednom drugom portalu su fotošopirali službeni plakat od natjecanja jer se vidjelo da borci imaju PFS rukavice :)10
zašto bi onda dozvolili reklamiranje drugih?

http://www.profightstore...kavice-za-boks/1375.aspx 

Ima i tu istine....
Priznajem graknuo sam prenaglo al me iznerviralo kaj je skoro cijeli post obrisan a ja sam shvatio da je bit posta kako i rukavice od 170kn mogu valjati, a ne nuzno i ducan u kojem su kupljene pa sam zato mislio da je nepravedno sto je skroz editiran....
Sta se tice cenzure prenaglio sam jer ni ja ne bi htio da se u mom ducanu reklamira konkurancija...jbg tko prizna pola mu se prasta :)24
hamush
2012-01-26T21:38:53Z
Aleksa
2012-07-05T13:46:13Z
šaljete u Sloveniju??? ok su mi nove PFS majce...
Leraroachs
2012-07-11T11:46:22Z
Only in America
Recommend you hawaii five-0 season 2 dvd ,a very good-looking DVD!
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2012-07-11T13:59:19Z
Nova PFS promo majca za forumaše po posebnim uvjetima: - 30% iliti za 59 kn!
http://www.profightstore...o-fight-majica/1576.aspx 
Narudžbe s podacima za slanje (Ime i prezime, adresa, mjesto, pošt. broj i kontakt broj) + željena veličina; primam na pm.
Users browsing this topic