mark
  • mark
  • Advanced Member Topic Starter
2010-11-04T13:07:07Z
“If the UFC calls, I’m up for whatever they ask me to do… but I did say I think that next step up from Gonzaga would be a guy like Frank Mir or (Mirko “Cro Cop” Filipovic). For me, that’s kind of headed in the direction of getting closer to the title. I don’t know that fighting a guy like Roy does that. But whatever the UFC wants, I’m the guy,” he said on MMAWeekly Radio.

Bude li Mirko sljedeću imao protiv Schauba bit će svašta. Schaub se pokazao jako dobar protiv Gonzage.
Bolje ne:)20
Sponsor
The Miner
2010-11-04T13:36:10Z
mirko by RNC...
Đolo
2010-11-04T13:57:12Z
mark wrote:

“If the UFC calls, I’m up for whatever they ask me to do… but I did say I think that next step up from Gonzaga would be a guy like Frank Mir or (Mirko “Cro Cop” Filipovic). For me, that’s kind of headed in the direction of getting closer to the title. I don’t know that fighting a guy like Roy does that. But whatever the UFC wants, I’m the guy,” he said on MMAWeekly Radio.

Bude li Mirko sljedeću imao protiv Schauba bit će svašta. Schaub se pokazao jako dobar protiv Gonzage.

ili se gonzaga uopce nije pokazao...
bmma
  • bmma
  • Advanced Member
2010-11-04T13:59:51Z
Hajmo Mirko 🙂
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-11-04T14:00:51Z
Đolo wrote:

mark wrote:

Mislim da se pokazao. Gonzaga je bio superman samo protiv Mirka, pogledaj njegove ostale borbe i vidjet ćeš da je uvijek bio bliži verziji protiv Schauba.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Izbacivač
2010-11-04T14:13:39Z
Mirkecu treba meč protiv Kimba...:)20
mark
  • mark
2010-11-04T14:14:06Z
bero wrote:

Đolo wrote:

mark wrote:

Mislim da se pokazao. Gonzaga je bio superman samo protiv Mirka, pogledaj njegove ostale borbe i vidjet ćeš da je uvijek bio bliži verziji protiv Schauba.

Treba ipak priznat da je i bez ikakvog gameplana izgubio samo od elite. Sve ostale je ekspresno demolirao. Ima izuzetnu snagu udarca rukom i nogom. Carwinu je slomio nos a Coutureu ruku. Ne vjerujem da bi ga Randy dobio da nije na samom početku borbe slomio nos pri padu.
CROMMA
2010-11-04T15:10:55Z
mark wrote:

bero wrote:

Đolo wrote:

mark wrote:

Treba ipak priznat da je i bez ikakvog gameplana izgubio samo od elite. Sve ostale je ekspresno demolirao. Ima izuzetnu snagu udarca rukom i nogom. Carwinu je slomio nos a Coutureu ruku. Ne vjerujem da bi ga Randy dobio da nije na samom početku borbe slomio nos pri padu.

Mark, slazem se s tobom jer je Gonzaga sve dobio osim ove "elite" , definitvno je dobar borac, ne spada u najbolje ali je sasvim ok kao borac.
Danas sam bas ujutro citao novi ighters only i unutra je cro copov intervju i bas sam pomislio da bi ga ufc mogao sa schaubom staviti:)!
Train hard, fight easy!
neurro
2010-11-04T16:37:08Z
Gonzaga je jako dobar borac ali samo kad je psihički spreman na to ... dok je Schaub zelen u svakom pogledu.
mark
  • mark
2010-11-04T17:06:36Z
CROMMA wrote:

mark wrote:

bero wrote:

Đolo wrote:

mark wrote:

“.[/b]

...

.

.

Danas sam bas ujutro citao novi ighters only i unutra je cro copov intervju i bas sam pomislio da bi ga ufc mogao sa schaubom staviti:)!

Patetično kako bi sad borci poput Schauba rado u ring s Mirkom jer im pobjeda nad njim dobro dodje u listi borbi.
Protiv starog Mirka nitko se nije gurao da uđe u ring. :)18
Kimura
2010-11-04T17:19:40Z
Meni Schaub nekako ne djeluje ko materijal za prvaka... BTW, šta on ima sad pričati o Cro Copu ili Frank Miru, kad ga je Nelson je*eno D-E-M-O-L-I-R-A-O.

Neka prvo Nelson & co. ispucaju svoje šanse za title shot, onda tek može sebe spomenuti... ovako, predstavlja drugu ako ne i treću ligu u HW diviziji.
TheGoldenboy
2010-11-04T17:37:19Z
schaub se bori u oktagon kao da nema noge...mirko ce ga nauci na jedna dobra lekcija,ako dodje do fight :)37
mark
  • mark
2010-11-04T18:57:45Z
Kad prođe Cain-JDS,HW divizija u UFC opet izgleda tanka. CC i Minotaur su na zalazu,Gonzaga je otpušten,Yvel razočarao...
Izbacivač
2010-11-04T19:53:49Z
mark wrote:

Kad prođe Cain-JDS,HW divizija u UFC opet izgleda tanka. CC i Minotaur su na zalazu,Gonzaga je otpušten,Yvel razočarao...

Zadržati Yvela bi bilo van zdravog razuma. 3 poraza zaredom, očajna forma, suviše jednodimenzionalan, hrvanje i takedown defense ravni nuli.

Dobra je HW divizija...Cain i JDS bi mogli odratiti nekoliko mečeva ako nastave cvjetati...Mislim da se neće zaustaviti na samo jednom međusobnom okršaju.
Lesnar, Carwin, Mir, Minotauro, Nelson, Schaub, Kongo, Mirko, Rothwell, Browne, Madsen, Mitrione...
blazer44
2010-11-04T20:03:23Z
TheGoldenboy wrote:

schaub se bori u oktagon kao da nema noge...mirko ce ga nauci na jedna dobra lekcija,ako dodje do fight :)37

Zato Mirko baci 7 do 11 tisuća kickova po borbi, zavisi kako je raspoložen.
DON'T BE SCARED HOMIE
mark
  • mark
2010-11-04T20:45:47Z
Izbacivač wrote:

mark wrote:

Zadržati Yvela bi bilo van zdravog razuma. 3 poraza zaredom, očajna forma, suviše jednodimenzionalan, hrvanje i takedown defense ravni nuli.

Dobra je HW divizija...Cain i JDS bi mogli odratiti nekoliko mečeva ako nastave cvjetati...Mislim da se neće zaustaviti na samo jednom međusobnom okršaju.
Lesnar, Carwin, Mir, Minotauro, Nelson, Schaub, Kongo, Mirko, Rothwell, Browne, Madsen, Mitrione...

Tako izgleda na papiru no Carwin će biti duže vrijeme u outu,Mirka i Minotaura možda jedna borba dijeli od kraja karijera,Kongo je mogao skupa s Gonzagom. Ovi mladji su još nepotvrđeni i praktički nepoznati osim Schauba. Čudi me da nisu uzeli neke borce prije SF-a..npr Kharitonov i Barnett bi bili dobre prinove za odlične borbe a i Aleks E ako je zdrav
MiroISin
2010-11-04T21:10:58Z
blazer44 wrote:

TheGoldenboy wrote:

jaka :)36
Seded
2010-11-04T21:18:12Z
blazer44 wrote:

TheGoldenboy wrote:

:)18

Mislim da Schaub nema šanse pogoditi Cro Copa uopće jer je Mirko sad već usavršio backpedaling u oktagonu.

sad ozbiljno...

Bit će zanimljivo ako dođe do borbe jer se Schaub ne boji uletjeti u razmjenu i mislim da će upravo tu i tražiti šansu, a Mirko ako bude aktivan ko u zadnje vrijeme, mogao bi lako izgubiti i ovu borbu, nažalost.
"It's not checkmate. The king has one more move."
slobodan***
2010-11-04T21:31:56Z
mark wrote:

Patetično kako bi sad borci poput Schauba rado u ring s Mirkom jer im pobjeda nad njim dobro dodje u listi borbi.

Tacno...bravo 😉
tripman
2010-11-05T00:01:32Z
slobodan*** wrote:

mark wrote:

Tacno...bravo ;)

zasto bi bilo pateticno? ljudi se zeli borit s legendom..vecine tada ni nije bilo nisu imali sansu..a da je lako borit se i da ti borci ne treniraju svaki dan i zive za mec protiv bilo koga..odnosno zive od meca do meca to ne stoji..po tome ispada da sad svako moze uc u ring i dobit mirka..
Users browsing this topic