Ja stvarno ne kužim jednu stvar,zašto DW nebi rekao "da,pristajemo na borbu pod kojim god uvjetima hoćete".Ako je tako uvjeren da Fedor ne bi pobijedio Lesnara (ili nekog drugog),zašto ne baci otvoreni izazov Fedoru.Para ima,pa neka si Fedorov tim uzme sve,neka da neku ponudu koja se ne može odbiti,a ako se odbije zna se o čemu je riječ.Neka omogući taj meč pa neka dokaže da Fedor nema jaja se borit ili da nije najbolji.
bez uvrede ali ovo je hrpa gluposti
Možeš i objasniti ili samo vrijeđati?
ma cuj nije mi te bila namjera uvridit, ali ovo gori si stvarno napisa bezveze u stilu nekog ko ima 15 god...Ufc je vec sad ogroman svjetski brand koji jos nije niti na pola onog sta ce bit u buducnosti i sad ti meni govoris da bi se oni radi jednog fedora tribali spustit na razinu da kazu "evo ti sta oces samo se bori kod nas" ???? alo....ma ne triba njima Fedor, to je premocna organizacija koja je debelo iznad svih, a kao sto rekoh nisu jos ni blizu onog sta ce bit...jasno je da se Fedor nikad nece borit u Ufc-u i to je jedino njegova odluka, a ne od Finkelsteina !!!
Dana je pokusava sve da ga dovede,ponudia mu je ogromne pare i kojekakve poslastice, cak je prista i na to da moze ic na natjecanja u sambo-u sta je apsolutni presedan, samo to govori koliko ga je Dana zelia vidit u Ufc.
Jedini problem u ciloj prici je taj sta se Fedor ne zeli ic borit u Ufc i zato je i postavia taj famozni uvjet o kopromociji jer naravno zna da Ufc na to nikad nece pristat jer to blago receno nema nikakve veze sa zdravin razumon da jedan Ufc pristane na kopromociju sa nekin M1 Global radi jednog jedinog borca...MA ZAMISLI !!!
Da se njemu bori u Ufc-u dogovorili bi se oni "vec nekako" :)1
Pitbulle, jos jednom isprike ako san te uvridia, ali ovo gori si napisa malo navijacki..svi bi ga mi volili vidit u Ufc-u ali nece se to nazalost dogodit..Steta !!