Poll Question : MMA

Total: 41

The Teror
2010-10-24T16:31:40Z
Sponsor
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-10-24T16:41:14Z
Randleman.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
crnogorac
2010-10-24T16:50:09Z
nijedan od ovih boraca nije los. cak je i tema bezvezna, vjerovatno neki lik koji ne voli mirka
john wayne
2010-10-24T16:54:00Z
fedor-hahhahah
he has satan in his eyes
The Teror
2010-10-24T16:54:03Z
crnogorac wrote:

nijedan od ovih boraca nije los. cak je i tema bezvezna, vjerovatno neki lik koji ne voli mirka

Volim Mirka jako , oprosti ako sam te uznemirio ali me zanimalo to bi bio najlslabiji od ovih dobrih boraca koji su ga dobili.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-10-24T16:58:24Z
The Teror wrote:

crnogorac wrote:

Volim Mirka jako , oprosti ako sam te uznemirio ali me zanimalo to bi bio najlslabiji od ovih dobrih boraca koji su ga dobili.

Mrziš ga i gotovo, nema isprika. O Mirku samo hvalospjevi, molim lijepo. :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
The Teror
2010-10-24T17:04:39Z
bero wrote:

The Teror wrote:

crnogorac wrote:

Mrziš ga i gotovo, nema isprika. O Mirku samo hvalospjevi, molim lijepo. :)20

ne smije biti kritike:)20
travarica
2010-10-24T17:23:16Z
Mirko se vraća.

To se zna.

Liver kick/LHK kombinacija opet će harat teškaškom divizijom.
unreal
2010-10-24T17:56:24Z
Kako je jednom Loreira rekao "Mirko je izgubio od teske druge lige, Junior Dos Santosa" :)1 :)1

Inace bi glasao za Konga, jer ga je i onakav Mirko zamalo pobjedio.
mark
  • mark
  • Advanced Member
2010-10-24T18:17:39Z
nitko od njih ne spada u loše borce pogotovo u vrijeme dok su se borili s mirkom. hunt je tu vjerojatno najlošiji u mma od njih ali mu protiv Mirka pod ionako ne treba,uostalom tako ga je i dobio
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-10-24T19:11:58Z
Slash
2010-10-24T19:34:21Z
fist wrote:

Kongo

:)36
CROMMA
2010-10-24T19:41:02Z
Definitvno Kongo a i inace su sva cetvorica ok borci ali ipak ispod ranga Miirka, barem njegovih boljih dana.

Train hard, fight easy!
blazer44
2010-10-24T19:43:35Z
Randleman je dosta lošiji od Konga.
DON'T BE SCARED HOMIE
CROMMA
2010-10-24T19:47:04Z
blazer44 wrote:

Randleman je dosta lošiji od Konga.

Obojica su mi daleko od najboljih al mi se cini -randelman nesto uspjesniji, atraktivniji ko borac, no obojica su napravila dobar uspjeh. Kongo je i onakvog umornog i depresivnog Mirka jedva dobio, prvu rundu je izgubio.
Train hard, fight easy!
loreia
2010-10-24T20:22:45Z
unreal wrote:

Kako je jednom Loreira rekao

Kad te vec ne ide "Loreia", mozes napisat Sandra bit ce ti lakse :)2

Santosov je problem sto ima samo jedan pristup u mecu. A to je bombardiranje rukama. Nema kickove, ruke drzi nisko (valjda racuna da ima tvrdu bradu), nema hrvanje, parter izbjegava kao Mirko 2003.

Kad mu se pogodi protivnik poput Nelsona kojeg ne moze razbiti sakama, onda nema plan B.
Po meni koliko god je Nelson bio umoran i isprebijan, da je mec isao u cetvrtu i petu rundu, ne znam kako bi zavrsilo.
Santos je bio umoran, polako je posustajao, a dovoljna je samo jedna bomba Nelsona pa da prica zavrsi trenutno.

Ipak, momak je simpatican, striker je, i od srca mu zelim da brutalizira iritantnog Caina i njegove jos iritantnije fanove.
dr. Jupidu wrote: diskusting
loreia
2010-10-24T20:23:26Z
Inace, na ovoj listi je Kongo najlogicniji izbor.
Slash
2010-10-24T20:33:07Z
loreia wrote:

Ipak, momak je simpatican, striker je, i od srca mu zelim da brutalizira iritantnog Caina i njegove jos iritantnije fanove.

Ne kužim tvoj problem s Cainom i njegovim fanovima?
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-10-24T20:37:52Z
loreia wrote:

unreal wrote:

Kako je jednom Loreira rekao

Kad te vec ne ide "Loreia", mozes napisat Sandra bit ce ti lakse :)2

Santosov je problem sto ima samo jedan pristup u mecu. A to je bombardiranje rukama. Nema kickove, ruke drzi nisko (valjda racuna da ima tvrdu bradu), nema hrvanje, parter izbjegava kao Mirko 2003.

Kad mu se pogodi protivnik poput Nelsona kojeg ne moze razbiti sakama, onda nema plan B.
Po meni koliko god je Nelson bio umoran i isprebijan, da je mec isao u cetvrtu i petu rundu, ne znam kako bi zavrsilo.
Santos je bio umoran, polako je posustajao, a dovoljna je samo jedna bomba Nelsona pa da prica zavrsi trenutno.

Cigi je meč protiv Nelsona najbolje što mu se moglo dogoditi. Skužio je da postoje borci koje njegove bombe ne mogu srušiti i da mora uključiti i druga oružja. Testirao je svoj cardio i skužio da bi mogao biti i bolji i sigurno je radio na tome.

Ne bih se složio da nema hrvanje, dosad ga nitko nije nathrvao pa niti ne znamo kakvo mu je zapravo hrvanje, možda je sjajno (moglo bi biti jer je dečko jak ko bik iako fizički i ne uzgleda "Lesnarovski").

Vidio je Cainovu dominaciju nad Lesnarom i sasvim sigurno će njegov kamp još povisiti raimnu treninga kako bi bio optimalno spreman za title fight.

I dalje tvrdim da će Cigo postati novi hw champ!
loreia
2010-10-24T21:03:43Z
Slash wrote:

loreia wrote:

Ne kužim tvoj problem s Cainom i njegovim fanovima?

Ne svidjaju mi se.
Dobar je, al nije bas toliko dobar koliko ga oni uzdizu u nebesa.
Prizeljkujem mu jedan brutalan poraz, tek toliko da se svi malo spuste na zemlju.