Đolo
2010-10-17T21:20:03Z
KrvavaPesnica wrote:

mr.drvo
azdaja
i brat mu:)20

:)18 :)18 :)18 :)36
banky
2010-10-17T21:31:00Z
Osim ove stare garde:
Fedor, Mino, Sakuraba

svih nasih boraca naravno

volim i:
Gomi, Genki Sudo :)20 , Dan Henderson, Dan Hardy, GSP, Korean Zombie, Jose Aldo, Hayato Mach, Jon Jones, Joachim Hansen itd.
Train by day Joe Rogan Podcast by night, all day!
Joc
  • Joc
  • Advanced Member
2010-10-17T21:41:01Z
The Miner
2010-10-17T21:42:01Z
Mirko,Fedor,Shogun,Minotaur,Evans,GSP...
drashkoo
2010-10-17T22:19:07Z
Mirko,Fedor,Overeem,Shogun,The Duke,Minotaur,Jon Jones,Wand,JDS,Velasquez...
dia_blo
2010-10-17T22:34:05Z
redosljed nije bitan

Wand,Mirko,Fedor,GSP,JDS
overdose!
2010-10-18T00:54:25Z
bilo bi najbolje postaviti ankentu sa borcima koji se najcesce spominju u ovom postu, ili mozda ne, jer bi svi glasali za Mirku 😃
Seded
2010-10-18T12:54:04Z
overdose! wrote:

bilo bi najbolje postaviti ankentu sa borcima koji se najcesce spominju u ovom postu, ili mozda ne, jer bi svi glasali za Mirku :D

Pa to baš nema smisla nikakvog jer svatko ima različite borce (ili barem nekoliko njih različitih) kao najdraže.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2010-10-19T15:34:27Z
overdose! wrote:

bilo bi najbolje postaviti ankentu sa borcima koji se najcesce spominju u ovom postu, ili mozda ne, jer bi svi glasali za Mirku :D

Ma i da ne staviš Mirka ima malo stupaca za upisati borce pa je onda glupo , zaboraviš nekoga...
Dal je moguće to riješiti Bero

Zelg ,Pokrajac , Reljić ,Cro Cop ,Dan Hardy , GSP , Sotiropoulos , Jose Aldo , Anderson Silva , Vitor Belfort , Mauricio Rua ,Charles Oliveira , Cain Velasquez , Cung Le , Mayhem... redosljed nije bitan
A dobar mi je i onaj Matej Truhan :)1
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
DoKoske
2010-10-19T16:41:26Z
ranko jer on udara kroz čovjeka
wash your feminine side clean off
PiccoloSNM
2010-10-19T23:25:08Z
Dan Henderson i Jason "Mayhem" Miller
dr jupidu wrote:

ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match....

Đolo wrote:

:)18 :)18 :)18 recenice su vrhunski sastavljene :)20

fist wrote:

Svaka ti čast na inicijativi Jupi ali barem si mogao dati Lorei da ti ovo smisleno složi na engleski

AceOfSpades wrote:

HAHAHAHAHAHA.Engleski me nasmijao do suza 😃 ahh,eto,razvedrio mi dan čovjek ako ništa :D

dr jupidu wrote:

čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

hamush
2010-10-20T05:38:50Z
DoKoske wrote:

:)15 :)15 :)16 :)16 :)15 :)15
Acidofil
2010-10-20T09:38:17Z
Seded wrote:

overdose! wrote:

Pa to baš nema smisla nikakvog jer svatko ima različite borce (ili barem nekoliko njih različitih) kao najdraže.

Ti imaš Koščeka koji je interesantan za pogledati isto ko i Dan Severn :)20 :)20
Reaktivac wrote:

Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)
Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

Acidofil
2010-10-20T09:39:47Z
DoKoske wrote:

Ovo definitivno :)36

Reaktivac wrote:

Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)
Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

Slash
2010-10-20T10:11:50Z
Acidofil wrote:

Seded wrote:

overdose! wrote:

Ti imaš Koščeka koji je interesantan za pogledati isto ko i Dan Severn :)20 :)20

Si pogledao posljednjih par borbi od Koschecka? Sa Triggom, Johnsonom, Thiagom... Jedino s Daleyem je bila malo usporena, ali to je i razumljivo s obzirom na sve.

Koscheck se iz jednodimenzionalnog hrvača razvio u borca koji se može boriti u bilo kojoj poziciji u MMA. Stand-up, hrvanje, grappling. I ne bira protivnike, često se spreman na par tjedana najave potući (sa Alvesom je imao dva tjedna priprema).
Dam_Tor
2010-10-20T10:37:11Z
Od stare garde : Mirko,Fedor,Barnett,Hunt,braća Nogueira

Od nove garde : Overeem(iako je i on mogao u gornju grupu,jer se bori dugi niz godina),JDS,Velasquez,Carwin,Nelson
Salvador
2010-10-20T10:54:21Z
1.Minotaur 2.JDS 3.Jose Aldo
CROMMA
2010-10-20T11:04:04Z
Slash wrote:

Acidofil wrote:

Seded wrote:

overdose! wrote:

Si pogledao posljednjih par borbi od Koschecka? Sa Triggom, Johnsonom, Thiagom... Jedino s Daleyem je bila malo usporena, ali to je i razumljivo s obzirom na sve.

Koscheck se iz jednodimenzionalnog hrvača razvio u borca koji se može boriti u bilo kojoj poziciji u MMA. Stand-up, hrvanje, grappling. I ne bira protivnike, često se spreman na par tjedana najave potući (sa Alvesom je imao dva tjedna priprema).

Definitvno se razvio kao borac, radio je na mnogim stvarima koje njemu nisu isle i tako je dolazilo i do pogresaka kao sa Thiagom ali je danas definitvno sasvim drugaciji u kavezu nego prije a sa Daleyem je takticno tako odigrao jer je znao da mu je to jedina sansa za pobijediti. Po meni nije to vise isti kos kao prije i prve borbe sa GSP...
Train hard, fight easy!
-HMD-
2010-10-20T11:51:09Z
Fedor
Aldo
Griffin (obojica)
Maia
Thiago Alves
Sotiropulos
Hazelett
Joe Lauzon

Za njih uvijek navijam; samo za koga navijati kada bude Sotiroulos vs Lauzon uhhhh :)22
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-10-20T12:01:22Z
Zaboravih na "Old" Vitora!