mr.drvoazdajai brat mu:)20
bilo bi najbolje postaviti ankentu sa borcima koji se najcesce spominju u ovom postu, ili mozda ne, jer bi svi glasali za Mirku :D
ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match....
:)18 :)18 :)18 recenice su vrhunski sastavljene :)20
Svaka ti čast na inicijativi Jupi ali barem si mogao dati Lorei da ti ovo smisleno složi na engleski
HAHAHAHAHAHA.Engleski me nasmijao do suza 😃 ahh,eto,razvedrio mi dan čovjek ako ništa :D
čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......
Ode i hrvatski u klinac
ranko jer on udara kroz čovjeka
bilo bi najbolje postaviti ankentu sa borcima koji se najcesce spominju u ovom postu, ili mozda ne, jer bi svi glasali za Mirku :DPa to baš nema smisla nikakvog jer svatko ima različite borce (ili barem nekoliko njih različitih) kao najdraže.
Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)
u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge
jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...
bilo bi najbolje postaviti ankentu sa borcima koji se najcesce spominju u ovom postu, ili mozda ne, jer bi svi glasali za Mirku :DPa to baš nema smisla nikakvog jer svatko ima različite borce (ili barem nekoliko njih različitih) kao najdraže.Ti imaš Koščeka koji je interesantan za pogledati isto ko i Dan Severn :)20 :)20
bilo bi najbolje postaviti ankentu sa borcima koji se najcesce spominju u ovom postu, ili mozda ne, jer bi svi glasali za Mirku :DPa to baš nema smisla nikakvog jer svatko ima različite borce (ili barem nekoliko njih različitih) kao najdraže.Ti imaš Koščeka koji je interesantan za pogledati isto ko i Dan Severn :)20 :)20 Si pogledao posljednjih par borbi od Koschecka? Sa Triggom, Johnsonom, Thiagom... Jedino s Daleyem je bila malo usporena, ali to je i razumljivo s obzirom na sve. Koscheck se iz jednodimenzionalnog hrvača razvio u borca koji se može boriti u bilo kojoj poziciji u MMA. Stand-up, hrvanje, grappling. I ne bira protivnike, često se spreman na par tjedana najave potući (sa Alvesom je imao dva tjedna priprema).
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close