mmjaws
2011-03-29T16:53:29Z
totalno off topic...ali....ima li itko zelgovu zadnju borbu...ili zna gdje se može pogledat..?
shogun33
2011-03-29T16:55:58Z
mmjaws wrote:

totalno off topic...ali....ima li itko zelgovu zadnju borbu...ili zna gdje se može pogledat..?

ima PFS tj Bero al iz nekog razloga nece ili ne smije je stavit na net.
mmjaws
2011-03-29T17:19:06Z
ugl....zna li itko osim ovih mma rookia..:)18
The Miner
2011-03-29T17:57:53Z
mark wrote:

shogun33 wrote:

mark wrote:

shogun33 wrote:

The Miner wrote:

shogo wrote:

The Miner wrote:

dr jupidu wrote:

The Miner wrote:

dr jupidu wrote:

The Miner wrote:

Ima li Drazenova oca u dokumentarcu?Covjek se nikad ne pojavljuje,s obzirom da su ga mediji iz Jovan/Jovo prekrstili u Josko,ne moze da mi ne padne na pamet da je u tome poanta...

on se od starta draženove karijere drži po strani.. miran neki lik..neželi bit exponiran..

ali vjerovatno bi ga tu i tamo upitali za koji razgovor da se josip zove.

kao da to ima ikakve veze..ima 100 istih primjera u hrvatskoj...

da npr. kad se tek nakon par godina saznalo da se dado pršo zove miladin...

Rapaić, Miloš Milošević...:)1 A svi su nekada bili pomalo bačeni u koš...

ili kad racunica u "hajduku" nije dobio kapetansku traku...

rapaic je 98.god rasturo u italiji i bio proglasen za jednog od najboljih stranaca pa nije smio igrat u repki.

da zna franjo da je srna sad kapetan u grobu bi se okreno od muke :)2

na ove postove čovjek se samo može nasmijati. Draženov otac je povučena osoba nesklona medijima i totalno je nebitno njegovo porijeklo.
Nitko od nabrojanih nije bio uskraćen u nečemu zbog porijekla. Ako se Srna osjeća kao Hrvat jer je tu rođen i odrastao nema razloga da ga onda netko smatra nečim drugim. Da netko od navedenih Hrvatsku ne smatra svojom domovinom ne bi ni igrao za nju

ja ti samo kažem da je bilo takvo vrijeme da rapaic nije smio ni primirisat repki radi franje, ja ne znam sta je tu smijesno.

.98 su uzeli broncu valjda su igrali najbolji ili one koje je trener smatrao da mu trebaju

aha,poput petra krpana,krunoslava jurcica,zorana mamica,pa cak je i kozniku bio daleko od najboljih dana...cak kad je potjerao cvitanovica,nije rapajića zvao...
The Miner
2011-03-29T17:59:39Z
Usput-zasto se donedavno tajilo da je Bodiroga,nekad fenomenalni igrac od Drazena rodak?Da mu je Zoran Planic u svojtu,qrac bi se zataskavalo.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2011-03-29T18:29:19Z
The Miner wrote:

Usput-zasto se donedavno tajilo da je Bodiroga,nekad fenomenalni igrac od Drazena rodak?Da mu je Zoran Planic u svojtu,qrac bi se zataskavalo.

Tebe malo pere paranoja i conspiracy theories??
Reaktivac
2011-03-29T18:29:46Z
The Miner wrote:

Otkud ti ta informacija ? Source ?
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-03-29T20:49:03Z
The Miner wrote:

mark wrote:

shogun33 wrote:

mark wrote:

shogun33 wrote:

The Miner wrote:

shogo wrote:

The Miner wrote:

dr jupidu wrote:

The Miner wrote:

dr jupidu wrote:

The Miner wrote:

Ima li Drazenova oca u dokumentarcu?Covjek se nikad ne pojavljuje,s obzirom da su ga mediji iz Jovan/Jovo prekrstili u Josko,ne moze da mi ne padne na pamet da je u tome poanta...

on se od starta draženove karijere drži po strani.. miran neki lik..neželi bit exponiran..

rapaic je 98.god rasturo u italiji i bio proglasen za jednog od najboljih stranaca pa nije smio igrat u repki.

na ove postove čovjek se samo može nasmijati. Draženov otac je povučena osoba nesklona medijima i totalno je nebitno njegovo porijeklo.
Nitko od nabrojanih nije bio uskraćen u nečemu zbog porijekla. Ako se Srna osjeća kao Hrvat jer je tu rođen i odrastao nema razloga da ga onda netko smatra nečim drugim. Da netko od navedenih Hrvatsku ne smatra svojom domovinom ne bi ni igrao za nju

ja ti samo kažem da je bilo takvo vrijeme da rapaic nije smio ni primirisat repki radi franje, ja ne znam sta je tu smijesno.

.98 su uzeli broncu valjda su igrali najbolji ili one koje je trener smatrao da mu trebaju

aha,poput petra krpana,krunoslava jurcica,zorana mamica,pa cak je i kozniku bio daleko od najboljih dana...cak kad je potjerao cvitanovica,nije rapajića zvao...

ti znači hoćeš reći da je Tuđman stopirao Rapajića u repki jer je podrijetlom srbin?!? ne haluciniraj. Rapaić je ponosno nosio hrvatski dres kao i njegov otac doma dok je za njega navijao. Ljudi žive u Hrvatskoj,to im je domovina a sve ostalo su gluposti i insinuacije. Nitko Rapajića ne gleda kroz njegovo podrijetlo osim valjda zadrtih ljevičara poput tebe.
nofrx
2011-03-29T20:58:03Z
mark wrote:

The Miner wrote:

mark wrote:

shogun33 wrote:

mark wrote:

shogun33 wrote:

The Miner wrote:

shogo wrote:

The Miner wrote:

dr jupidu wrote:

The Miner wrote:

dr jupidu wrote:

The Miner wrote:

ti znači hoćeš reći da je Tuđman stopirao Rapajića u repki jer je podrijetlom srbin?!? ne haluciniraj. Rapaić je ponosno nosio hrvatski dres kao i njegov otac doma dok je za njega navijao. Ljudi žive u Hrvatskoj,to im je domovina a sve ostalo su gluposti i insinuacije. Nitko Rapajića ne gleda kroz njegovo podrijetlo osim valjda zadrtih ljevičara poput tebe.

u to vrijeme još je bilo na snazi širenje nacionalne mržnje
KW CHAMPION
Reaktivac
2011-03-29T21:55:54Z
Of Topic

Mislim da je krajnje vrijeme da moderatori poduzmu nešto sa ograničenjem multi-quote, jer qoutati deset pa i više upisa i na kraju napisati rečenicu ili par riječi ne pridonosi preglednosti, čitljivosti i urednosti foruma.

nofrx
2011-03-29T22:40:13Z
Reaktivac wrote:

Of Topic

Mislim da je krajnje vrijeme da moderatori poduzmu nešto sa ograničenjem multi-quote, jer qoutati deset pa i više upisa i na kraju napisati rečenicu ili par riječi ne pridonosi preglednosti, čitljivosti i urednosti foruma.

triba tebe postavit za moderatora da uvedeš reda
KW CHAMPION
Reaktivac
2011-03-29T22:42:35Z
nofrx wrote:

Frende, nije to bilo tebi upućeno, već općenito. :)36

Nije to više za mene... samo sugestija beri & comp.
nofrx
2011-03-29T22:43:27Z
Reaktivac wrote:

nofrx wrote:

:)20

Frende, nije to bilo tebi upućeno, već općenito. :)36

Nije to više za mene... samo sugestija beri & comp.

:)36
KW CHAMPION
maro-du
2011-03-29T22:55:47Z
Reaktivac wrote:

Of Topic

zašto? meni je multi-quote baš drama, jer ako nisam od prije pratio razgovor ne moram listat 10 stranica, nego sve svidim u 1 postu...
Slash
2011-03-29T22:57:49Z
Reaktivac wrote:

Of Topic

Multi quotova nema previše, a i mislim da bi forumaši trebali o nekim stvarima sami voditi računa.
The Miner
2011-03-30T09:31:40Z
Reaktivac wrote:

The Miner wrote:

Otkud ti ta informacija ? Source ?

Wiki.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2011-03-30T09:55:55Z
Slash wrote:

Reaktivac wrote:

Of Topic

Multi quotova nema previše, a i mislim da bi forumaši trebali o nekim stvarima sami voditi računa.

Upravo tako, editirajte si quotove, to bar nije neki problem.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
The Miner
2011-03-31T03:22:43Z
Reaktivac wrote:

The Miner wrote:

Wiki.

A Wiki je kao ziher provjereno ?

Daj link ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Dejan_Bodiroga 
dr jupidu
2011-03-31T09:54:51Z
maro-du wrote:

Reaktivac wrote:

Of Topic

zašto? meni je multi-quote baš drama, jer ako nisam od prije pratio razgovor ne moram listat 10 stranica, nego sve svidim u 1 postu...

i meni isto....

cool guba
Similar Topics
Users browsing this topic