najbolje je kaj je lova koju bierhoff ima od nogometa, otprilike 1% njegove imovine... njegova je obitelj industrijalaca već desetljećima jedna od bogatijih u njemačkoj
Retaji poput Arapovica i Vrankovica tvrde da dokumentarac nema veze s vezom...stvarno me libo racku za tvoje političke stavove, ali otkud ti znaš što ima veze s vezom? Rekao ti Divac?
Retaji poput Arapovica i Vrankovica tvrde da dokumentarac nema veze s vezom...
Ima li Drazenova oca u dokumentarcu?Covjek se nikad ne pojavljuje,s obzirom da su ga mediji iz Jovan/Jovo prekrstili u Josko,ne moze da mi ne padne na pamet da je u tome poanta...
Ima li Drazenova oca u dokumentarcu?Covjek se nikad ne pojavljuje,s obzirom da su ga mediji iz Jovan/Jovo prekrstili u Josko,ne moze da mi ne padne na pamet da je u tome poanta...on se od starta draženove karijere drži po strani.. miran neki lik..neželi bit exponiran..
Ima li Drazenova oca u dokumentarcu?Covjek se nikad ne pojavljuje,s obzirom da su ga mediji iz Jovan/Jovo prekrstili u Josko,ne moze da mi ne padne na pamet da je u tome poanta...on se od starta draženove karijere drži po strani.. miran neki lik..neželi bit exponiran..ali vjerovatno bi ga tu i tamo upitali za koji razgovor da se josip zove.
Ima li Drazenova oca u dokumentarcu?Covjek se nikad ne pojavljuje,s obzirom da su ga mediji iz Jovan/Jovo prekrstili u Josko,ne moze da mi ne padne na pamet da je u tome poanta...on se od starta draženove karijere drži po strani.. miran neki lik..neželi bit exponiran..ali vjerovatno bi ga tu i tamo upitali za koji razgovor da se josip zove.kao da to ima ikakve veze..ima 100 istih primjera u hrvatskoj...
Ima li Drazenova oca u dokumentarcu?Covjek se nikad ne pojavljuje,s obzirom da su ga mediji iz Jovan/Jovo prekrstili u Josko,ne moze da mi ne padne na pamet da je u tome poanta...on se od starta draženove karijere drži po strani.. miran neki lik..neželi bit exponiran..ali vjerovatno bi ga tu i tamo upitali za koji razgovor da se josip zove.kao da to ima ikakve veze..ima 100 istih primjera u hrvatskoj...da npr. kad se tek nakon par godina saznalo da se dado pršo zove miladin...
Ima li Drazenova oca u dokumentarcu?Covjek se nikad ne pojavljuje,s obzirom da su ga mediji iz Jovan/Jovo prekrstili u Josko,ne moze da mi ne padne na pamet da je u tome poanta...on se od starta draženove karijere drži po strani.. miran neki lik..neželi bit exponiran..ali vjerovatno bi ga tu i tamo upitali za koji razgovor da se josip zove.kao da to ima ikakve veze..ima 100 istih primjera u hrvatskoj...da npr. kad se tek nakon par godina saznalo da se dado pršo zove miladin...Rapaić, Miloš Milošević...:)1 A svi su nekada bili pomalo bačeni u koš...
Ima li Drazenova oca u dokumentarcu?Covjek se nikad ne pojavljuje,s obzirom da su ga mediji iz Jovan/Jovo prekrstili u Josko,ne moze da mi ne padne na pamet da je u tome poanta...on se od starta draženove karijere drži po strani.. miran neki lik..neželi bit exponiran..ali vjerovatno bi ga tu i tamo upitali za koji razgovor da se josip zove.kao da to ima ikakve veze..ima 100 istih primjera u hrvatskoj...da npr. kad se tek nakon par godina saznalo da se dado pršo zove miladin...Rapaić, Miloš Milošević...:)1 A svi su nekada bili pomalo bačeni u koš...ili kad racunica u "hajduku" nije dobio kapetansku traku...
[meni je gušt bija gledat magica i onu ekipu..tad sam sve pratija uživo..................ostaja budan u 4 ujutro za svaki meč
[meni je gušt bija gledat magica i onu ekipu..tad sam sve pratija uživo..................ostaja budan u 4 ujutro za svaki mečkoje si godište Jupidu?
Ima li Drazenova oca u dokumentarcu?Covjek se nikad ne pojavljuje,s obzirom da su ga mediji iz Jovan/Jovo prekrstili u Josko,ne moze da mi ne padne na pamet da je u tome poanta...on se od starta draženove karijere drži po strani.. miran neki lik..neželi bit exponiran..ali vjerovatno bi ga tu i tamo upitali za koji razgovor da se josip zove.kao da to ima ikakve veze..ima 100 istih primjera u hrvatskoj...da npr. kad se tek nakon par godina saznalo da se dado pršo zove miladin...Rapaić, Miloš Milošević...:)1 A svi su nekada bili pomalo bačeni u koš...ili kad racunica u "hajduku" nije dobio kapetansku traku...rapaic je 98.god rasturo u italiji i bio proglasen za jednog od najboljih stranaca pa nije smio igrat u repki.
Ima li Drazenova oca u dokumentarcu?Covjek se nikad ne pojavljuje,s obzirom da su ga mediji iz Jovan/Jovo prekrstili u Josko,ne moze da mi ne padne na pamet da je u tome poanta...on se od starta draženove karijere drži po strani.. miran neki lik..neželi bit exponiran..ali vjerovatno bi ga tu i tamo upitali za koji razgovor da se josip zove.kao da to ima ikakve veze..ima 100 istih primjera u hrvatskoj...da npr. kad se tek nakon par godina saznalo da se dado pršo zove miladin...Rapaić, Miloš Milošević...:)1 A svi su nekada bili pomalo bačeni u koš...ili kad racunica u "hajduku" nije dobio kapetansku traku...rapaic je 98.god rasturo u italiji i bio proglasen za jednog od najboljih stranaca pa nije smio igrat u repki.da zna franjo da je srna sad kapetan u grobu bi se okreno od muke :)2
Ima li Drazenova oca u dokumentarcu?Covjek se nikad ne pojavljuje,s obzirom da su ga mediji iz Jovan/Jovo prekrstili u Josko,ne moze da mi ne padne na pamet da je u tome poanta...on se od starta draženove karijere drži po strani.. miran neki lik..neželi bit exponiran..ali vjerovatno bi ga tu i tamo upitali za koji razgovor da se josip zove.kao da to ima ikakve veze..ima 100 istih primjera u hrvatskoj...da npr. kad se tek nakon par godina saznalo da se dado pršo zove miladin...Rapaić, Miloš Milošević...:)1 A svi su nekada bili pomalo bačeni u koš...ili kad racunica u "hajduku" nije dobio kapetansku traku...rapaic je 98.god rasturo u italiji i bio proglasen za jednog od najboljih stranaca pa nije smio igrat u repki.da zna franjo da je srna sad kapetan u grobu bi se okreno od muke :)2 na ove postove čovjek se samo može nasmijati. Draženov otac je povučena osoba nesklona medijima i totalno je nebitno njegovo porijeklo.Nitko od nabrojanih nije bio uskraćen u nečemu zbog porijekla. Ako se Srna osjeća kao Hrvat jer je tu rođen i odrastao nema razloga da ga onda netko smatra nečim drugim. Da netko od navedenih Hrvatsku ne smatra svojom domovinom ne bi ni igrao za nju
Ima li Drazenova oca u dokumentarcu?Covjek se nikad ne pojavljuje,s obzirom da su ga mediji iz Jovan/Jovo prekrstili u Josko,ne moze da mi ne padne na pamet da je u tome poanta...on se od starta draženove karijere drži po strani.. miran neki lik..neželi bit exponiran..ali vjerovatno bi ga tu i tamo upitali za koji razgovor da se josip zove.kao da to ima ikakve veze..ima 100 istih primjera u hrvatskoj...da npr. kad se tek nakon par godina saznalo da se dado pršo zove miladin...Rapaić, Miloš Milošević...:)1 A svi su nekada bili pomalo bačeni u koš...ili kad racunica u "hajduku" nije dobio kapetansku traku...rapaic je 98.god rasturo u italiji i bio proglasen za jednog od najboljih stranaca pa nije smio igrat u repki.da zna franjo da je srna sad kapetan u grobu bi se okreno od muke :)2 na ove postove čovjek se samo može nasmijati. Draženov otac je povučena osoba nesklona medijima i totalno je nebitno njegovo porijeklo.Nitko od nabrojanih nije bio uskraćen u nečemu zbog porijekla. Ako se Srna osjeća kao Hrvat jer je tu rođen i odrastao nema razloga da ga onda netko smatra nečim drugim. Da netko od navedenih Hrvatsku ne smatra svojom domovinom ne bi ni igrao za njuja ti samo kažem da je bilo takvo vrijeme da rapaic nije smio ni primirisat repki radi franje, ja ne znam sta je tu smijesno.
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close