karl anal
2011-03-28T11:14:37Z
ovake rasprave su bezveze i nikad ne vode ničemu dobrome, zato ajmo mi fino raspravljat o pičkama, tu se barem svi slažemo

ok, svi osim jupidua
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
dr jupidu
2011-03-28T11:23:03Z
shogo wrote:

fist wrote:

shogo wrote:

Sve je to bilo u afektu tih godina (bilo je još zastava, ali ta je jedina neodoljivo podsjeća na ustašku)...i sam si branio onog čovjeka iz Karlovca kada je pucao na zarobljenike (prenosim vijest iz medija!) pa si rekao da je to u afektu svih događanja tada...stoga...:)22
...

Čovjek iz Karlovca je to napravio u jeku napada na grad dok su dnevno ginuli deseci njegovih suboraca i civila, žena i djece. Divac je svoj "play of the day" napravio u trenutku velikog slavlja najvećeg uspjeha dotadašnje karijere, osvajanja naslova svjetskih prvaka. Ako mu je to jedan Dražen zamjerio, koji ga je poznavao u dušu, za razliku od nas koji o tome čitamo ili slušamo raznih izvora, meni je dovoljno. Dražen nije bio ludilom zaslijepljeni ustaša već čovjek za kojeg i sam Divac kaže da je bio duša od čovjeka i sigurno nije zahladio taj odnos samo na temelju tog jednog poteza.

Divac je vjerovatno toga i sam svjestan jer da smatra da mu je Dražen bez razloga zamjerio, vjerovatno bi ga otpisao s liste prijatelja i doviđenja. Ne bi 20 godina nakon toga snimao neki srcedrapateljni film u kojem plače kako jadan ni sam ne zna šta je kriv ali bi opet sve isto napravio da je opet u istoj situaciji. Pametnome dosta.

Ma Fist prijatelju ja tebe razumijem...ginuli su ljudi diljem zemlje pa su svi trebali biti hladnokrvni na okidaču...

Nemoj zamjerit nije mi cilj provocirati tebe, ono što je Vlade tada napravio bilo je u afektu svih događaja tada, političari su nam punili glavu svim i svačim, ameri su nam podmetali sve i svašta...ma nebitno...to je bilo tada, u afektu, i bilo glupo ili ne njemu je bilo opravdano, Dražen je poginuo i Divac nije htio ostati na tome..Bravo za njega:)!
Mislim da bi više ljudi tako trebalo razmišljati!

pa da rasprava uopće nije o ratu....

čisto podržavam divčevu gestu .............................

zamislite da sad mi s foruma igramo za hrvatsku a da nam kad osvojimo prvenstvo u neznam čemu.......neko donese talijensku zastavu zajednice talijana iz istre koja se bori za otcjepljenje zadra i nekih stoljetnih dijelova italije.....

naravno da bi je pocijepali:)))))))))))))))))

iako mi sad neznamo al tko zna možda je stvarno zadar i djelovi istre se pokaže da su talijanski kasnije:)............

al ovo kako sad osjećamo tamo toj zastavi nema mjesta
fist
  • fist
  • Advanced Member
2011-03-28T11:24:02Z
shogo wrote:

Ma Fist prijatelju ja tebe razumijem...ginuli su ljudi diljem zemlje pa su svi trebali biti hladnokrvni na okidaču...

Nemoj zamjerit nije mi cilj provocirati tebe, ono što je Vlade tada napravio bilo je u afektu svih događaja tada, političari su nam punili glavu svim i svačim, ameri su nam podmetali sve i svašta...ma nebitno...to je bilo tada, u afektu, i bilo glupo ili ne njemu je bilo opravdano, Dražen je poginuo i Divac nije htio ostati na tome..Bravo za njega:)!
Mislim da bi više ljudi tako trebalo razmišljati!

Ma šta bih ti zamjerio, pa razgovaramo. Smeta me jedino Divčevo licemjerje. Dražen je poginuo 3 pune godine nakon Divčevog poteza. U te 3 godine mogao je ili:
a) nazvati Dražena i reći: "Jbg, bio sam mlad, prao me adrenalin, napravio sam što sam napravio, jbg, žao mi je
b) nazvati Dražena i reći: "to sam napravio i napravio bih opet, a ako preko toga ne možeš preći, ko te *ebe, ne moramo biti prijatelji

On nije napravio niti jednu od te 2 stvari već sad 20 godina kasnije cmolji o tome u stilu "ko nas bre zavadi".

Jadno i licemjerno.

fist
  • fist
  • Advanced Member
2011-03-28T11:26:50Z
dr jupidu wrote:

zamislite da sad mi s foruma igramo za hrvatsku a da nam kad osvojimo prvenstvo u neznam čemu.......neko donese talijensku zastavu zajednice talijana iz istre koja se bori za otcjepljenje zadra i nekih stoljetnih dijelova italije.....

iako mi sad neznamo al tko zna možda je stvarno zadar i djelovi istre se pokaže da su talijanski kasnije:)............

Kao igrač brinuo bih se o svojoj igri i veselju sa suigračima. Zastave i navijače prepustio bih redarskoj službi.
dr jupidu
2011-03-28T11:27:18Z
karl anal wrote:

ovake rasprave su bezveze i nikad ne vode ničemu dobrome, zato ajmo mi fino raspravljat o pičkama, tu se barem svi slažemo

ok, svi osim jupidua

a bili ti bacio gay pride zastavicu da ti je neko pokušava dodati?
rampage308
2011-03-28T11:30:59Z
dr jupidu wrote:

shogo wrote:

fist wrote:

shogo wrote:

a dobro koliko ja znam u Istri ima dosta talijana dok u zadru ja brate neznan niti jednog
dr jupidu
2011-03-28T11:31:09Z
fist wrote:

dr jupidu wrote:

Kao igrač brinuo bih se o svojoj igri i veselju sa suigračima. Zastave i navijače prepustio bih redarskoj službi.

a kad bi te neko zamotao u italian nacionališe zastava?
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-03-28T11:32:14Z
Ja mislim da onaj dokumentarac nema veze sa stvarnoscu osim sto je drazen pogino i sto je bio rat..sve to fino izgleda kad se film uradi i covjek bi rekao da je to stvarno tako bilo...pa kukoc i radja su sad prijatelji sa vladom isto mozda bi i drazen bio da je ziv...nego je to tako vrijeme bilo i jebi ga....nisu oni krivi za to...uostalom svi su bili po americi i nisu ni mogli zamislit sta se vamo dogadjalo.... A ovaj film je napravljen samo na racun drazenove smrti i nista vise...nek mu je laka hrvatska zemlja...-u-
dr jupidu
2011-03-28T11:33:35Z
rampage308 wrote:

dr jupidu wrote:

shogo wrote:

fist wrote:

shogo wrote:

a dobro koliko ja znam u Istri ima dosta talijana dok u zadru ja brate neznan niti jednog

a brate zadar je talijanski i ima da se izdvoji od hrvatske a štaš sad!

no nebrini moš mahat zastavicom ...................fist će to prepustit redarskoj službi
karl anal
2011-03-28T11:51:32Z
dr jupidu wrote:

karl anal wrote:

ok, svi osim jupidua

a bili ti bacio gay pride zastavicu da ti je neko pokušava dodati?

nebi, ja sam na svom internetcaffeu imao natpis gay friendly i dugicu
samim tim sam diga promet za 20%, treba razmišljat glavom
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-03-28T12:06:14Z
kakvo prijateljstvo..bili su suigrači,zna se šta znači prijateljstvo. da su bili prijatelji znalo bi se već onda. Dražen je bio prijatelj s Vrankovićem. Mislim da nije bio toliko društven a Divac mu sigurno nije bio među tih par bliskih osoba
dr jupidu
2011-03-28T12:19:38Z
mark wrote:

kakvo prijateljstvo..bili su suigrači,zna se šta znači prijateljstvo. da su bili prijatelji znalo bi se već onda. Dražen je bio prijatelj s Vrankovićem. Mislim da nije bio toliko društven a Divac mu sigurno nije bio među tih par bliskih osoba

pa na to se i ne misli...

misli se na sportsko prijateljstvo i da su bili jako dobri......."braća" po sportu...daleko od naj prijatelja..naj frend draženu bili su spahija i stojko kasnije.....koliko se sjećam
KrvavaPesnica
2011-03-28T15:38:37Z
ive wrote:

iako sam o drazenu pogledao sve sto postoji, ovo me ne interesira... Ne zelim ukaljati sjecanje na drazena divcevim monolozima i americkom politickom korektnoscu

:)36 word
ko nas bre zavadi:)38 :)26
TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor
dr jupidu
2011-03-28T18:09:33Z
uf koliko sam pratija dražena..skoro svaku tekmu gleda....i uživo dosta tekmi....

a ona mu se cura uvalila birkofu...... ciljala je sportaša naravno
mirko krampkop
2011-03-28T18:36:15Z
Dokumentarac je...
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-03-28T18:58:20Z
dr jupidu wrote:

sve je to bio splet nesretnih okolnosti kao i uvijek kad su takve tragedije u pitanju. normalno da ima hrpe cura koje se uvaljuju slavnim sportašima ali im nitko ne brani da ih odhebu
Reaktivac
2011-03-28T19:16:01Z
Mislim da Divca pegla savjest, nostalgija i žal što se s Draženom nije pomirio, jer očito je u pokojnom Draženu vidio par godina starijeg uzora i primjer vrhunskog košarkaša, kakvim je želio postati, što mu je i uspjelo kasnije u NBA.

Draženova smrt mu je teško pala i mislim da to nije gluma. Zašto bi Divac blefirao ? Novac ima, slavu ima, popularnost ima i sl...

Sumnjam da je u pitanju nekakav egzibicionizam i potreba da se dodvori HR javnosti...

Nebitno je daljnje politiziranje i očekivanja hrvatske javnosti kako bi Divac trebao se ispričati radi agresije srpskih postrojbi na Hrvatsku. Pa i gaženje HR zastave. Bilo pa prošlo, osim toga, bio je tada klinac.

Kada bi to napravio, dio hrvatske javnosti bi ga podržao i pozdravilo taj potez, a dio onih skeptičnih, konzervativnih i desno orjentiranih, takav potez bi ocjenilo licemjerjem i neiskrenošću. No, sigurno je kako bi Divac u tom slučaju imao problema u Srbiji i kako bi ga srpski mediji razapeli radi izjave, tj. možebitne klasifikacije srpskih postrojbi kao agresiju na Hrvatsku. Divac je srpski državljanin i ne očekujem da prizna kako je Srbija izvršila agresiju.

Mogao je se ispričati svim žrtvama rata i to je to. Vuk sit - koza cijela. U biti je to neizravno i učinio. No, tema dokumentarca je prekinuto prijateljstvo i odnos: Dražen - Divac, iako su se zavadili ili prestali se družiti radi rata i politike.

Tako da je dokumentarac nabijen emocijama i mislim da je odličan. Divac je po meni jedan emotivan čovjek i mislim da bi draženova obitelj; mama Biserka i brat Aleksandar osjetili da je drugačije... Ipak su to sportaši, a ne političari željni jeftinih bodova u kampanji samoreklamiranja.

Vladi Divcu svaka čast na dokumentarcu. :)36

Jedino što mu eventualno zamjeram je nedolazak na sprovod Dražena Petrovića. Tada bi puno stvari bilo drugačije i nebi bilo špekulacija o tome dali je Divac bio iskren ili ne.

Aleksa
2011-03-28T20:54:50Z
:)36 :)36 :)36 Odličan film
dr jupidu
2011-03-28T22:19:29Z
Aleksa wrote:

:)36 :)36 :)36 Odličan film

meni je gušt bija gledat magica i onu ekipu..tad sam sve pratija uživo..................ostaja budan u 4 ujutro za svaki meč
bbbmarc
2011-03-28T22:51:18Z
mark wrote:

dr jupidu wrote:

sve je to bio splet nesretnih okolnosti kao i uvijek kad su takve tragedije u pitanju. normalno da ima hrpe cura koje se uvaljuju slavnim sportašima ali im nitko ne brani da ih odhebu

najbolje je kaj je lova koju bierhoff ima od nogometa, otprilike 1% njegove imovine... njegova je obitelj industrijalaca već desetljećima jedna od bogatijih u njemačkoj
Similar Topics
Users browsing this topic