bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2011-03-28T09:39:27Z
ADCC1 wrote:

ali nije nikada ni rekao da su oni nas napali,nego stalno spominje "taj nesretni rat".Od tog "nesretnog rata" puno je Hrvatskih majki ostalo bez sinova,žene bez muževa i djeca bez očeva.Uglavnom nek si jebe mater s svojoj patetikom.

Pa po tome se nimalo ne razlikuje od ostalih ljudi iz Srbije. Nitko od njih neće reć da je Srbija napala Hrvatsku, čak ni najveći protivnici Miloševićeve politike.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
atilla hun
2011-03-28T09:53:49Z
ADCC1 wrote:

bero wrote:

dr jupidu wrote:

ovaj franjo arapović je jedan ograničen lik ili dobro glumi da se dodvori "širokom hrvatskom puku"........

kao da je divcu trebao ovaj film u životu da nemisli ok

naravno da neko tko je odgajan u jugoslaviji i igra za jugu i ima 20 godina da ako uleti hrvatska zastava koja u tom trenutku predstavlja nešto loše da će je ovaj bacit...i naravno da joj u tom trenutku tamo nije bilo mjesto

ja koji sam hrvat osobno me vrijeđa ovaj istup franje arapovića koji je ovim dokazao da hrvatski narod tj nas smatra idiotima da mi on ima pametovat a u isto vrijeme ugodno živi od hrvatske...

http://www.nacional.hr/c...-nije-savjetnik-u-upravi 

franjo.... tipa ja ću bit malo dobar al ću bit dobar kad sebe osiguram i uhljebim pa ću onda dijelit pamet i hrvatstvo na sva zvona i kad izađem vani pa će me iz kafiča pohvalit alo franjo pravi si hrvat..........................možda prolazi kod primitivnijeg dijela hrvatskog puka.......
al kod iole inteligentijeg dijela ovaj lik zaslužuje prezir...

on će mi držat predavanja ...kao da smo mi glupi da nam treba "hrvatsko" predavanje...............
zbog ovakvih likova koji će dobrotvorno postavit 100 koševa po hrvatskoj u ime ljubavi i društva a u isto vrijeme sebi u đep jamit i smješkat nam se u facu...........tu smo di jesmo s državom..

Bravo doture :)36 :)36 :)36 :)36 Kolko se sjećam Divac nikad nije zagovarao rat niti mržnju, i jedini kiks mu je ovo sa zastavom. Za razliku od brojnih "pevača novokomponovanih pesama" koji su ispraćali srpske tenkove a koji danas bez problema nastupaju po Hrvatskoj na oduševljenje brojnih "velikih domoljuba".

Da se i ja malo nadovežem na tebe Bero,da nije propagirao rat,ali nije nikada ni rekao da su oni nas napali,nego stalno spominje "taj nesretni rat".Od tog "nesretnog rata" puno je Hrvatskih majki ostalo bez sinova,žene bez muževa i djeca bez očeva.Uglavnom nek si jebe mater s svojoj patetikom.A što se tiče Stojkovića i Vrankovića u svakom slučaju su dali veliki doprinos Hvatskom sportu a to što su počeli koketirati s politikom ili se aktivno uključiti u nju to im zaista nije trebalo kao vrhuskim sportašima.Ako moram birati koga bih radije sreo na ulicama Zagreba to bi zasigurno bili Stojković i Vranković nego li Draženov "BRAT". Ljepi pozdrav svima.

ahahahahahaha stojković i vranković hahahah, a ja bi volio sresti Franjića i Arapovića hahah
stomp
2011-03-28T10:01:54Z
bero wrote:

ADCC1 wrote:

ali nije nikada ni rekao da su oni nas napali,nego stalno spominje "taj nesretni rat".Od tog "nesretnog rata" puno je Hrvatskih majki ostalo bez sinova,žene bez muževa i djeca bez očeva.Uglavnom nek si jebe mater s svojoj patetikom.

Pa po tome se nimalo ne razlikuje od ostalih ljudi iz Srbije. Nitko od njih neće reć da je Srbija napala Hrvatsku, čak ni najveći protivnici Miloševićeve politike.

Upravo to,kolko god mi je muka od Arapovićevog licemjerja tolko mi je isto od činjenice da niti jedan jedini srbin
ne želi priznat da je srbija bila agresor.
ADCC1
2011-03-28T10:04:10Z
atilla hun wrote:

ADCC1 wrote:

bero wrote:

dr jupidu wrote:

ovaj franjo arapović je jedan ograničen lik ili dobro glumi da se dodvori "širokom hrvatskom puku"........

naravno da neko tko je odgajan u jugoslaviji i igra za jugu i ima 20 godina da ako uleti hrvatska zastava koja u tom trenutku predstavlja nešto loše da će je ovaj bacit...i naravno da joj u tom trenutku tamo nije bilo mjesto

ja koji sam hrvat osobno me vrijeđa ovaj istup franje arapovića koji je ovim dokazao da hrvatski narod tj nas smatra idiotima da mi on ima pametovat a u isto vrijeme ugodno živi od hrvatske...

franjo.... tipa ja ću bit malo dobar al ću bit dobar kad sebe osiguram i uhljebim pa ću onda dijelit pamet i hrvatstvo na sva zvona i kad izađem vani pa će me iz kafiča pohvalit alo franjo pravi si hrvat..........................možda prolazi kod primitivnijeg dijela hrvatskog puka.......

on će mi držat predavanja ...kao da smo mi glupi da nam treba "hrvatsko" predavanje...............
zbog ovakvih likova koji će dobrotvorno postavit 100 koševa po hrvatskoj u ime ljubavi i društva a u isto vrijeme sebi u đep jamit i smješkat nam se u facu...........tu smo di jesmo s državom..

Bravo doture :)36 :)36 :)36 :)36 Kolko se sjećam Divac nikad nije zagovarao rat niti mržnju, i jedini kiks mu je ovo sa zastavom. Za razliku od brojnih "pevača novokomponovanih pesama" koji su ispraćali srpske tenkove a koji danas bez problema nastupaju po Hrvatskoj na oduševljenje brojnih "velikih domoljuba".

Da se i ja malo nadovežem na tebe Bero,da nije propagirao rat,ali nije nikada ni rekao da su oni nas napali,nego stalno spominje "taj nesretni rat".Od tog "nesretnog rata" puno je Hrvatskih majki ostalo bez sinova,žene bez muževa i djeca bez očeva.Uglavnom nek si jebe mater s svojoj patetikom.A što se tiče Stojkovića i Vrankovića u svakom slučaju su dali veliki doprinos Hvatskom sportu a to što su počeli koketirati s politikom ili se aktivno uključiti u nju to im zaista nije trebalo kao vrhuskim sportašima.Ako moram birati koga bih radije sreo na ulicama Zagreba to bi zasigurno bili Arapović i Vranković nego li Draženov "BRAT". Ljepi pozdrav svima.

ahahahahahaha stojković i vranković hahahah, a ja bi volio sresti Franjića i Arapovića hahah

E jebi ga falija sam....
ADCC1
2011-03-28T10:05:17Z
stomp wrote:

bero wrote:

ADCC1 wrote:

Upravo to,kolko god mi je muka od Arapovićevog licemjerja tolko mi je isto od činjenice da niti jedan jedini srbin
ne želi priznat da je srbija bila agresor.

Svaka ti čast....
dr jupidu
2011-03-28T10:10:56Z
ADCC1 wrote:

bero wrote:

dr jupidu wrote:

Da se i ja malo nadovežem na tebe Bero,da nije propagirao rat,ali nije nikada ni rekao da su oni nas napali,nego stalno spominje "taj nesretni rat".Od tog "nesretnog rata" puno je Hrvatskih majki ostalo bez sinova,žene bez muževa i djeca bez očeva.Uglavnom nek si jebe mater s svojoj patetikom.A što se tiče Stojkovića i Vrankovića u svakom slučaju su dali veliki doprinos Hvatskom sportu a to što su počeli koketirati s politikom ili se aktivno uključiti u nju to im zaista nije trebalo kao vrhuskim sportašima.Ako moram birati koga bih radije sreo na ulicama Zagreba to bi zasigurno bili Stojković i Vranković nego li Draženov "BRAT". Ljepi pozdrav svima.

nije poanta uopće rat i tu netreba opet pričat 100 stranica..

poanta je u ovom intrevjuju
irish
2011-03-28T10:20:11Z
topli,ljudski i dobar dokumentarac...
slažem se s doktorom Jupiduom pogotovo u vezi "dobrotvora" Arapovića...
isto tak da je Divac tolko loš kolko ga ograničeni nacionalisti žele prikazati onda ga Draženova familija nebi ugostila ko prijatelja...
jednostavan razlog prestanka njihove komunikacije je dobro objašnjen u dokumentarcu a Kukoč je i sam najbolje opisal zbog čega su se njihovi odnosi zamrznuli s Divcem...
najlakše je srati ko onaj kreten na Zg ulici s povikom "četnik" nego realno gledati na cijelu situaciju...
takve budaletine ni ne shvaćaju da im najveći naprijatelji našeg naroda svakodnevno šeću našim ulicama,"pristojno" pljačkaju državu,prodaju isfuranu maglu i smješkaju im se s političkih plakata...i više štete su napravili od četnika i još uvek je rade svakodnevno...
takvi i jedva čekaju da se pojavi tip ko Divac pa da mogu dokazivati kolko vole Hrvatsku s prozirnom i više stvarno izlizanom ogavnom spikom iz 90-ih pa da se malo skrene pažnja s njihovih lopovluka...serem se na takvu gamad pizda im materina,zato i jesmo tu di jesmo i mladi nemaju budućnost...
fist
  • fist
  • Advanced Member
2011-03-28T10:21:35Z
dr jupidu wrote:

Poanta je u pokušaju pranja nečiste savjesti, a bez dovoljno hrabrosti da prizna grešku koju je napravio.
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-03-28T10:34:14Z
Di ste bili devedeset prve...:)20 :)20 :)20
dr jupidu
2011-03-28T10:35:31Z
fist wrote:

dr jupidu wrote:

Poanta je u pokušaju pranja nečiste savjesti, a bez dovoljno hrabrosti da prizna grešku koju je napravio.

a koju je to grešku napravio divac?

bacanje hrvatske zastave?????.... u kontekstu vremena i da je nastupala tad reprezentacija jugoslavije.....i da je vjerovao u jugoslaviju u redu je to šta je napravio... on je vjerovao da je napravio nešto dobro a uostalom nikog nije udario ili pucao na nekog...da bi mu to stavio kao zločin..............

gori mi je arapović koji je kao veliki hrvat.... a zbog njega koji živi od proračuna i dobro iskorištava hrvatstvo financijski svi loše prolazimo...

a za divca bar znam..srbin koji voli svoje i znam šta od njega očekivat i postavit se

bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2011-03-28T10:37:43Z
arti wrote:

Mi smo bili ovdje, za razliku od velikih domoljuba tipa Škoro koji su branili Hrvatsku iz Pittsburgha :)20 :)20 :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
shogo
2011-03-28T10:40:00Z
bero wrote:

arti wrote:

Mi smo bili ovdje, za razliku od velikih domoljuba tipa Škoro koji su branili Hrvatsku iz Pittsburgha :)20 :)20 :)20

E pa za ovo bi te poljubio...:)22 :)1

Potpis

Sve redom velike Hrvatine:)22
fist
  • fist
  • Advanced Member
2011-03-28T10:51:17Z
dr jupidu wrote:

fist wrote:

dr jupidu wrote:

Jedini od 20 reprezentativaca usred slavlja radi politički nepromišljen, odnosno glup potez, uzima i baca zastavu jedne od republika koja je s 5 ostalih činila tadašnju cjelinu Jugoslaviju. Potez koji je za neke opravdan, za druge neopravdan, a za mene nevjerovatno glup.
shogo
2011-03-28T10:59:21Z
Sve je to bilo u afektu tih godina (bilo je još zastava, ali ta je jedina neodoljivo podsjeća na ustašku)...i sam si branio onog čovjeka iz Karlovca kada je pucao na zarobljenike (prenosim vijest iz medija!) pa si rekao da je to u afektu svih događanja tada...stoga...:)22

Potez glup ili ne glup njegova stvar...
rampage308
2011-03-28T11:04:14Z
bero wrote:

arti wrote:

znas kad je bila neka anketa među Hrvatima u Americi i Australiji da su za "najboljeg" Hrvata u povijesti izabrali Pavelica
fist
  • fist
  • Advanced Member
2011-03-28T11:07:46Z
shogo wrote:

Sve je to bilo u afektu tih godina (bilo je još zastava, ali ta je jedina neodoljivo podsjeća na ustašku)...i sam si branio onog čovjeka iz Karlovca kada je pucao na zarobljenike (prenosim vijest iz medija!) pa si rekao da je to u afektu svih događanja tada...stoga...:)22
...

Čovjek iz Karlovca je to napravio u jeku napada na grad dok su dnevno ginuli deseci njegovih suboraca i civila, žena i djece. Divac je svoj "play of the day" napravio u trenutku velikog slavlja najvećeg uspjeha dotadašnje karijere, osvajanja naslova svjetskih prvaka. Ako mu je to jedan Dražen zamjerio, koji ga je poznavao u dušu, za razliku od nas koji o tome čitamo ili slušamo raznih izvora, meni je dovoljno. Dražen nije bio ludilom zaslijepljeni ustaša već čovjek za kojeg i sam Divac kaže da je bio duša od čovjeka i sigurno nije zahladio taj odnos samo na temelju tog jednog poteza.

Divac je vjerovatno toga i sam svjestan jer da smatra da mu je Dražen bez razloga zamjerio, vjerovatno bi ga otpisao s liste prijatelja i doviđenja. Ne bi 20 godina nakon toga snimao neki srcedrapateljni film u kojem plače kako jadan ni sam ne zna šta je kriv ali bi opet sve isto napravio da je opet u istoj situaciji. Pametnome dosta.
warp-punches
2011-03-28T11:09:21Z
The Miner wrote:

Koliko mi je poznato Divac nije zgazio zastavu Republike Hrvatske,vec neku sa prvim bijelim poljem aka ustasku...

http://www.profightstore...aspx?g=posts&m=59605  ali mržnji i primitivizmu nikad kraja,al to je sastavni dio ljudske prirode posebice na ovim prostorima al zato i jesmo tu gdje jesmo.Zavađeni,zavladani,porobljeni.

Fear is a constant,accepting it makes you stronger.
dr jupidu
2011-03-28T11:09:30Z
fist wrote:

dr jupidu wrote:

fist wrote:

dr jupidu wrote:

Jedini od 20 reprezentativaca usred slavlja radi politički nepromišljen, odnosno glup potez, uzima i baca zastavu jedne od republika koja je s 5 ostalih činila tadašnju cjelinu Jugoslaviju. Potez koji je za neke opravdan, za druge neopravdan, a za mene nevjerovatno glup.

pa ja bi bacio isto srpsku zastavu da sam tamo igrao za jugoslaviju....

tamo nije bilo mjesta ni za srpsku ni za hrvatsku zastavu...........................u kontekstu tadašnjih događanja to je bila čista provokacija

bili ti u tom trenutku da si igrao za jugoslaviju i volio jugoslaviju bacio srpsku zastavu ako bi ti je neko pokušao uvalit u slavlju a u zemlji previranja?..a tata i mama su te odgojili kao jugoslavena i daa voliš brastvo i jedinstvo?
shogo
2011-03-28T11:13:16Z
fist wrote:

shogo wrote:

...

Čovjek iz Karlovca je to napravio u jeku napada na grad dok su dnevno ginuli deseci njegovih suboraca i civila, žena i djece. Divac je svoj "play of the day" napravio u trenutku velikog slavlja najvećeg uspjeha dotadašnje karijere, osvajanja naslova svjetskih prvaka. Ako mu je to jedan Dražen zamjerio, koji ga je poznavao u dušu, za razliku od nas koji o tome čitamo ili slušamo raznih izvora, meni je dovoljno. Dražen nije bio ludilom zaslijepljeni ustaša već čovjek za kojeg i sam Divac kaže da je bio duša od čovjeka i sigurno nije zahladio taj odnos samo na temelju tog jednog poteza.

Divac je vjerovatno toga i sam svjestan jer da smatra da mu je Dražen bez razloga zamjerio, vjerovatno bi ga otpisao s liste prijatelja i doviđenja. Ne bi 20 godina nakon toga snimao neki srcedrapateljni film u kojem plače kako jadan ni sam ne zna šta je kriv ali bi opet sve isto napravio da je opet u istoj situaciji. Pametnome dosta.

Ma Fist prijatelju ja tebe razumijem...ginuli su ljudi diljem zemlje pa su svi trebali biti hladnokrvni na okidaču...

Nemoj zamjerit nije mi cilj provocirati tebe, ono što je Vlade tada napravio bilo je u afektu svih događaja tada, političari su nam punili glavu svim i svačim, ameri su nam podmetali sve i svašta...ma nebitno...to je bilo tada, u afektu, i bilo glupo ili ne njemu je bilo opravdano, Dražen je poginuo i Divac nije htio ostati na tome..Bravo za njega:)!
Mislim da bi više ljudi tako trebalo razmišljati!
shogo
2011-03-28T11:14:07Z
dr jupidu wrote:

fist wrote:

dr jupidu wrote:

fist wrote:

dr jupidu wrote:

pa ja bi bacio isto srpsku zastavu da sam tamo igrao za jugoslaviju....

tamo nije bilo mjesta ni za srpsku ni za hrvatsku zastavu...........................u kontekstu tadašnjih događanja to je bila čista provokacija

bili ti u tom trenutku da si igrao za jugoslaviju i volio jugoslaviju bacio srpsku zastavu ako bi ti je neko pokušao uvalit u slavlju a u zemlji previranja?..a tata i mama su te odgojili kao jugoslavena i daa voliš brastvo i jedinstvo?

Bravo Jupidu!
Similar Topics
Users browsing this topic