ovaj franjo arapović je jedan ograničen lik ili dobro glumi da se dodvori "širokom hrvatskom puku"........
kao da je divcu trebao ovaj film u životu da nemisli ok
naravno da neko tko je odgajan u jugoslaviji i igra za jugu i ima 20 godina da ako uleti hrvatska zastava koja u tom trenutku predstavlja nešto loše da će je ovaj bacit...i naravno da joj u tom trenutku tamo nije bilo mjesto
ja koji sam hrvat osobno me vrijeđa ovaj istup franje arapovića koji je ovim dokazao da hrvatski narod tj nas smatra idiotima da mi on ima pametovat a u isto vrijeme ugodno živi od hrvatske...
http://www.nacional.hr/c...-nije-savjetnik-u-upravi franjo.... tipa ja ću bit malo dobar al ću bit dobar kad sebe osiguram i uhljebim pa ću onda dijelit pamet i hrvatstvo na sva zvona i kad izađem vani pa će me iz kafiča pohvalit alo franjo pravi si hrvat..........................možda prolazi kod primitivnijeg dijela hrvatskog puka.......
al kod iole inteligentijeg dijela ovaj lik zaslužuje prezir...
on će mi držat predavanja ...kao da smo mi glupi da nam treba "hrvatsko" predavanje...............
zbog ovakvih likova koji će dobrotvorno postavit 100 koševa po hrvatskoj u ime ljubavi i društva a u isto vrijeme sebi u đep jamit i smješkat nam se u facu...........tu smo di jesmo s državom..
"Arapović je trenutačno predsjednik Hrvatskog školskog športskog saveza, te za tu funkciju prima pristojnu naknadu"- naravno uvući će se u sve moguće "humanitarne" projekte gdje ima koristi i sebi
Edited by user
2011-03-28T09:03:35Z
|
Reason: Not specified