bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2010-10-16T15:28:57Z
http://www.jutarnji.hr/v...u-i-vladi-divcu-/895484/ 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-10-16T18:28:42Z
iako sam o drazenu pogledao sve sto postoji, ovo me ne interesira... Ne zelim ukaljati sjecanje na drazena divcevim monolozima i americkom politickom korektnoscu
The Miner
2010-10-16T18:43:23Z
Koliko mi je poznato Divac nije zgazio zastavu Republike Hrvatske,vec neku sa prvim bijelim poljem aka ustasku...
mark
  • mark
  • Advanced Member
2010-10-16T19:31:02Z
The Miner wrote:

Koliko mi je poznato Divac nije zgazio zastavu Republike Hrvatske,vec neku sa prvim bijelim poljem aka ustasku...

ako je sa bijelim poljem ustaška onda je ustaški grb ni više ni manje nego ispred hrvatskog sabora i vlade tj na crkvi sv.Marka
Paddy Oneill
2010-10-16T19:32:01Z
ive wrote:

iako sam o drazenu pogledao sve sto postoji, ovo me ne interesira... Ne zelim ukaljati sjecanje na drazena divcevim monolozima i americkom politickom korektnoscu

+1 slažem se u potpunosti. život leti kapetane..
Paddy Oneill
2010-10-16T19:34:33Z
mark wrote:

The Miner wrote:

ako je sa bijelim poljem ustaška onda je ustaški grb ni više ni manje nego ispred hrvatskog sabora i vlade tj na crkvi sv.Marka

bravo, odlična primjedba. a ta crkva je malo starija od 50 godina, nekih 7 stoljeća starija, rekao bih..:)18
Reaktivac
2011-03-27T23:41:09Z
Odličan dokumentarac. :)36

Upravo ga pogledao na RTL.

Divac mi je djelovao iskreno i osjetile su se emocije...
The Miner
2011-03-27T23:52:41Z
Retaji poput Arapovica i Vrankovica tvrde da dokumentarac nema veze s vezom...
Reaktivac
2011-03-27T23:55:05Z
The Miner wrote:

Što znači "retaji" ?

Vranković i Arapović su malo desno orjentirani i vjerovatno znaju pozadinu i detalje priče koju nismo vidjeli u dokumentarcu + možda su se osobno posvadjali s Divcem...
FaceDesigner
2011-03-27T23:59:49Z
Reaktivac wrote:

The Miner wrote:

Što znači "retaji" ?

Vranković i Arapović su malo desno orjentirani i vjerovatno znaju pozadinu i detalje priče koju nismo vidjeli u dokumentarcu + možda su se osobno posvadjali s Divcem...

Retaj=redikul,retard,debil.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
Reaktivac
2011-03-28T00:02:46Z
FaceDesigner wrote:

Znam što znači, ali htio sam čuti njegovo objašnjenje ?

Od Minera se nemože bolje ni očekivati...

Vrijedjati proslavljene HR sportaše i košarkaše, samo zato što osjećaju animozitet ili ljutnju naspram Divca...
shogun33
2011-03-28T00:06:33Z
Reaktivac wrote:

FaceDesigner wrote:

Znam što znači, ali htio sam čuti njegovo objašnjenje ?

Od Minera se nemože bolje ni očekivati...

Vrijedjati proslavljene HR sportaše i košarkaše, samo zato što osjećaju animozitet naspram Divca...

jbg i meni je onaj arapović brđan ispao sa svojim komentarima
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-03-28T00:43:13Z
Sve ono fino izgleda ali ja nisam skuzio bit onoga ko i svi vi...cini mi se komercijala teska cim je film radjen za americko trziste...
The Miner
2011-03-28T01:24:09Z
Reaktivac wrote:

Vrijedjati proslavljene HR sportaše i košarkaše

Da mi je rodeni otac neuki desnicar vrijeđao bi ga,tako da me zaboli neka stvar za njihove sportske uspjehe,nisu mi sigurno kruha dali u zivotu.Dapace,mozda su mi ga bas i uzeli,posto su clanovi lopovske stranke.
Vise vrijedi nokat GOSPODINA TONIJA KUKOČA,UISTINU PAMETNE I REALNE OSOBE, NEGO NJIH DVOJICA.
ive
  • ive
  • Advanced Member
2011-03-28T08:44:11Z
The Miner wrote:

stvarno me libo racku za tvoje političke stavove, ali otkud ti znaš što ima veze s vezom? Rekao ti Divac?
dr jupidu
2011-03-28T08:59:58Z
ovaj franjo arapović je jedan ograničen lik ili dobro glumi da se dodvori "širokom hrvatskom puku"........

kao da je divcu trebao ovaj film u životu da nemisli ok

naravno da neko tko je odgajan u jugoslaviji i igra za jugu i ima 20 godina da ako uleti hrvatska zastava koja u tom trenutku predstavlja nešto loše da će je ovaj bacit...i naravno da joj u tom trenutku tamo nije bilo mjesto

ja koji sam hrvat osobno me vrijeđa ovaj istup franje arapovića koji je ovim dokazao da hrvatski narod tj nas smatra idiotima da mi on ima pametovat a u isto vrijeme ugodno živi od hrvatske...

http://www.nacional.hr/c...-nije-savjetnik-u-upravi 

franjo.... tipa ja ću bit malo dobar al ću bit dobar kad sebe osiguram i uhljebim pa ću onda dijelit pamet i hrvatstvo na sva zvona i kad izađem vani pa će me iz kafiča pohvalit alo franjo pravi si hrvat..........................možda prolazi kod primitivnijeg dijela hrvatskog puka.......
al kod iole inteligentijeg dijela ovaj lik zaslužuje prezir...

on će mi držat predavanja ...kao da smo mi glupi da nam treba "hrvatsko" predavanje...............
zbog ovakvih likova koji će dobrotvorno postavit 100 koševa po hrvatskoj u ime ljubavi i društva a u isto vrijeme sebi u đep jamit i smješkat nam se u facu...........tu smo di jesmo s državom..

"Arapović je trenutačno predsjednik Hrvatskog školskog športskog saveza, te za tu funkciju prima pristojnu naknadu"- naravno uvući će se u sve moguće "humanitarne" projekte gdje ima koristi i sebi

bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2011-03-28T09:02:59Z
dr jupidu wrote:

ovaj franjo arapović je jedan ograničen lik ili dobro glumi da se dodvori "širokom hrvatskom puku"........

naravno da neko tko je odgajan u jugoslaviji i igra za jugu i ima 20 godina da ako uleti hrvatska zastava koja u tom trenutku predstavlja nešto loše da će je ovaj bacit...i naravno da joj u tom trenutku tamo nije bilo mjesto

ja koji sam hrvat osobno me vrijeđa ovaj istup franje arapovića koji je ovim dokazao da hrvatski narod tj nas smatra idiotima da mi on ima pametovat a u isto vrijeme ugodno živi od hrvatske...

franjo.... tipa ja ću bit malo dobar al ću bit dobar kad sebe osiguram i uhljebim pa ću onda dijelit pamet i hrvatstvo na sva zvona i kad izađem vani pa će me iz kafiča pohvalit alo franjo pravi si hrvat..........................možda prolazi kod primitivnijeg dijela hrvatskog puka.......

on će mi držat predavanja ...kao da smo mi glupi da nam treba "hrvatsko" predavanje...............
zbog ovakvih likova koji će dobrotvorno postavit 100 koševa po hrvatskoj u ime ljubavi i društva a u isto vrijeme sebi u đep jamit i smješkat nam se u facu...........tu smo di jesmo s državom..

Bravo doture :)36 :)36 :)36 :)36 Kolko se sjećam Divac nikad nije zagovarao rat niti mržnju, i jedini kiks mu je ovo sa zastavom. Za razliku od brojnih "pevača novokomponovanih pesama" koji su ispraćali srpske tenkove a koji danas bez problema nastupaju po Hrvatskoj na oduševljenje brojnih "velikih domoljuba".

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
stomp
2011-03-28T09:10:44Z
dr jupidu wrote:

"Arapović je trenutačno predsjednik Hrvatskog školskog športskog saveza, te za tu funkciju prima pristojnu naknadu"- naravno uvući će se u sve moguće "humanitarne" projekte gdje ima koristi i sebi

prilično dobro pogođena srž stvari :)36
Reaktivac
2011-03-28T09:15:46Z
Za Arapovića stoji primjedba s obzirom na njegovo koristoljublje preko HDZ-a, no ne i za Stojka Vrankovića.

I dalje mislim da su u pitanju izjave djelom u afektu, djelom u revoltu, ljutnji radi raspada prijateljstva i sl...

Retardiran je gruba i teška riječ.
ADCC1
2011-03-28T09:27:26Z
bero wrote:

dr jupidu wrote:

Bravo doture :)36 :)36 :)36 :)36 Kolko se sjećam Divac nikad nije zagovarao rat niti mržnju, i jedini kiks mu je ovo sa zastavom. Za razliku od brojnih "pevača novokomponovanih pesama" koji su ispraćali srpske tenkove a koji danas bez problema nastupaju po Hrvatskoj na oduševljenje brojnih "velikih domoljuba".

Da se i ja malo nadovežem na tebe Bero,da nije propagirao rat,ali nije nikada ni rekao da su oni nas napali,nego stalno spominje "taj nesretni rat".Od tog "nesretnog rata" puno je Hrvatskih majki ostalo bez sinova,žene bez muževa i djeca bez očeva.Uglavnom nek si jebe mater s svojoj patetikom.A što se tiče Stojkovića i Vrankovića u svakom slučaju su dali veliki doprinos Hvatskom sportu a to što su počeli koketirati s politikom ili se aktivno uključiti u nju to im zaista nije trebalo kao vrhuskim sportašima.Ako moram birati koga bih radije sreo na ulicama Zagreba to bi zasigurno bili Stojković i Vranković nego li Draženov "BRAT". Ljepi pozdrav svima.
Similar Topics
Users browsing this topic