free fighter
2010-10-11T22:06:07Z
Overeem in Spong na anabolikih
Carbin je zagotovo eden največjih poznavalcev borilnih veščin na svetu, nenazadnje je sam "ustvaril“ kar nekaj velikih šampionov. Njegova nekdanja varovanca, Tyrone Spong in Alistair Overeem, decembra čaka zanimiv medsebojni dvoboj na velikem finalnem turnirju K-1 Grand Prix v Tokiu. "Večje možnosti za zmago pripisujem Alistairju, ker je on pravi težkaš, kar Tyron ni,“ je svoja pričakovanja razkril Carbin. "Na finalu K-1 ju čaka medsebojna borba, kar mi je smešno, ker so vsi trenirali skupaj, nato pa so spremenili, ker so začeli uživati anabolike. Zelo težko jih je bilo trenirati, ker so se spremenili. Karkoli si jim rekel, so postali jezni, začeli so vpiti in vse to zaradi anabolikov,“ je za konec razkril Carbin, ki je ravno zaradi uživanja anabolikov z obema zvezdnikoma prekinil sodelovanje.

http://www.zurnal24.si/d...ar-overeem-187507/clanek 
pobjednik ima puno prijatelja gubitnik ima samo prave prijatelje
Sponsor
travarica
2010-10-11T22:16:59Z
čekaj malo.. ja sam stvarno naivno mislio da je takav od konjskog mesa :)2
shogun33
2010-10-11T22:26:24Z
moze li prijevod?
Reaktivac
2010-10-11T22:29:15Z
shogun33 wrote:

moze li prijevod?

Biće da je to odmazda radi crnca gradonačelnika u Piranu - SLO. :)20

Prijevod (slovenski > hrvatski)
Overeem i spužva na anabolički
Karabin svakako je jedan od najvećih borilačkih vještina stručnjaka u svijetu, nakon svega, on je "stvorio" dosta veliki šampioni. Njegov bivši štićenik, Tyrone Sponge i Alistair Overeem, prosinac čeka zanimljiv dvoboj jedni druge na velikom finalnom turniru K-1 Grand Prix u Tokiju. " veće šanse za pobjedu priložiti Alistairju jer on kaže ono što težkaš Tyrone nije ", otkrio je svoja očekivanja karabin. "Krajnji K-1 od strane čekaju međusobne borbe, što je smiješno za mene jer su svi obučeni zajedno, a zatim se promijenila, jer su počeli da uživate anaboličkih. 'Je vrlo teško trenirati ih je jer su oni promijenili. Bez obzira što im je rekao postao ljut, počeo vikati, a sve to jer anabolikov ", otkrio je na kraju karabin, koji je samo zbog korištenja anabolikov s obje slavne razbio.

Google Translate
Slash
2010-10-11T22:40:50Z
Ukratko, Carbin kaže da će Overeem pobijediti Sponga jer je prirodni teškaš. I kaže da je obojicu prestao trenirati radi korištenja anabolika, da su se promijenili jako itd.
MiroISin
2010-10-12T00:18:06Z
KrvavaPesnica
2010-10-12T00:22:56Z
travarica wrote:

čekaj malo.. ja sam stvarno naivno mislio da je takav od konjskog mesa :)2

ma taj Karabin nema pojma...alistair je od konjskog mesa napredovao,a za Spužvu neznam:)20
TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-10-12T08:50:09Z
i još kaže da bi Fjodor ubio Alistaira