dRAGO40
  • dRAGO40
  • Advanced Member Topic Starter
2010-10-03T21:28:05Z
Iako mi se Mirko u zadnje 2 borbe jako svidio, ima nešto što me već neko vrijeme zanima i čudi.
Više se ne vide tragovi njegovih udaraca na protivnicima.
Prije ne da su se momentalno primjećivali, nego su čak svima redom i pucale kosti od njegovih udaraca.
Sječate se onog cijelog serijala 2 slomljene jagodične kosti, rebara,...
Danas on do kraja odradi 2 borbe sa Barry i Mir, ali se na njima ne vide neki tragovi borbe.
Patu se vidjelo kasnije crno po čelu od onih 25 udaraca u čelo u parteru, ali ovdje mislim prvenstveno na Mirkove napade u stoici.
Na Miru i na nekima drugima se ništa nije vidjelo. Ko da se niti nisu borili.
Nije li to čudno, pogotovo uzmemo li u obzir da praktički niti nemaju rukavice?
(te UF rukavice su jedva malo više od bandaža)
Sponsor
Overeem vuce steroide
2010-10-03T21:40:04Z
CC prakticki nije niti udarao Mira.A barrya je razbio sakama.
Mislim cak da mu je slomio nos.
A opcenito u UFC mirko nije onaj pravi tako da....
Svako jutro tužna slika,gledam odraz svoga lika!!
pride_rules
2010-10-03T21:42:17Z
to ti je isto, ko njegov frend le banner..neki dan....kad je vidio,da više ne može srušit protivnika...samo je odšetao...nema se više snage ko nekad.
Đolo
2010-10-03T21:51:44Z
nekim mirkovim rijecima...nakon 6 operacija 4 na koljenu tesko je da on moze udarat jako ko nekoc,izgubio je tu brzinu i eksplozivnost i eto ovo danas je sjena nekadasnjeg mirka ali niko nemoze vjecno bit na vrhu i u prime-u tako da nista strasno dogada se svima
Alex077
2010-10-03T21:55:15Z
pride_rules wrote:

to ti je isto, ko njegov frend le banner..neki dan....kad je vidio,da više ne može srušit protivnika...samo je odšetao...nema se više snage ko nekad.

Baš mi je žao za Le Bannera. On je bio baš jak udarač a sad rijetko završi borbu. To je zamor materijala.
Black Arrow
2010-10-03T22:19:14Z
Jaoo:)14 Kao da je to poanta u borilackom sportu ili uopste u Mirkovom slucaju.
Reaktivac
2010-10-03T22:23:16Z
Đolo wrote:

nekim mirkovim rijecima...nakon 6 operacija 4 na koljenu tesko je da on moze udarat jako ko nekoc,izgubio je tu brzinu i eksplozivnost i eto ovo danas je sjena nekadasnjeg mirka ali niko nemoze vjecno bit na vrhu i u prime-u tako da nista strasno dogada se svima

+1

Plus možebitni strah ili oprez od udaranja punom snagom da ne ozljedi ili pogorša pokrpano koljeno...
blazer44
2010-10-03T23:09:37Z
izgubija je dosta na ekspozivnosti, logično slijedi i gubitak na snazi udaraca.
DON'T BE SCARED HOMIE
kiki6969
2010-10-04T08:49:46Z
moje mišljenje je da mirko uopće nije izgubija niti malo explozivnosti nego je njegov problem s psihom i također uvijek stoji na petama tako uvijek zakasni sa svojom reakcijom

doktor mma
Joc
  • Joc
  • Advanced Member
2010-10-04T15:34:45Z
kiki6969 wrote:

moje mišljenje je da mirko uopće nije izgubija niti malo explozivnosti nego je njegov problem s psihom i također uvijek stoji na petama tako uvijek zakasni sa svojom reakcijom

doktor mma

Da stoji na prstima svima bi j... mater i osvojio zlato!
mark
  • mark
  • Advanced Member
2010-10-05T12:59:40Z
sustigle ga godine i ozljede a s obzirom na toliki broj borbi nije čudno da više nije kao nekad