bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2010-09-17T11:48:45Z
http://profightstore.com...lo-kriminalaca/6047.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-09-17T12:09:40Z
Wow, no shit Van der Sherlock!
MiroISin
2010-09-17T12:10:50Z
Ako ih zabrane osobno cu ic upucat gradonacelnika
i to cjeli sanzer u glavu!
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-09-17T12:12:59Z
bero wrote:

http://profightstore.com/novosti/van-der-laan-amsterdamska-kickboxing-scena-je-leglo-kriminalaca/6047.aspx

UserPostedImage
bero
  • bero
2010-09-17T12:35:44Z
Ok Fist, smiri se, kaj ti je šećer od napolitanki lupil u glavu?
:)20
- dr jupidu
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-09-17T12:38:37Z
bero wrote:

Kaj sad? Pa nije se moj post odnosio na tebe i tvoju vijest nego na Van der gradnoačelnika!
bero
  • bero
2010-09-17T12:42:42Z
fist wrote:

bero wrote:

Kaj sad? Pa nije se moj post odnosio na tebe i tvoju vijest nego na Van der gradnoačelnika!

A jebiga, nije forumaš pa ne zna :)20
- dr jupidu
DoKoske
2010-09-17T14:11:52Z
koji tenkre
wash your feminine side clean off
nodachi
2010-09-17T14:38:21Z
Jer će se zabranjivanjem sportskih natjecanja sigurno svi kriminalci povući i naći legalne poslove.... Zanimljivo kako funkcionira mozak političara.
TheGoldenboy
2010-09-17T17:07:00Z
imam kritike do svima sta su odgovorni za PFS.
kao prvo zasto toliko forsirate ta cinjenica da je badr #1 gangster,mafija i nesto sl? naravno da ima ljudi oko njega,ali da ga spomenjete u vakve vesti nije dobro za svi sta prate K-1 ? naravno da je uradio dva incidenta u rngu,ali koj ima istinski dokaz da je bio ta vecer u ta diskoteka ? niko nema,to su samo ulicne price ... iskreno razocaran sam vjerujte !!!
bero
  • bero
2010-09-17T17:37:56Z
TheGoldenboy wrote:

imam kritike do svima sta su odgovorni za PFS.
kao prvo zasto toliko forsirate ta cinjenica da je badr #1 gangster,mafija i nesto sl? naravno da ima ljudi oko njega,ali da ga spomenjete u vakve vesti nije dobro za svi sta prate K-1 ? naravno da je uradio dva incidenta u rngu,ali koj ima istinski dokaz da je bio ta vecer u ta diskoteka ? niko nema,to su samo ulicne price ... iskreno razocaran sam vjerujte !!!

:)11
Što mi to forsiramo? O njemu prenosimo iste vijesti poput svih drugih medija, i nijednom ga nismo "osudili" u vezi ničeg.
Napisali smo da je bio osumnjičen, što je istina i to je i sam priznao, kao i da je bio u diskoteci. Očito nešto nisi dobro shvatio.
- dr jupidu
TheGoldenboy
2010-09-17T18:04:04Z
bero,ja mozda vise od vas sledim i pratim sve,i shvatio sam dobro. samo nije lepo kad nema neko 100%tocne izvore i informacije,a da se spominje ime od neki aktuelan fighter! tako samo vi kako medije pumpate stvari da ljudi koi nisu bas duboko u borecke vestini,da ne vole neko ...
bero
  • bero
2010-09-17T18:51:49Z
TheGoldenboy wrote:

bero,ja mozda vise od vas sledim i pratim sve,i shvatio sam dobro. samo nije lepo kad nema neko 100%tocne izvore i informacije,a da se spominje ime od neki aktuelan fighter! tako samo vi kako medije pumpate stvari da ljudi koi nisu bas duboko u borecke vestini,da ne vole neko ...

Ok, nećemo više prenosit vijesti iz nizozemskih i drugih medija, odmah sutra šaljemo dopsinika u Amsterdam koji će nas svakodnevno izvještavat iz prve ruke. :)20
Očito ti je Hari jako drag borac, ali nismo mi krivi što je čovjek magnet za sranja. A budući da ovo nije Sjeverna Koreja a on nije Kim Jong Il, nećemo uljepšavati informacije o njemu, već ćemo kao i dosad biti samo objektivni.
- dr jupidu
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-09-17T18:58:05Z
TheGoldenboy wrote:

malo si falio ceo fudbal :)20
fanatic
2010-09-17T19:05:42Z
1. stvar: al je gradonačelnik išta krivo rekao?
2. stvar: Hari možda nije loš momak, al je vjerojatno okružen sa problematičnim idiotima iz kvarta, koji se osjećaju dovoljno jaki i hrabri izazivat sranja jer znaju da će ih Hari spasit od mogućih batina. oni nešto zakuhaju, a onda Hari naravno stane na stranu svojih prijatelja i na kraju on "pojede govno"
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
TheGoldenboy
2010-09-17T19:06:01Z
bero valjda smejem da kazem moje mislenje zato je ovaj forum, tako ?! 🙂
bero
  • bero
2010-09-17T19:48:11Z
TheGoldenboy wrote:

bero valjda smejem da kazem moje mislenje zato je ovaj forum, tako ?! :)

naravno prijatelju, to ti nitko u ludilu ne bi osporavao.
al isto to vrijedi i za mene. :)37
- dr jupidu
matas pršuti
2010-09-17T21:36:47Z
Ma ne nisu...