Kod n as u Osijeku jadna situacija s kinima, samo što ne propadnu...i sad ja razmišljam, idem nakon par godina sjesti u kino i uz colu i kokice pošteno pogledati neki dobar film. Prvi je na tapetu došao Inception (svi ga hvale) i da pogledam kad igra...nema više, samo neka sranja (di samo nađu sve te alternativne gluposti koje puštaju umjesto pravih filmova...). A u Zagrebu u cinestaru, normalno, igra film. Ok, rekoh, ajde, neka im bude. Zatim rekoh, evo sad Expedablesi idu, idem to svakako ovih dana pogledati...idem kurac, nije ni stigo do nas. A u cinestaru, normalno, igra film. Svečano se zaklinjem, nikad više neću u Osijeku otići u ova šugava kina, nek propadnu, ko im jebe mater nesposobnu. Zar je toliki problem zadržati vjerojatno film godine koji tjedan duže u kinima? A onaj drek "Duga mračna noć" je igrao mislim čak preko 7 mjeseci! Bitno da imaju neke crtiće i kurton od filma s Jennifer Aniston. Imam frendove koji studiraju u Zagrebu i pričaju mi kako je u cinestaru, dođe mi da zaplačem. pa ja bih plaćao ako treba i 60 kn za kartu, samo da ne moram loviti onaj jedini vikend kad je neki dobar film u kinu, da se osjećam kao da sam negdje došao, a ne u neku trošnu rupu, da ima još neke popratne sadržaje...ukratko, da je odlazak u kino doživljaj. Ovi jadnici kod nas se još žale kako im je slaba posjećenost...normalno, kad u svojoj sobi mogu napraviti deset puta bolju atmosferu i pustiti si kvalitetan dvd rip.
"Imam dobru vijest za sve koji su uplatili osiguranje u slučaju avionske nesreće..."