Acidofil
  • Acidofil
  • Advanced Member Topic Starter
2010-09-10T11:08:59Z
http://hr.kolektiva.net/  ima još tri dana fore za uzeti karte...
Reaktivac wrote:

Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)
Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

Sponsor
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2010-09-10T11:22:02Z
http://hr.kolektiva.net/  ima još tri dana fore za uzeti karte...

:)36
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-09-10T11:22:33Z
vidi, vidi... :)36
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
MiroISin
2010-09-10T11:46:24Z
Pocetak-Leonardo DiCaprio
moja preporuka
Acidofil
  • Acidofil
2010-09-10T12:14:35Z
MiroISin wrote:

moja preporuka

To smo gledali :)20
Nadam ste da ste i ti i sin bili zadovoljni :)20
Reaktivac wrote:

Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

Acidofil
  • Acidofil
2010-09-10T12:17:17Z
Zbog prevelike navale smanjili mogućnost kupnje na 2 karte :)5
Očito nisu očekivali ovoliku najezdu...
Reaktivac wrote:

dr jupidu wrote:

karl anal wrote:

MiroISin
2010-09-10T14:35:06Z
Acidofil wrote:

MiroISin wrote:

moja preporuka

Zadovoljan i ja i sin a i ovi iz cinestara jer im uvjek ostavim 200 kuna za kokice i gluposti
Acidofil
  • Acidofil
2010-09-10T14:47:27Z
MiroISin wrote:

Acidofil wrote:

MiroISin wrote:

moja preporuka

Zadovoljan i ja i sin a i ovi iz cinestara jer im uvjek ostavim 200 kuna za kokice i gluposti

Win-win situacija :)20
Reaktivac wrote:

dr jupidu wrote:

karl anal wrote:

Range
2010-09-10T16:45:00Z
Kod n as u Osijeku jadna situacija s kinima, samo što ne propadnu...i sad ja razmišljam, idem nakon par godina sjesti u kino i uz colu i kokice pošteno pogledati neki dobar film. Prvi je na tapetu došao Inception (svi ga hvale) i da pogledam kad igra...nema više, samo neka sranja (di samo nađu sve te alternativne gluposti koje puštaju umjesto pravih filmova...). A u Zagrebu u cinestaru, normalno, igra film. Ok, rekoh, ajde, neka im bude. Zatim rekoh, evo sad Expedablesi idu, idem to svakako ovih dana pogledati...idem kurac, nije ni stigo do nas. A u cinestaru, normalno, igra film. Svečano se zaklinjem, nikad više neću u Osijeku otići u ova šugava kina, nek propadnu, ko im jebe mater nesposobnu. Zar je toliki problem zadržati vjerojatno film godine koji tjedan duže u kinima? A onaj drek "Duga mračna noć" je igrao mislim čak preko 7 mjeseci! Bitno da imaju neke crtiće i kurton od filma s Jennifer Aniston. Imam frendove koji studiraju u Zagrebu i pričaju mi kako je u cinestaru, dođe mi da zaplačem. pa ja bih plaćao ako treba i 60 kn za kartu, samo da ne moram loviti onaj jedini vikend kad je neki dobar film u kinu, da se osjećam kao da sam negdje došao, a ne u neku trošnu rupu, da ima još neke popratne sadržaje...ukratko, da je odlazak u kino doživljaj. Ovi jadnici kod nas se još žale kako im je slaba posjećenost...normalno, kad u svojoj sobi mogu napraviti deset puta bolju atmosferu i pustiti si kvalitetan dvd rip.
"Imam dobru vijest za sve koji su uplatili osiguranje u slučaju avionske nesreće..."
Acidofil
  • Acidofil
2010-09-10T17:13:04Z
A stvarno da toliki grad nema normalno kino je smijurija...
Reaktivac wrote:

dr jupidu wrote:

karl anal wrote:

Joeseph Jones
2010-09-10T18:08:55Z
Acidofil wrote:

Mostar nema nikako kina.Mislim da smo jedini veci grad u regiji bez kina.
Bolje ikakvo kino, nego bez kina.
Acidofil
  • Acidofil
2010-09-10T20:52:31Z
Joeseph Jones wrote:

Acidofil wrote:

Mostar nema nikako kina.Mislim da smo jedini veci grad u regiji bez kina.
Bolje ikakvo kino, nego bez kina.

Kod vas će za dvije-tri godine biti premijerno izvedeni "Izlazak radnika iz tvornice" i "Dolazak vlaka na
stanicu" braće Lumiere :)20 :)20
Reaktivac wrote:

dr jupidu wrote:

karl anal wrote:

Users browsing this topic