Acidofil
  • Acidofil
  • Advanced Member Topic Starter
2010-09-09T12:36:28Z
Evo, repka je svoje poluuspješno odradila, vraća se klupski nogomet na scenu. Nakon što bi mi već oko velike gospe naši klubovi u pravilu iživcirali i izbili mi želju za daljnjim praćenjem njihovih utakmica, ove godine se me konačno razveselili i imamo dvoje u europskoj ligi a najavljuje se i bespoštedna bitka u prvenstvu za prvo mjesto. Štvo se vama čini, na što će to sve ličiti? Oće biti išta od njih?

Hajduk je odlično krenuo, iskreno se nadam da će biti prvak ove godine, ali nažalost im dajem jako male šanse za tako nešto. Jednostavno se nije smjelo dogoditi da u ovom prijelaznom roku nikog ne dovedu, prvih 11 je super ekipa, ali klupa je tanka da ne može tanja biti. Sad ih čeka 7 utakmica u 3 tjedna dakle, utakmica svaka tri dana, nek se još netko i ozljedi i evo pizdarije, a nek se nedajbože ozljedi Ibro, to kao da je pola ekipe ozljeđeno...

Dinamo je, pak, doveo trojicu na papriu solidnih igrača + Vahid koji je vratio vjeru igračima da nešto mogu napraviti, smatram da će im to biti dovoljno za naslov. U Splitu bi lako mogli izgubiti, ali sam nekako mišljenja da će Hajduk tradicionalno ostavljati bodove po Slavoniji i na prostorima Dinamove tramvaj-zone, tako da se bojim da će ga mali fond igrača i male utakmice koštati prvenstva. U Europi mogu nešto napraviti jedni i drugi, na Poljudu može pasti svatko, a u gostima Špaco već na granici skida gaće. Dinamo obratno, kod njih doma uvijek neko sranje, a vani u principu bolje odigraju. Nadam se da će nekog vraga Vaha napravit od njih, imaju itekako prolaznu grupu. Eto, živi bili pa vidjeli :)20
Reaktivac wrote:

Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)
Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

Sponsor
Joeseph Jones
2010-09-09T13:22:46Z
A nadam se da ce nesto biti ove sezone. Hajduk je pokazao da na domaćem terenu uz onu paklenu atmosferu svatko može pasti.
Imaju par dobrih igrača i mogli bi daleko dogurati.

S druge strane Dinamo je sam sebi najveći protivnik.Odigraju dobro u gostima pa onda kiksaju kod kuće.
Kad sam vidio da su od Sheriffa ispali, nisam mogao vjerovati. Nadam se da s promjenom trenera nisu pogriješili.

Što se tiče prvenstva, bit će svašta. Mislim da ga Dinamo neće ove godine lako osvojiti.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-09-09T13:35:09Z
Mišljenje je da me zaboli za HNL... :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Spider
2010-09-09T13:41:17Z
drito to bero :))
see am a fighter this is what i bread, so you make boxing a sport but understand this is no game to me.
Range
2010-09-09T13:49:06Z
Teško je reći...Hajduk je dobar ove sezone, međutim, mislim da su previsoko poletjeli nakon nedavnih uspjeha, tek je 9. mjesec. Imaju odličnog Ibru, a i Vukušić i Anas mogli bi zadati dosta frke svima. Ako odigraju sa srcem, možda i pobijede koju utakmicu u EL. U Dinamu su neki u životnoj formi (Sammir, Rukavina), ali obrana im je truba. Ne znam kakav je Tonel, valjda će i to doći na svoje. U HNL-u ne bi smjeli imati problema, a vani...sigurno hoće.

Mislim da Hajduk i Dinamo dosta dugo nisu bili ovako izjednačeni, srećom, prošla je Velika Gospa, a bitka za vrh i daje traje 🙂
"Imam dobru vijest za sve koji su uplatili osiguranje u slučaju avionske nesreće..."
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-09-09T14:02:06Z
bero wrote:

nisam mogao to bolje reći:)20 tko još prati domaću ligu?????:)11
Acidofil
  • Acidofil
2010-09-09T14:09:29Z
ive wrote:

bero wrote:

nisam mogao to bolje reći:)20 tko još prati domaću ligu?????:)11

Svi mi imamo svoje perverzije, samo se ne usudimo ovako javno to iznijeti :)20
Reaktivac wrote:

Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

shogun33
2010-09-09T14:31:32Z
Range wrote:

Teško je reći...Hajduk je dobar ove sezone, međutim, mislim da su previsoko poletjeli nakon nedavnih uspjeha, tek je 9. mjesec. Imaju odličnog Ibru, a i Vukušić i Anas mogli bi zadati dosta frke svima. Ako odigraju sa srcem, možda i pobijede koju utakmicu u EL. U Dinamu su neki u životnoj formi (Sammir, Rukavina), ali obrana im je truba. Ne znam kakav je Tonel, valjda će i to doći na svoje. U HNL-u ne bi smjeli imati problema, a vani...sigurno hoće.

Mislim da Hajduk i Dinamo dosta dugo nisu bili ovako izjednačeni, srećom, prošla je Velika Gospa, a bitka za vrh i daje traje :)

ma ovaku bude svake godine, hajdukovci na pocetku napaljeni a kasnje padnu i dinamo pobjegne na 20 bodova
Acidofil
  • Acidofil
2010-09-09T14:38:33Z
shogun33 wrote:

Range wrote:

Mislim da Hajduk i Dinamo dosta dugo nisu bili ovako izjednačeni, srećom, prošla je Velika Gospa, a bitka za vrh i daje traje :)

ma ovaku bude svake godine, hajdukovci na pocetku napaljeni a kasnje padnu i dinamo pobjegne na 20 bodova

Ma budu kitu napaljeni, odmah zaostanu. Nisu ni ove godine predobro krenuli, ostavljali su bodove Splitu i Osijeku, da je Dinamo na razini prošlih sezona to bi bilo četiri boda zaostatka. Kažem, meni nije jasno da se nikog nije dovelo sad u ovoj pauzi, Hajduk nema širinu za izdržati dva natjecanja i to će doći na naplatu...
Reaktivac wrote:

dr jupidu wrote:

karl anal wrote:

Similar Topics
Users browsing this topic