Evo, repka je svoje poluuspješno odradila, vraća se klupski nogomet na scenu. Nakon što bi mi već oko velike gospe naši klubovi u pravilu iživcirali i izbili mi želju za daljnjim praćenjem njihovih utakmica, ove godine se me konačno razveselili i imamo dvoje u europskoj ligi a najavljuje se i bespoštedna bitka u prvenstvu za prvo mjesto. Štvo se vama čini, na što će to sve ličiti? Oće biti išta od njih?
Hajduk je odlično krenuo, iskreno se nadam da će biti prvak ove godine, ali nažalost im dajem jako male šanse za tako nešto. Jednostavno se nije smjelo dogoditi da u ovom prijelaznom roku nikog ne dovedu, prvih 11 je super ekipa, ali klupa je tanka da ne može tanja biti. Sad ih čeka 7 utakmica u 3 tjedna dakle, utakmica svaka tri dana, nek se još netko i ozljedi i evo pizdarije, a nek se nedajbože ozljedi Ibro, to kao da je pola ekipe ozljeđeno...
Dinamo je, pak, doveo trojicu na papriu solidnih igrača + Vahid koji je vratio vjeru igračima da nešto mogu napraviti, smatram da će im to biti dovoljno za naslov. U Splitu bi lako mogli izgubiti, ali sam nekako mišljenja da će Hajduk tradicionalno ostavljati bodove po Slavoniji i na prostorima Dinamove tramvaj-zone, tako da se bojim da će ga mali fond igrača i male utakmice koštati prvenstva. U Europi mogu nešto napraviti jedni i drugi, na Poljudu može pasti svatko, a u gostima Špaco već na granici skida gaće. Dinamo obratno, kod njih doma uvijek neko sranje, a vani u principu bolje odigraju. Nadam se da će nekog vraga Vaha napravit od njih, imaju itekako prolaznu grupu. Eto, živi bili pa vidjeli :)20
Edited by user
2010-09-09T12:38:26Z
|
Reason: Not specified
Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)
Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)
u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge
jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...