Znam da ćete me sad popljuvat, spremna sam na to :)20 ... Ja ionako ne cugam ( a oni koji me znaju, znaju da mi to stvarno ne treba :)20 ) , pa me je tehnički baš briga....No, glupe su mi ove zabrane prodavanja itd(to ne podržavam), ali ako se kažnjavaju vozači, zašto ne i pješaci...Kolko puta pijani ljudi znaju izazvati neku nesreću?! Kolko puta se vani potuku samo zato jer su pijani?! ... Ok, događa se svašta i bez alkohola, ali budalu ne možeš spriječiti da bude budala dok pijanca možeš lupiti po džepu, pa ako nije neki kronični bude si razmislio hoće idući put ostat drven ko letva doma ili gdje je već bio ili će se ić bahatiti po cesti i šta ja znam šta sve ne....
Nije mi ugodno kad hodam sama po cesti i naletim na nekog pijanog, jer u principu lakše ću odhebat nekog trijeznog nego pijanog.....Par puta se desilo mojoj frendici da je znala vidjet pijane ljude u tramvaju kak spavaju ili po cesti i onda niti sama ne zna šta da radi, a murja okreće glavu(jebena je bila, natjerala je murjaka da ode i provjeri jel frajer živ)... A ovi u tramvaju, mislim žao ti ih je, jer ne znaš hoće propustit stanicu ili se samo voze, ne znaš kak će reagirat kad ih probudiš....
Preuzimanje odgovornosti, isto kako pijan se možeš zabiti u nekog autom, tako se možeš i nekome zaletit pod auto.....
Baby, Baby somebody’s gonna cry tonight, but it won’t be my tears tonight!..... So whatcha think about that?! :))))))