Sponsor
Joc
  • Joc
  • Advanced Member
2010-09-04T21:18:04Z
Ma neće do toga doći...pa to bi uništilo turizam, svi su pripiti i bauljaju po rivi.
Reaktivac
2010-09-04T21:21:26Z
Joc wrote:

Ma neće do toga doći...pa to bi uništilo turizam, svi su pripiti i bauljaju po rivi.

Pa sada je prošla turistička sezona... taman da usvoje...
Sheky
2010-09-04T21:40:00Z
eto, sad bu se i cuga počela švercat uz pljuge XD
pitbull123
2010-09-04T21:51:41Z
E kad su takvi sad idem van napit se ko stoka i šetat ću pijan cijelu noć,i vozit ću doma pijan.Tako ja prosvjedujem:)22
Kimura
2010-09-04T22:27:08Z
NIšta čudno od "vlade" koja za 2-3 grama trave za osobnu upotrebu ljude tlači i strpaje u ćuze, te im sudi kao da su nekog ubili ili silovali. Kazne na kraju ispadaju jednake.

Koja je to retardirana skupina kvazi-desnoorijentiranih licemjera. Da mogu, sve bi ih poslao u Sibir u gulage bez iti jedne trunke suosjećanja. :)8 :)8
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2010-09-04T22:31:28Z
Ma ovo ima i kod nas , to niko ne jebe 2%.Tipa , vidi me pandur, primeti da sam pijan, izvadi aparat i da duvam, jer sam pijan bio peske po gradu.... Ma daj... Kod nas je to od prosle godine i do sada nije bio slucaj da su nekog pesaka nacuganog uhvatili.Eo idem sad opet da ih testiram :)1
Reaktivac
2010-09-05T03:40:33Z
Kimura wrote:

NIšta čudno od "vlade" koja za 2-3 grama trave za osobnu upotrebu ljude tlači i strpaje u ćuze, te im sudi kao da su nekog ubili ili silovali. Kazne na kraju ispadaju jednake.

Koja je to retardirana skupina kvazi-desnoorijentiranih licemjera. Da mogu, sve bi ih poslao u Sibir u gulage bez iti jedne trunke suosjećanja. :)8 :)8

Tako je.

Loše zakone ne treba poštivati. Ukoliko se ovakva superhik budalaština usvoji - to već zadire u prava čovjeka pa i demokracije kao vezne riječi vladajuće stranke.

Jedan od glupljih zakona je kažnjavanje kupaca ukoliko nemaju račun prilikom izlaska iz trgovine. Izadješ iz Kauflanda ili Konzuma, platiš i ne uzmeš račun koji ti je blagajnica izdala i onda te presretne neki ćoro-štreberko da ti napiše kaznu od mislim 1000 kn. :)20

Nikako da naleti da vidim kakav mi je kroše. :)24
nodachi
2010-09-05T11:02:36Z
Ako nakon ovoga ne izbije revolucija, kao narod smo totalno zaqrac.
Slash
2010-09-05T11:27:08Z
nodachi wrote:

LOL!

Nakon svih sranja kaj radi ova vlada po tebi bi povod za revoluciju trebala biti zabrana prodaja alkohola?

P.S.

Just for the record... Ovaj prijedlog zakona je idiotski, da nebi ispalo kako podržavam to.
Kimura
2010-09-05T12:24:11Z
Slash wrote:

nodachi wrote:

LOL!

Nakon svih sranja kaj radi ova vlada po tebi bi povod za revoluciju trebala biti zabrana prodaja alkohola?

P.S.

Just for the record... Ovaj prijedlog zakona je idiotski, da nebi ispalo kako podržavam to.

Pa ima logike, jer "kapljica" je zadnje utočište ovom izmučenom narodu, a sad mu i nju žele oduzeti. :)1
Seded
2010-09-05T14:47:45Z
Kimura wrote:

Slash wrote:

nodachi wrote:

LOL!

P.S.

Pa ima logike, jer "kapljica" je zadnje utočište ovom izmučenom narodu, a sad mu i nju žele oduzeti. :)1

Dobra stara kaže "bolje biti u podrumu, nego na ulici" :)18
"It's not checkmate. The king has one more move."
nodachi
2010-09-05T16:30:12Z
Slash wrote:

nodachi wrote:

LOL!

P.S.

Čemu isčuđavanje? Pa američka revolucija je izbila zbog usranog čaja. 🙂
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-09-05T16:36:07Z
što drugo očekivati od Jace & co.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Slash
2010-09-05T16:51:58Z
nodachi wrote:

Slash wrote:

nodachi wrote:

LOL!

P.S.

Čemu isčuđavanje? Pa američka revolucija je izbila zbog usranog čaja. :)

a istina, treba biti neki povod da ljudima prekipi napokon... kud bolje od zabrane alkohola 🙂
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-09-05T20:50:03Z
Slash wrote:

kud bolje od zabrane alkohola :)

prohibicija je vinula američku Cosa Nostru u visine.
narod je i dalje pio kao prije, samo što lova nije išla državi u džep već organiziranom kriminalu.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
huligan187
2010-09-05T21:00:42Z
bero wrote:

Slash wrote:

kud bolje od zabrane alkohola :)

prohibicija je vinula američku Cosa Nostru u visine.
narod je i dalje pio kao prije, samo što lova nije išla državi u džep već organiziranom kriminalu.

Iz istog razloga bi se trebale legalizirati lakše droge. No mi radimo upravo suprotno...
Soraya
2010-09-05T21:15:02Z
Znam da ćete me sad popljuvat, spremna sam na to :)20 ... Ja ionako ne cugam ( a oni koji me znaju, znaju da mi to stvarno ne treba :)20 ) , pa me je tehnički baš briga....No, glupe su mi ove zabrane prodavanja itd(to ne podržavam), ali ako se kažnjavaju vozači, zašto ne i pješaci...Kolko puta pijani ljudi znaju izazvati neku nesreću?! Kolko puta se vani potuku samo zato jer su pijani?! ... Ok, događa se svašta i bez alkohola, ali budalu ne možeš spriječiti da bude budala dok pijanca možeš lupiti po džepu, pa ako nije neki kronični bude si razmislio hoće idući put ostat drven ko letva doma ili gdje je već bio ili će se ić bahatiti po cesti i šta ja znam šta sve ne....

Nije mi ugodno kad hodam sama po cesti i naletim na nekog pijanog, jer u principu lakše ću odhebat nekog trijeznog nego pijanog.....Par puta se desilo mojoj frendici da je znala vidjet pijane ljude u tramvaju kak spavaju ili po cesti i onda niti sama ne zna šta da radi, a murja okreće glavu(jebena je bila, natjerala je murjaka da ode i provjeri jel frajer živ)... A ovi u tramvaju, mislim žao ti ih je, jer ne znaš hoće propustit stanicu ili se samo voze, ne znaš kak će reagirat kad ih probudiš....

Preuzimanje odgovornosti, isto kako pijan se možeš zabiti u nekog autom, tako se možeš i nekome zaletit pod auto.....
Baby, Baby somebody’s gonna cry tonight, but it won’t be my tears tonight!..... So whatcha think about that?! :))))))
Slash
2010-09-05T21:19:42Z
Kažnjavanje ljudi jer se žele napiti po meni je glupo, svatko nek radi kaj hoće.

Stvari koje je soraya navela (ugrožavanje u prometu, tučnjave i sl.) se i po ovom zakonu trebaju sankcionirati koliko ja znam, samo pitanje je koliko to rade policajci.. Makar znam da je jednom frend nastradal jer se pijan šetal po glavnoj cesti :)20
Zatoichi
2010-09-06T15:30:14Z
evo jedno pitanje sto mi je odavno na jeziku...ko kod vas u hrvatskoj bira politicare u vladi,jel oni biraju medjusobno ko ce na kojoj poziciji biti ili ih bira narod?
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Users browsing this topic