KrvavaPesnica
2010-08-29T20:56:11Z
Originally Posted by: m& 

Kimura wrote:

S ovim dijelom da nije licio na sebe se slažem (barem u onim borbama di je bio spreman), ali mislim da ga njegova ekipa pozna bolje od Rogana i definitivno znaju bolje od njega kako ga probuditi između rundi.

E, pa bogme nisu uspjeli niti 1% u tome. Ni on ni oni nisu imali "the answer".

Ali to ih ne čini bezveznjacima.

Treba ga Rudy Valentino opet odfurat na onu stijenu, nek se tam onesvijesti i doživi prosvjetljenje, vrati se lud, izdominira sve u LW, ode u WW, prva sa Paulom Thiagom, druga sa Hardyem, i treća za naslov... I svi sretni i zadovoljni :)1

....i onda je svizac zamotao cokoladu:)2
mislim da se zahebo sto nije angazirao Marva i brata mu takodjer Marinovicha:)20 :)20 :)20
TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor
boogeyman
2010-08-29T21:01:35Z
Slash wrote:

Ne znam što je s Pennom, nije isti kao prije. Puno toga ima i s Edgarom, ali Penn djeluje bezvoljno i najvažnije bez dobrog gameplana. U stojci radi nekakve kombinacije protiv puno bržeg protivnika, prednji direkt jako malo koristi (a to mu je IMO najbolje oružje), rušenja u početku opće ne pokušava.

meni je skroz nejasno zakaj nije penn inzistirao na borbi u parteru i isao po submission gdje ima ocitu prednost nad edgarom.
chatting online with babes all day and training to be a cage fighter.
AnteGotovina
2010-08-29T21:15:22Z
boogeyman wrote:

Slash wrote:

Ne znam što je s Pennom, nije isti kao prije. Puno toga ima i s Edgarom, ali Penn djeluje bezvoljno i najvažnije bez dobrog gameplana. U stojci radi nekakve kombinacije protiv puno bržeg protivnika, prednji direkt jako malo koristi (a to mu je IMO najbolje oružje), rušenja u početku opće ne pokušava.

meni je skroz nejasno zakaj nije penn inzistirao na borbi u parteru i isao po submission gdje ima ocitu prednost nad edgarom.

+1

A i ovi u kutu su katastrofa, Joe Rogan bi mu dao bolje savjete...
Cain Velasquez - sljedeći UFC prvak!
huligan187
2010-08-29T21:25:16Z
Slash wrote:

Overeem vuce steroide wrote:

Đolo wrote:

Overeem vuce steroide wrote:

Kad se sve sagleda bj ima scor 15-7 pa po meni to i nije neki score.

kakve to veze ima...penn se uvijek borio protiv odlicnih boraca nije skupio scor 20-0 protiv nekih losih protivnika,borio se i protiv vecih i jacih boraca i njegov score uopce nema nikakve veze s tim kakav je on borac

Ma znam ja to sve nego opet to mi ne prilici scor za bivseg prvaka.

Edgard 13-1
Gsp 20-1
Silva 27-4
itd itd e to prilici skoru za prvake.

Misliš da bi Edgar imao 13-1 score da se borio sa Machidom u teškoj kategoriji, Hughesom u velteru i dva puta sa GSP-em u velteru?

Ne znam što je s Pennom, nije isti kao prije. Puno toga ima i s Edgarom, ali Penn djeluje bezvoljno i najvažnije bez dobrog gameplana. U stojci radi nekakve kombinacije protiv puno bržeg protivnika, prednji direkt jako malo koristi (a to mu je IMO najbolje oružje), rušenja u početku opće ne pokušava. Ako će se nastaviti boriti najbolje mu dati borbu s Gomijem, ili u velteru Matt Hughesa.

Pa i Edgar (koji IMO može komotno spustit do 145) se bori protiv većih protivnika i ima 13-1 skor. Ko je kriv Pennu što mu se nije dalo skida kile i radit cardio i mijenjat training camp i slične stvari. To je ko da kažeš da bi Toney imo 25-0 skor i da bi razbio Randya da je trenirao zadnjih 10 godina MMA kod Grega Jacksona...
Ali nije.

I te spike da nije bio pravi su gluposti. Nijedan borac kad gubi ne izgleda ko da je pravi(osim možda minotaur u prideu:)20 ). Izgledao je nezainteresirano zato što mentalno pada kad gubi.

To da nije imo solidan gameplan i dobar kamp, to se apsolutno slažem. Najviše uspjeha je imao kad je rušio Edgara i mislim da je tu trebao tražiti svoju šansu. Čekat Edgara da uđe(ili ga prisilit da uđe), mijenjat nivo i uletit po single. Možda ne bi uspio svaki put, ali mislim da bi to usporilo Edgara dosta jer bi stalno morao pazit da ne završi na leđima. Oba puta kad je Edgar bio donji se vidjelo da mu se apsolutno žuri ustat jer pod svaku cijenu ne želi bit u toj poziciji.
blazer44
2010-08-29T21:42:30Z
penn je lose boksacki odradija borbu, mislija san da ce radit jako puno na kontrama i to na sta jacin i eksplozivnin udarcima, tako probat uvatit edgara na ulazu. edgar odradija odlicnu borbu, svaka mu cast kad u 5. rundi moze onako skakutat.
DON'T BE SCARED HOMIE
Kimura
  • Kimura
  • Advanced Member Topic Starter
2010-08-29T22:17:10Z

Ali to ih ne čini bezveznjacima.

Treba ga Rudy Valentino opet odfurat na onu stijenu, nek se tam onesvijesti i doživi prosvjetljenje, vrati se lud, izdominira sve u LW, ode u WW, prva sa Paulom Thiagom, druga sa Hardyem, i treća za naslov... I svi sretni i zadovoljni :)1

Gledaj, te osobe definitivno nisu slučajno tu u kutu BJ Penna, jasno da imaju svoje kvalifikacije i razlog zašto ih je uzeo.

Ali, sinoć su potpuno zakazali u savjetovanju svog borca koji uvjerljivo gubi (Penna), a vjerujem da su i krivi game-plan pripremili. Pobogu, pa BJ je u borbi djelovao gotovo isto kao i prvi put, sve je bilo isto! Edgar se također držao stare taktike, ali s puno ubojitijim takedownima, g'n'p-om, direktima, slamovima, kutevima itd. Baš ga je dobro sredio, no doubt about that. Ovaj put nitko mu ne može reći da se nije dokazao.

Još jedna stvar koja ne ide na ruku (a ni čast) tim "bezveznjacima" u Pennovom kutu je moment kad su Pennu rekli "Come on... get that cocksucker!"... :)8
Ako ne vjerujete, odvrtite... mislim da je u pauzi između 1. i 2., ili 2. i 3. runde.
m&m
  • m&m
  • Advanced Member
2010-08-29T22:31:43Z
Da zavrsimo… Smatram da oni znaju bolje od bilo koga sto i kako mu reci i da valjda znaju nakon toliko godina kako se odnositi prema njemu, i to bolje od tebe, mene, Rogana ili koga već sve ne.

Kimura wrote:

Još jedna stvar koja ne ide na ruku (a ni čast) tim "bezveznjacima" u Pennovom kutu je moment kad su Pennu rekli "Come on... get that cocksucker!"... :)8
Ako ne vjerujete, odvrtite... mislim da je u pauzi između 1. i 2., ili 2. i 3. runde.

Majko mila, pa nije ovo bedem ljubavi.
Kimura
  • Kimura
  • Advanced Member Topic Starter
2010-08-29T22:47:37Z

Da zavrsimo… Smatram da oni znaju bolje od bilo koga sto i kako mu reci i da valjda znaju nakon toliko godina kako se odnositi prema njemu, i to bolje od tebe, mene, Rogana ili koga već sve ne.

Sudeći po poražavajućem rezultatu 2x, očito da ne znaju. Ma koliko mi šutjeli o tome. :)20
Đolo
2010-08-30T00:41:48Z
Kimura wrote:

Sudeći po poražavajućem rezultatu 2x, očito da ne znaju. Ma koliko mi šutjeli o tome. :)20

pa mogu oni njemu bilo sta rec nije na njima da on to napravi,mozes ti borcu govorit idi na sve ili nista i slicno ali ako borac nema takvu namjeru đabe govorit...
warp-punches
2010-08-30T14:01:54Z
"Ljudi" kažu da je Penn bio loš boksački,da je bio loš psihički da je bio ovo da je bio ono.

Razlog zbog kojeg je Penn imao ovako lošu izvedbu je jako jednostavan.Jako loša kindicijska priprema.
Čovjek nikako da izvuče pouke iz prethodnih mečeva.

Odavno nisam vidio tako loše pripremljenog borca u meču za titulu.

Čovjek je nakon prve runde već disao na "škrge","ishlapila" mu je eksplozivnost,njegovi udarci su bili bezopasni,sporo se kretao po ringu jednostavno nije mogao pratiti tempo Edgara koji je bio vrhunski pripremljen,a za bilo kakvu akciju jednostavno nije bilo snage.

Vidjelo se od početka 2.runde da Penn praktički samo "preživljava" borbu i da su mu male šanse da preokrene meč u svoju korist sa takvim pristupom.

Bio je preopušten,nemotiviran vidjelo se da gubi bitku protiv mlječne kiseline.

Fear is a constant,accepting it makes you stronger.
Đolo
2010-08-30T14:06:48Z
warp-punches wrote:

"Ljudi" kažu da je Penn bio loš boksački,da je bio loš psihički da je bio ovo da je bio ono.

Razlog zbog kojeg je Penn imao ovako lošu izvedbu je jako jednostavan.Jako loša kindicijska priprema.
Čovjek nikako da izvuče pouke iz prethodnih mečeva.

Odavno nisam vidio tako loše pripremljenog borca u meču za titulu.

Čovjek je nakon prve runde već disao na "škrge","ishlapila" mu je eksplozivnost,njegovi udarci su bili bezopasni,sporo se kretao po ringu jednostavno nije mogao pratiti tempo Edgara koji je bio vrhunski pripremljen,a za bilo kakvu akciju jednostavno nije bilo snage.

+1