Kimura
  • Kimura
  • Advanced Member Topic Starter
2010-08-29T17:00:44Z
Nije mi jasan taj BJ Penn, u zadnje 2 borbe s Edgarom kao da je bio netko drugi. Ne osporavam Edgarove odlične nastupe, pogotovo ovaj drugi, ali ovaj BJ Penn uopće nije bio ni izbliza kao onaj protiv Sancheza i Floriana. U tim borbama je bio je*ena životinja, i imao je nešto divlje u pogledu.

Možda mu Frenkie i nije odgovarao stilom, ali mislim nekako da to nije cijela priča.

BJ je već od prve runde, u obe borbe, djelovao nekako obeshrabreno, frustrirano, bezvoljno... Isto tako, u kutu su mu bili nekakvi totalni bezveznaci, ono... on gubi 4. rundu, a oni mu u pauzi smirenim glasom prodaju neke priče ko da pobjeđuje, umjesto da su ga pozivali na sve ili ništa.

Na pre-fight press konferenciji, odgovarajući na jedno pitanje novinara, BJ je odgovorio kako ne želi samo biti borac, već kompletna osoba. Meni on izgleda kao da se pomalo zamorio borbi, i stalnih obrana titule i nadobudnih izazivača, i poželio "svjetovnog" života kao nedavno i Mirko.

Šta vi mislite?
Sponsor
FaceDesigner
2010-08-29T17:02:55Z
Da se nije posato vjerski fanatik ?Nešto ala Fedor.Smo što je Fedoru za sve kriv Bog,a Penn se neželi borit nego biti kompletna osoba. :)20
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
Zatoichi
2010-08-29T17:04:44Z
pobjedio bi on da sam bio u njegovom korneru al eto bio sam malo bizi jucer pa mu nisam mogao pomoci
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Black Arrow
2010-08-29T17:11:56Z
Nema tu nikakav poseban razlog BJ je nasao svog majstora... Brzi,jaci,bolji.
pitbull123
2010-08-29T17:13:48Z
Kimura wrote:

Nije mi jasan taj BJ Penn, u zadnje 2 borbe s Edgarom kao da je bio netko drugi. Ne osporavam Edgarove odlične nastupe, pogotovo ovaj drugi, ali ovaj BJ Penn uopće nije bio ni izbliza kao onaj protiv Sancheza i Floriana. U tim borbama je bio je*ena životinja, i imao je nešto divlje u pogledu.

Možda mu Frenkie i nije odgovarao stilom, ali mislim nekako da to nije cijela priča.

BJ je već od prve runde, u obe borbe, djelovao nekako obeshrabreno, frustrirano, bezvoljno... Isto tako, u kutu su mu bili nekakvi totalni bezveznaci, ono... on gubi 4. rundu, a oni mu u pauzi smirenim glasom prodaju neke priče ko da pobjeđuje, umjesto da su ga pozivali na sve ili ništa.

Na pre-fight press konferenciji, odgovarajući na jedno pitanje novinara, BJ je odgovorio kako ne želi samo biti borac, već kompletna osoba. Meni on izgleda kao da se pomalo zamorio borbi, i stalnih obrana titule i nadobudnih izazivača, i poželio "svjetovnog" života kao nedavno i Mirko.

Šta vi mislite?

S ovim djelom se najviše slažem.U BJ-ovom pogledu moglo se vidit samo neka depresija,ne znam,ko da je jedva čekao da borba završi.A ovi ljudi u njegovom kutu nisu mu rekli ništa pametno,bar koliko sam ja čuo.I da se razumije ja sam mišljenja da bi Edgar možda i pobijedio starog BJ-a.Ne znam šta se s njim dešava,ali izgleda da su i njega zadesili padovi kao i sve.
Đolo
2010-08-29T17:25:29Z
ja uopce ne mislim da je penn nesto puno "pao" jednostavno protiv edgara koji ima znatno bolji kardio i znacajnu prednost u brzini penn nemoze prenijet svoj stil borbe,nikada se nije borio s nekim ko ima toliku prednost u brzini nad njim,cak nitko ni nije imao prednost nad njim koliko se sjecam sto se tice brzine.
Pogledajte prve dvije runde u oba meca,edgar nema neku "dominaciju" nad pennom,suvise mislim da je penn u zadnjem mecu nanio vise "stete" zado jace udarce u prve dvije runde ali kako borba ide dalje penn pada edgar pojacava tempo i tu dolazi do izrazaja da mu nepase tip borca poput edgara...penn odlicno drzi distancu ima odlican tajming ali sto borba dalje ide bas se primjeti kako su mu refleksi sve sporiji,uopce ne vidi neke udarce koje je edgar odlicno uputio,a edgar ulazi u svoju zonu u borbu koja njemu pase i to iskoristava na najbolji moguci nacin...
Penn me pocinje posjecat na Rampage-a ko da se poco oslanjat samo na svoju jednu dobru stranu,ostalo zanemaruju i edgar ga je takticki pobijedio.Nema tu nekog velikog govora da penn nije isti vise,po meni je samo zrtva vlastitog talenta i nadam se da ce se to promijenit.
Overeem vuce steroide
2010-08-29T17:34:24Z
Kad se sve sagleda bj ima scor 15-7 pa po meni to i nije neki score.
Svako jutro tužna slika,gledam odraz svoga lika!!
Đolo
2010-08-29T17:38:11Z
Overeem vuce steroide wrote:

kakve to veze ima...penn se uvijek borio protiv odlicnih boraca nije skupio scor 20-0 protiv nekih losih protivnika,borio se i protiv vecih i jacih boraca i njegov score uopce nema nikakve veze s tim kakav je on borac
Overeem vuce steroide
2010-08-29T17:41:29Z
Đolo wrote:

kakve to veze ima...penn se uvijek borio protiv odlicnih boraca nije skupio scor 20-0 protiv nekih losih protivnika,borio se i protiv vecih i jacih boraca i njegov score uopce nema nikakve veze s tim kakav je on borac

Ma znam ja to sve nego opet to mi ne prilici scor za bivseg prvaka.

Edgard 13-1
Gsp 20-1
Silva 27-4
itd itd e to prilici skoru za prvake.
Kimura
  • Kimura
2010-08-29T18:05:31Z
Đolo wrote:

Penn me pocinje posjecat na Rampage-a ko da se poco oslanjat samo na svoju jednu dobru stranu,ostalo zanemaruju i edgar ga je takticki pobijedio.Nema tu nekog velikog govora da penn nije isti vise,po meni je samo zrtva vlastitog talenta i nadam se da ce se to promijenit.

Ja bi rekao da ga je Edgar izdominirao na svim poljima, a ne taktički pobijedio u ovom drugom meču.
Joc
  • Joc
  • Advanced Member
2010-08-29T18:18:50Z
Istina da je BJ i mentalno pao ali mislim da je glavni razlog bio to što mu Frenkie stilistički ne paše. BJ nije imao tamo na Havajima kod sebe na pripremama borca koji može simulirati Edgara, zapravo ima po veličini i brzini, ali ne i kvaliteti hrvanja. Frenkie je vrhunski hrvač i ima nižu bazu od Penna i zato ga je tako lako rušio. Uz adekvatne pripreme i odgovarajće sparing partnere Penn ga može dobit bez problema.
Đolo
2010-08-29T18:21:13Z
Kimura wrote:

Đolo wrote:

Ja bi rekao da ga je Edgar izdominirao na svim poljima, a ne taktički pobijedio u ovom drugom meču.

pa je izdominiro ga je ali u kasnijim rundama tek kada penn vise kondiciski nije bio svoj i stoga je bio dosta manje opasan,sto sam ja nekako shvatio da ga je takticki pobijedio vise nego da je iso uc u borbu i pokuso je zavrsit odma u prvoj drugoj...
Slash
2010-08-29T18:30:16Z

Đolo wrote:

Ma znam ja to sve nego opet to mi ne prilici scor za bivseg prvaka.

Edgard 13-1
Gsp 20-1
Silva 27-4
itd itd e to prilici skoru za prvake.

Misliš da bi Edgar imao 13-1 score da se borio sa Machidom u teškoj kategoriji, Hughesom u velteru i dva puta sa GSP-em u velteru?

Ne znam što je s Pennom, nije isti kao prije. Puno toga ima i s Edgarom, ali Penn djeluje bezvoljno i najvažnije bez dobrog gameplana. U stojci radi nekakve kombinacije protiv puno bržeg protivnika, prednji direkt jako malo koristi (a to mu je IMO najbolje oružje), rušenja u početku opće ne pokušava. Ako će se nastaviti boriti najbolje mu dati borbu s Gomijem, ili u velteru Matt Hughesa.
m&m
  • m&m
  • Advanced Member
2010-08-29T18:51:12Z
Čovjek je jedan od najboljih p4p boraca na svijetu, u ove zadnje dvije borbe nije bio na 100% (što ne umanjuje odlican nastup Edgara) i sad odjednom ne valja. Ljudi koji ga treniraju, s kojima je došao do tu gdje je sad, s kojima je osvajao titule prvaka, koji su uz njega trenirali i ostale svjetske borce su “totalni bezveznjaci”.

Nije bio pravi, očito mu ne paše ni Edgarov stil borbe. Treba se sabrati, motivirat i mislim da će se vratiti gdje je i bio prije ove dvije borbe.
Overeem vuce steroide
2010-08-29T19:11:34Z
Ma frenki je bolji borac i gotovo.
Kimura
  • Kimura
2010-08-29T19:14:43Z
Originally Posted by: m& 

Čovjek je jedan od najboljih p4p boraca na svijetu, u ove zadnje dvije borbe nije bio na 100% (što ne umanjuje odlican nastup Edgara) i sad odjednom ne valja. Ljudi koji ga treniraju, s kojima je došao do tu gdje je sad, s kojima je osvajao titule prvaka, koji su uz njega trenirali i ostale svjetske borce su “totalni bezveznjaci”.

Nije bio pravi, očito mu ne paše ni Edgarov stil borbe. Treba se sabrati, motivirat i mislim da će se vratiti gdje je i bio prije ove dvije borbe.

Nitko nije rekao da ne valja. Ako pogledaš uvodni post, radi se o tome da BJ nije uopće ličio na sebe u zadnje 2 borbe - prvo psihološki, a zatim i sve ostalo.

Glede "totalnih bezveznjaka", možda se nama i priviđa, ali malo je prevelika slučajnost i da se Joe Roganu to čini... (iako je on naravno upotrijebio biranije riječi)
Slash
2010-08-29T19:17:39Z
Kimura wrote:

Nitko nije rekao da ne valja. Ako pogledaš uvodni post, radi se o tome da BJ nije uopće ličio na sebe u zadnje 2 borbe - prvo psihološki, a zatim i sve ostalo.

Glede "totalnih bezveznjaka", možda se nama i priviđa, ali malo je prevelika slučajnost i da se Joe Roganu to čini... (iako je on naravno upotrijebio biranije riječi)

Ti "bezveznjaci" su ga doveli do četiri dominantne pobjede u lakoj kategoriji, izgubi od Edgara i odjednom ne valjaju?
m&m
  • m&m
  • Advanced Member
2010-08-29T19:48:30Z
Kimura wrote:

Ovaj dio da ne valja se odnosi na spominjanje scorea koji ne prilici prvaku.

S ovim dijelom da nije licio na sebe se slažem (barem u onim borbama di je bio spreman), ali mislim da ga njegova ekipa pozna bolje od Rogana i definitivno znaju bolje od njega kako ga probuditi između rundi.
Kimura
  • Kimura
2010-08-29T19:56:35Z

S ovim dijelom da nije licio na sebe se slažem (barem u onim borbama di je bio spreman), ali mislim da ga njegova ekipa pozna bolje od Rogana i definitivno znaju bolje od njega kako ga probuditi između rundi.

E, pa bogme nisu uspjeli niti 1% u tome. Ni on ni oni nisu imali "the answer".
m&m
  • m&m
  • Advanced Member
2010-08-29T20:04:10Z
Kimura wrote:

E, pa bogme nisu uspjeli niti 1% u tome. Ni on ni oni nisu imali "the answer".

Ali to ih ne čini bezveznjacima.

Treba ga Rudy Valentino opet odfurat na onu stijenu, nek se tam onesvijesti i doživi prosvjetljenje, vrati se lud, izdominira sve u LW, ode u WW, prva sa Paulom Thiagom, druga sa Hardyem, i treća za naslov... I svi sretni i zadovoljni :)1