pasbrata
2010-08-10T03:13:22Z
ovom stomper jelenu je trebalo stisnut jedan dobar trokut pošto se nudio. i nakon pravilno skopcanog trokuta znaci jedna šapa unutra, kukovi gore i rukama potezati za rogove prema dolje. i tadaaaaaaaaa jelen u nesvijesti. i onda ga silovat. ili ga svezat, probudit pa silovat.
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-08-10T08:57:44Z
ma koji k... vas toliko napaljuju jeleni????? :)11
Kimura
  • Kimura
  • Advanced Member Topic Starter
2010-08-10T09:03:16Z
ive wrote:

ma koji k... vas toliko napaljuju jeleni????? :)11

Pa, to je drevni fetiš svakog pravog muškarca. Još od kamenog doba. :)20
loreia
2010-08-10T10:36:56Z
Zatoichi wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=GZnvuDYJMv8

Jel ovo sto trkelja musko ili zensko?
dr. Jupidu wrote: diskusting
loreia
2010-08-10T10:39:24Z
Zatoichi wrote:

neurro wrote:

Stipe wrote:

Kimura i Neurro, ako vas moderatori (ljubazno) upozore na nešto i skrenu vam pažnju, a redovito se tako postupa, onda ih poslušajte. Radije stanite i razmislite, nego da idete automatski odgovarati.
Oni mogu biti i manje ljubazni i manje tolerantni, međutim ja uvijek računam na neki zdrav razum i fair play s obje strane.
To upozorenje je za vaše dobro i zato da forum bude ugodnije mjesto svima nama.

-Stipe

Pa dobro zašto sad opet mene spominješ? Kad smo se prepirali upozorio si samo mene,sad kad je on nastavio s uvredama bez da sam mu išta odgovorio,upozoravaš obadvojicu ... I još pišeš nešto što nisam rekao i napravio. To što si admin ne znači da ću ti ja dozvoliti da me pozivaš na red kako se sjetiš ...

neurro ovo je internet,da je stipe htjeo da te pljune pogodio bi samo svoj pc ekran...stipe je ok admin,nevidi se cesto a kak je napravio onih 200 postova je jos misterija...ovaj forum je super zato sto su moderatori i admini prvo forumasi pa tek onda zakon,zato se cesto opomene moderatora neuzimaju za ozbiljno sto dovodi nekad do nekih bezveznih rasprava i vrijedjanja...niko nije ispo papak nit je stipe isao ciljano na tebe(profajling :)20 ) ak mu se sta i omaklo,oprosti mu,on je samo covjek.......(ova zadnja je bila bas "deep")

Stipe, kad si zaposlio glasnogovornicu?
shogun33
2010-08-10T11:28:00Z
Zatoichi wrote:

neurro ovo je internet,da je stipe htjeo da te pljune pogodio bi samo svoj pc ekran...stipe je ok admin,nevidi se cesto a kak je napravio onih 200 postova je jos misterija...ovaj forum je super zato sto su moderatori i admini prvo forumasi pa tek onda zakon,zato se cesto opomene moderatora neuzimaju za ozbiljno sto dovodi nekad do nekih bezveznih rasprava i vrijedjanja...niko nije ispo papak nit je stipe isao ciljano na tebe(profajling :)20 ) ak mu se sta i omaklo,oprosti mu,on je samo covjek.......(ova zadnja je bila bas "deep")

Meni je vise misterija kako je on sa 200 postova skupio 900 bodova, ako post nosi 3 boda :)10
loreia
2010-08-10T11:55:32Z
Bodovi nemaju znacenje, nitko ne zna kako se dodjeljuju (to je automatska postavka), tako da ih mozes zanemariti.
shogun33
2010-08-10T12:07:17Z
loreia wrote:

Bodovi nemaju znacenje, nitko ne zna kako se dodjeljuju (to je automatska postavka), tako da ih mozes zanemariti.

Ne bih bas rekao. Cim netko nekoga puno kritizira ili se ne ponasa po pravilima foruma odmah su mu bodovi u minusu.
loreia
2010-08-10T12:16:06Z
shogun33 wrote:

loreia wrote:

Ne bih bas rekao. Cim netko nekoga puno kritizira ili se ne ponasa po pravilima foruma odmah su mu bodovi u minusu.

Nije bitno sto se tebi cini, bodovi u YAF nemaju znacenje i treba ih ignorirati.
http://www.yetanotherforum.net/  pa se uvjeri.
Stipe
2010-08-10T12:27:22Z
Offtopic dio teme nastavite ovdje -
http://profightstore.com....aspx?g=posts&t=2208 

Na ovoj temi nek ostanu luk i strijele, nož, zamke i dvocijevke.

-Stipe
Zatoichi
2010-08-10T12:33:30Z
loreia wrote:

Zatoichi wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=GZnvuDYJMv8

Jel ovo sto trkelja musko ili zensko?

mali skonto da je peder,izgubo junf pa sad filozofira kak smo me svi all in one
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Sheky
2010-08-10T12:55:43Z

HAHAHAHHAHAHAHAHHA
Sheky
2010-08-10T12:58:31Z

jel bi ovkav lov na medvjeda bio sportski? ne pucaš al ga natjeraš da se sam ubije XD...
metak je još najhumaniji 😃
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2010-08-10T13:08:56Z
UserPostedImage
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
Kimura
  • Kimura
2010-08-10T13:12:50Z
Pokretanjem ovog threada, oslobodio sam životinju koju je teško više zauzdati. :)20 Ruši sve rekorde gledanosti... a kasno je za povratak. U stvari, probuđena je životinja u nama. :)29
shogun33
2010-08-10T13:35:28Z
Kimura wrote:

Pokretanjem ovog threada, oslobodio sam životinju koju je teško više zauzdati. :)20 Ruši sve rekorde gledanosti... a kasno je za povratak. U stvari, probuđena je životinja u nama. :)29

ovo je jedan od gluplji naslova teme ikada na pfs-u :)20
KRU MUAY THAI
2010-08-10T13:51:24Z
shogun33 wrote:

Kimura wrote:

-Ovo je jedan pametnijih naslova ikada na PFS! Kad bi bilo vise takvih moralnih tema i rasprava, kasnije sprovedenih u dijela-barem djelomicno,ne samo na PFS i sportu- vec i u zivotu opčenito, ovaj nas svijet bi bio puno lijepši...:)36
Kimura
  • Kimura
2010-08-10T14:39:22Z
shogun33 wrote:

Ali je efektivan. :)20 2.753 view-ova do sada...

KRU MUAY THAI wrote:

-Ovo je jedan pametnijih naslova ikada na PFS! Kad bi bilo vise takvih moralnih tema i rasprava, kasnije sprovedenih u dijela-barem djelomicno,ne samo na PFS i sportu- vec i u zivotu opčenito, ovaj nas svijet bi bio puno lijepši...:)36

:)36 :)36
Kimura
  • Kimura
2010-08-10T15:41:23Z
Evo i Lesnara u lovu, ko nije vidio:

UserPostedImage

ajd barem ima samostrel... al na kraju je isti q.
pitbull123
2010-08-10T17:03:48Z
Similar Topics
Users browsing this topic