pride_rules
2010-08-03T16:35:24Z
...dali je ovo moguće???

http://www.index.hr/vije...ijekom-rata-/505103.aspx 

oni, bosanski srbi...koji su već dobili više, nego zaslužuju, umjesto da se pokriju po ušima,oni sad traže da im se razoreni dubrovnik ispriča????

ej...pa granata nije pala na trebinje...

ti ljudi su bolesnici...

stvarno su određeni srbi gamad teška. određeni kažem!!!

ali i među onim normalnim srbima, nitko se još nije ispričao za ono što su nam napravili, i uništili mnoge mlade generacije.

dan danas, kad bi sve trebalo biti u prošlosti, i ići naprijed, javljaju se seljačine iz trebinja, isti oni, koji ljeti dolaze u dubrovnik na kupanje, u onim šlapama iz prošlog stoljeća, i yugo 45. ma smradovi teški...

ispričavam se ,znam da nije prikladna tema, ali digo mi se tlak, kad sam ovo pročitao...pazi..oni traže ispriku od nas iz dubrovnika, nakon svega onog, i uništavanja stare jezgre, koju su poštedili svi ,osi njih, barbara.

evo,dajte mi recite,kak možeš bit hladnokrvan ,na plaži, kad ti jedan takav siđe sa brda trebinja, i ponaša se kao da ništa nije bilo, i još pojebava, a kamoli da se ispriča za greške njegove politike??
Sponsor
The Miner
2010-08-03T16:42:09Z
jest za ovaj forum ali si falio podforum...
pride_rules
2010-08-03T16:44:14Z
The Miner wrote:

jest za ovaj forum ali si falio podforum...

a sori...na brzinu sve...baš sam bio ljut
The Miner
2010-08-03T16:50:52Z
A sto se teme tice-BOLESNI UMOVI,sto drugo reci...Mada mislim da je vise provokacija nego sto misle ozbiljno...
maro-du
2010-08-03T16:54:18Z
svaki put kad vidim crnogorsku i srpsku tablicu dođe mi rigat... pa kako te ljude nije sram preć preko granice, samo mi to nije jasno... svaki njihov dolazak na ljetovanje u nas je čisto provociranje kako oni nakon svega toga mogu slobodno hodat kroz hrvatsku, jednostvano sramota... zapitam se za koje su se to ideale, za što su se borili moj otac, stričevi, za što su to poginula dva rođaka od 19 i 20god na crti u vukovaru, da nas danas 15 godina nakon zajebavaju i smiju nam se?? ja mislim da ne...
tiger04
2010-08-03T17:07:35Z
ONI BI ZA SARAJEVO TREBALI NAREDNIH 1000GODINA NE IZLAZIT IZ CRKVE I MOLIT BOGA DA IM OPROSTI.
pride_rules
2010-08-03T17:17:34Z
maro-du wrote:

svaki put kad vidim crnogorsku i srpsku tablicu dođe mi rigat... pa kako te ljude nije sram preć preko granice, samo mi to nije jasno... svaki njihov dolazak na ljetovanje u nas je čisto provociranje kako oni nakon svega toga mogu slobodno hodat kroz hrvatsku, jednostvano sramota... zapitam se za koje su se to ideale, za što su se borili moj otac, stričevi, za što su to poginula dva rođaka od 19 i 20god na crti u vukovaru, da nas danas 15 godina nakon zajebavaju i smiju nam se?? ja mislim da ne...

i moji su bili na čukama...te registracije su možda neki unajmljeni rent-a-car. ali najgori su oni što siđu sa trebinja, u župu dubrovačku i mline....e to su smradovi, kakvih nema..

ma neka se neki srbin ispriča ,i reče "mi smo kreteni što smo vam to napravili", i već bi bilo lakše...ali nema niti jednoga ,koji će se ispričat, i reći nešto protiv svojih.
kažu: "i mi smo ginuli"....ma pička vam materina...ko se tu branio, a ko je napadao??? di se rat vodio?? u hrvatskoj, a ne tamo.

ma smradovi trebinjski, koji imaju obraza doć u dubrovnik na kupanje. idite u crnu goru, albaniju...bilo gdje...a traže našu ispriku...pa jebate, ovo je za nepovjerovat.

sori ekipa,ako sam malopošao ukrivo s temom, ali, ne trpim takve smradove. ispada da su oni jadni pljačkali po konvlima...onako..jer su bili naterani..da ne budu dezerteri.

stoka.

maro-du
2010-08-03T17:30:48Z
da u mlinima i u srebrenome ih bude full i fkt nekad bi se i pošo tamo okupa, al ne želim samo radi njih... vec sam reko da imam osjecaj da svojim dolaskom samo zele nas isprovocirat i time nam pokazat, da za ono što su napravili nikad nece bit kažnjeni i uvijek ce moc slobodno šetat dubrovnikom po kojemu su 91 bacali granate... iskreno ja sam za onaj prijedlog koji su branitelji predlozili da se dobije ispis svih ljudi koji su bili u jna i da za njima bude raspisana tjeralica u hr, tako da nemogu uć u hr, po meni bi to bilo sasvim uredu...
tiger04
2010-08-03T18:15:27Z
JOJ POLUDICU,SRBI IZ SVOG DIJELA DODJU OVDE I RADE I ONDA SE VRATE U SVOOJU SRPSKU,A MUCILI SU NAS 4 GODINE,ZNAS STA JE BIT 4 GODINE POD SNAJPEROM
fanatic
2010-08-03T18:46:24Z
maro-du wrote:

:)26

šta ti misliš jesu li svi srbi bili za rat? to je isto kao da mi nesmijemo ić u izrael jer su u NDH ubijani židovi
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
hamush
2010-08-03T19:39:50Z
alo decki stanite na loptu...
nisu svi srbi ubijali i granatirali... dajte malo logike uvedite u cijelu pricu... nitko ne provocira, ljudi se dodju odmoriti, i nije im niti do rata niti ratnih strahota...

nemora cijela nacija odgovarati za zlodjela pojedinaca.
shogun33
2010-08-03T20:20:06Z
hamush wrote:

nisu svi srbi ubijali i granatirali... dajte malo logike uvedite u cijelu pricu... nitko ne provocira, ljudi se dodju odmoriti, i nije im niti do rata niti ratnih strahota...

izgleda da neki jos zive u u 93-oj
hamush
2010-08-03T20:21:21Z
ma ljudi su prosli grozote i puno ruznih stvari, no treba razlikovati naciju od djela.
tiger04
2010-08-03T20:58:09Z
Slazem se potpuno ,al vise se za Sarajevo izvinjavali ljudi iz Beograda i NS ,
nego bosanski srbi,srbi iz manjih mjesta u Srbiji,
sto je dokaz da su ovaj rat vodili primitivci,a mi smo bili uvuceni u igru gospodara.
huligan187
2010-08-03T21:04:13Z
hamush wrote:

Neznam baš o pojedincima kad radikali na srpskim izborima dobiju 30% glasova...

Nemam ništa protiv Srba, ali imam protiv provokacija i potraživanja koja nemaju smisla. Srbi, što se tiče domovinskog rata imaju samo biti pognute glave i šutit ma što u njemu izgubili jer su oni bili agresor. To je ko da ja napadnem nekog na ulici i onda ga tužim na sudu da mi je razbio vilicu...

Uostalom, mislim da ovo nije za ovaj forum jer će samo bit flejmanja i bezveze se dižu tenzije.
The Miner
2010-08-03T21:06:17Z
hamush wrote:

potpis.
bbbmarc
2010-08-03T21:18:07Z
ja ću ovo lijepo zaključat prije nego što bačva/bure baruta eksplodira

ovo je forum za borilačke sportove i ležernije tema, ima i više nego dovoljno foruma na kojima možete raspravljati o tim temama
Similar Topics
Users browsing this topic