Zyxzed
2010-07-29T18:06:40Z
http://www.profightstore...la-nakon-borbe/5856.aspx 

kako je ovo moguce? je to ono o cemu je pricao dana white kad je rekao da njihove kontrole cuvaju borce?
kako to da su njoj pustili da se bori, sta nemaju kontrole?
kako izgledaju te kontrole i sta se tamo odvija? kad zakljuce da se nesmijem a kad da se smijes boriti?
kako je uopce mirko prezivio onaj gonzagin nokaut?:)! 🙂! 🙂! ? Je čista sreća, ili je stvarno tamo mogao poginuti? Kakve mu to posledjice ostavlja? Jel' se stvaraju neke "rane" na mozgu?
Sponsor
dr jupidu
2010-07-29T18:59:41Z
Zyxzed wrote:

http://www.profightstore.com/novosti/kickboksacica-preminula-nakon-borbe/5856.aspx

kako je ovo moguce? je to ono o cemu je pricao dana white kad je rekao da njihove kontrole cuvaju borce?
kako to da su njoj pustili da se bori, sta nemaju kontrole?
kako izgledaju te kontrole i sta se tamo odvija? kad zakljuce da se nesmijem a kad da se smijes boriti?
kako je uopce mirko prezivio onaj gonzagin nokaut?:)! 🙂! 🙂! ? Je čista sreća, ili je stvarno tamo mogao poginuti? Kakve mu to posledjice ostavlja? Jel' se stvaraju neke "rane" na mozgu?

borilački sportovi nose svoj rizik...
Zyxzed
2010-07-29T20:37:06Z
hvala, ali tvoj odgovor nije precizan.
postoje tocno pregledi itd i npr thiago alves se nije mogao boriti na ufc111 bas zbog mozga a sad moze
akvic
2010-07-29T20:53:13Z
jedino kaj možeš prije napraviti da budeš siguran je magnetska rezonanca, a to baš i nije jednostavno i to radi možda (nisam siguran) samo UFC

ko zna, možda ti (ili ja) imaš aneurizmu i sljedeći puta kad ti ženska zavalja šamarčinu, jer nisi spustio dasku na sraoniku, ta aneurizma ti pukne, dobiješ moždani i pa pa
sandow2
2010-07-29T21:37:40Z
pogotovo ako su krvne zile u mozgu zbog velikog unosa masne hrane zacepljene ...onda moze da pukne tri puta brze
Black Arrow
2010-07-30T00:54:48Z
Ne znam sta je tu nejasno?? Dobila je od silnih udaraca izljev krvi u mozak i to je to. Ne mora da znaci da je imala i pre zdrastvenih problema.

Zasto su ovakvi nazalost tragicni slucaji cesto za mnoge neprihvatljivi??

Ljudi odu na spavanje i nikad se ne probude... Uvjek stotine pitanja, pa kako pa zasto, trebao je ici na intenzivnije preglede pa ovo pa ono.....!!!!!
Svaki ljudski organizam ima svoj rok trajanja i .

Naprimjer kod nogometasa ima toliko vrhunskih medicinskih pregleda u toku jedne godine, a ukoliko ste zadnjih godina pratili znate i sami kako su par nogometasa
ostavili svoj zivot na terenu, jednostavno srce odkaze i to je to.

A nas kolega Sandow2 ce sa svojom prehranom prezivjeti cijelo covjecanstvo....:-))))
Zyxzed
2010-07-30T00:58:59Z
akvic wrote:

ko zna, možda ti (ili ja) imaš aneurizmu i sljedeći puta kad ti ženska zavalja šamarčinu, jer nisi spustio dasku na sraoniku, ta aneurizma ti pukne, dobiješ moždani i pa pa

zasto me nebi zanimalo?
jel to uopce na eventima manjim, ili na obicnom full contactu rade?

Ne znam sta je tu nejasno?? Dobila je od silnih udaraca izljev krvi u mozak i to je to. Ne mora da znaci da je imala i pre zdrastvenih problema.

nejasno je to što je lidell dobio 100 puta više vijerojatno, i jos je tu, i paradira, i niko u ufcu nije umro od toga
GenghisKhan
2010-07-30T01:12:39Z
Zyxzed wrote:

nejasno je to što je lidell dobio 100 puta više vijerojatno, i jos je tu, i paradira, i niko u ufcu nije umro od toga

Prije ili kasnije ce se desit i u UFCu.
aikidoko
2010-07-30T08:46:04Z
Takvi su slučajevi izuzetno rijetki.Iako se to može činiti čudno ali u borilačkim sportovima statistički ima najmanje ozljeda i smrtnih slučajeva.izuzetak su šah i curling.
Zyxzed
2010-07-30T13:36:35Z
hvalan a info!:)36
PAJCEK
2010-07-30T19:19:54Z
sandow2 wrote:

pogotovo ako su krvne zile u mozgu zbog velikog unosa masne hrane zacepljene ...onda moze da pukne tri puta brze

pucanje aneurizme nema veze sa masti u krvi,čisto da znaš da ne sereš bezveze.

Aneurizma može nastati od ozljede glave,oralnih kontraceptiva,policističnih bubrega,Marfanovog sindroma,koarktacija aorte, AV malformacije itd.,nikako od povišenih masti u krvi.

"Osveta je ipak najsigurniji način da se postigne pravda."-Henry François Becque
hamush
2010-07-30T19:51:07Z
ajd nemoras covjeka odmah uglavu sto nezna 🙂 nismo svi doktori ko ti i jupidu :P

Black Arrow
2010-07-30T20:10:38Z
hamush wrote:

ajd nemoras covjeka odmah uglavu sto nezna 🙂 nismo svi doktori ko ti i jupidu :P

Podrzavam Pajceka... :-)) ne bas u jednoj rijeci ali covjek je u pravu. Moramo biti otvoreni za to da prihvatimo kad neko nesto bolje zna i iznosi jasne argumente,a ne uvjek nesto tvrditi da je tako bez ikakvih argumenata.

Svako ko me u necemu ispravi sa jasnom argumentacijom o necemu gdje nisam u pravu ja sam iskreno zahvalan...
PAJCEK
2010-07-30T22:33:31Z
hamush wrote:

ma ne napadam ga samo mi je dosadan s tim forsiranjem da je sve loše što se dogodi na svijetu povezano s tim sto neki jedu meso. rekao je svoje u prehrani o biljkama i gotovo,ko misli da je tako bolje može probat i vidit,a ne sad svaki božji topic na tu temu skretat.I bezveze nabacuje te brojeve,a nema blage veze o čemu priča.
"Osveta je ipak najsigurniji način da se postigne pravda."-Henry François Becque
akvic
2010-07-30T23:00:37Z
PAJCEK wrote:

hamush wrote:

ma ne napadam ga samo mi je dosadan s tim forsiranjem da je sve loše što se dogodi na svijetu povezano s tim sto neki jedu meso. rekao je svoje u prehrani o biljkama i gotovo,ko misli da je tako bolje može probat i vidit,a ne sad svaki božji topic na tu temu skretat.I bezveze nabacuje te brojeve,a nema blage veze o čemu priča.

ja sam mu mislio napisati da mi već ide na q... sa tim svojim biljnim forama ali sam se suzdržao :)24 :)18
Users browsing this topic