blazer44
  • blazer44
  • Advanced Member Topic Starter
2010-07-25T23:01:53Z
vjecno pitanje, sta mislite ko bi pobjedija kad bi u ring usli ali u primeu i tyson u primeu?
znaci ne ko je bija najveci boksac svih vremena, ko je vise postiga, nego ko bi pobjedija u ovakvom mecu.
DON'T BE SCARED HOMIE
Sponsor
pitbull123
2010-07-25T23:02:37Z
Brockton Blockbuster
2010-07-25T23:07:46Z
Tyson je probijao i najcvrsci gard tako da ne vidim razloga zasto nebi mogo i Alijev. A Alijeva brada... neznam, vidli smo kako je pao protiv Fraziera. Kako bi tek pao da ga je Tyson left hookom pogodio.
In the other hand, Ali voli borce ko Tyson i sigurno bi znao distancu odrzavati i cuvat se tog left hooka. Ali ipak...
Prednost dajem Tysonu. Vjerojatno subjektivno, al jebiga, drazi mi je. ^^
Black Arrow
2010-07-25T23:24:44Z
Tyson je od puno nas idol vec od djetinjstva... samo moram reci bez sumnje Ali.
KrvavaPesnica
2010-07-25T23:27:11Z
Brockton Blockbuster wrote:

Tyson je probijao i najcvrsci gard tako da ne vidim razloga zasto nebi mogo i Alijev. A Alijeva brada... neznam, vidli smo kako je pao protiv Fraziera. Kako bi tek pao da ga je Tyson left hookom pogodio.
In the other hand, Ali voli borce ko Tyson i sigurno bi znao distancu odrzavati i cuvat se tog left hooka. Ali ipak...
Prednost dajem Tysonu. Vjerojatno subjektivno, al jebiga, drazi mi je. ^^

a sta je izdrzao protiv fraizera u naredna dva meca i dobio ga+sta je izdrzao protiv foremana i takodjer dobio+sta je napravio listonu u prvom mecu---to su sve strasni udaraci i pokazao je da ima strasnu bradu i nevjerovatnu volju
Ali je definitivno u primeu imao najbolju tehniku mozda ikad vidjenu u boksu,plus takvu boksacku taktiku i inteligenciju+brzinu
Mike je imao stravicnu razornu snagu i najjaci je udarac svih vremena....

mislim da bi ga Ali ubio psihicki prije meca,izdrzao pocetni Mikeov nalet,a onda dobio u kasnijim rundama
TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor
nofrx
2010-07-25T23:30:59Z
Tyson, zato što je bio puno poslije Alija i u međuvremenu je boks puno napredovao.

Zamislite da se pitamo ko bi brže plivao Michael Phelps ili svjetski rekorder u plivanju prije tridesetak godina
KW CHAMPION
Brockton Blockbuster
2010-07-25T23:32:06Z
@pesnica
Da, slazem se. Samo je Tyson udarao jedno duplo jace od nabrojanih. Plus, ono jako vazno - sam je rekao da je zastrasivanje kljucno. A tome nije nitko imun, cak ni Ali. Dapace. Isto tak mislim da je dosta podcjenjivajucki tvrdit da Tyson u primeu nebi imao snage i konde za dulji mec.
Neznam, oprostite na subjektivnosti, puno mi je drazi Tyson. Dapace, Alia postujem iskljucivo radi rezultata, ostalo mi se uopce ne dopada kod njega.
KrvavaPesnica
2010-07-25T23:39:02Z
Brockton Blockbuster wrote:

@pesnica
Da, slazem se. Samo je Tyson udarao jedno duplo jace od nabrojanih. Plus, ono jako vazno - sam je rekao da je zastrasivanje kljucno. A tome nije nitko imun, cak ni Ali. Dapace. Isto tak mislim da je dosta podcjenjivajucki tvrdit da Tyson u primeu nebi imao snage i konde za dulji mec.
Neznam, oprostite na subjektivnosti, puno mi je drazi Tyson. Dapace, Alia postujem iskljucivo radi rezultata, ostalo mi se uopce ne dopada kod njega.

ma Ali je bio velemajstor psihickih igrica a Tyson je tu mala beba(bez uvrede al je istina)
@brockton ja osobno najvise volim stil borbe dempseya,marciana,tysona,jonesa jr,hearnsa i slicnih....ali najbolji ikad je neponovljivi Muhammad Ali

Brockton Blockbuster
2010-07-25T23:43:27Z
Neznam, Tyson svojom pojavom u ringu izaziva strah kod svih i dali bi Ali pao na to, to je dost diskutabilno. Ubiti, nije niti za raspravu jer nitko ne moze znat sta bi bilo, a samim time svi dolaze do svog subjektivnog zakljucka - sljedi kuršlus. :)18
Kad smo vec kod ostalih (^^), nemogu smislit Roy Jonesa iskljucivo jer je glumac, a i ne podnosim spustene ruke. Mislim, odbija me da ga jebes. Valjda mi se nit Alijev stil ne svida zato. Ali otom potom.
KrvavaPesnica
2010-07-25T23:49:53Z
preporuka svim ljubiteljima boksa dokumentarac o povijesti HW divizije od pocetka do danas

Đolo
2010-07-25T23:50:19Z
boks je dosta napredovao tako da mislim da je to na strani tysona,imao je odlicne kretnje fizicki je superiorniji mislim da bi ga tyson slomio,Ali fenomenelan boksac ali i tyson je bio strasno brz i mislim da ga Ali nebi mogo na distanci drzat
The Miner
2010-07-25T23:56:32Z
Tyson nokautom ili Ali na bodove...
blazer44
  • blazer44
  • Advanced Member Topic Starter
2010-07-26T00:20:18Z
ali se poprilicno boja joe fraziera, tako da mislin da postoji mogucnost da bi se usra tysona. za tysona se bas ne brinen da bi mu ali toliko usa u glavu, tyson se vecinon na smrt boja svojih protivnika, cesto bi plaka prije meceva. zato je i onako navaljiva u borbama, boja se da neprimi udarac. tesko da bi ga ali usra vise nego sta bi inace bija usran.
boks je u meduvremenu evoluira, ali ne toliko da bi to bija presudan faktor. ja mislin da ali tysona nebi moga drzat na distanci i mislin da bi ga tyson nokautira. tesko bi on moga zadrzat onakav stil boksa sa spustenin rukama, onda se branit onako s konopa i jos dosta detalja a da ga tyson ne pogodi. ali ima odlicnu bradu, al nevirujen da bi osta na nogama posli tysonovog udarca. kako bi se reklo tyson tuce ka foreman samo 5 udaraca u sekundi.
za alija je larry holmes reka da je precjenjen sta se tice njegovih boksackih sposobnosti i mislin da su jos dvojica bivsih prvaka to potvrdila, mislin frazier i jos neko (ovo nisan 100% siguran).
DON'T BE SCARED HOMIE
Đolo
2010-07-26T00:31:24Z
blazer44 wrote:

ali se poprilicno boja joe fraziera, tako da mislin da postoji mogucnost da bi se usra tysona. za tysona se bas ne brinen da bi mu ali toliko usa u glavu, tyson se vecinon na smrt boja svojih protivnika, cesto bi plaka prije meceva. zato je i onako navaljiva u borbama, boja se da neprimi udarac. tesko da bi ga ali usra vise nego sta bi inace bija usran.
boks je u meduvremenu evoluira, ali ne toliko da bi to bija presudan faktor. ja mislin da ali tysona nebi moga drzat na distanci i mislin da bi ga tyson nokautira. tesko bi on moga zadrzat onakav stil boksa sa spustenin rukama, onda se branit onako s konopa i jos dosta detalja a da ga tyson ne pogodi. ali ima odlicnu bradu, al nevirujen da bi osta na nogama posli tysonovog udarca. kako bi se reklo tyson tuce ka foreman samo 5 udaraca u sekundi.
za alija je larry holmes reka da je precjenjen sta se tice njegovih boksackih sposobnosti i mislin da su jos dvojica bivsih prvaka to potvrdila, mislin frazier i jos neko (ovo nisan 100% siguran).

slazem se,i moguce da je Ali malo precjenjen fenomenalan boksac ali ima ih jos roy jones jr. recimo,mislim da Ali nije bio toliko glasan izvan ringa da ga nebi toliko ljudi smatralo najboljim,sto bi bilo realno