fist
  • fist
  • Advanced Member
2015-07-07T06:45:44Z
Prvo, nije el kreatin nego L carnitine.

Drugo, ne radi (bar ne u preporučenim dozama).

Iako ovdje ima puno kvalificiranijih za govoriti o ovoj temi (osobito moj duhovni guru Velja 🙂 ), s obzirom da sam skinuo dosta loših kg zadnjih tjedana evo par savjeta:

Prvo i osnovno - zanemari preparate i sredi prehranu. Primarno izbaci loše ugljikohidrate (kruh, tjestenina, kolači, slatkiši svih vrsta i oblika), a pojačaj kvalitetne bjelančevine (pileća i pureća prsa, cijela jaja, posni sir, riba) i dobre masti (omega 3, maslinovo ulje, kokosovo ulje, avokado...)

Pojačaj vlakna (grahorice, zobene, jabuke, zeleno lisnato povrće)

Jutro započni s pola litre vode s iscjeđenim limunom, kao prva stavar koju ćeš konzumirati ujutro nakon buđenja.

Prislili se napraviti nekoliko serija čučnjeva natašte, odmah ujutro, svako jutro.

Ugljikohidrate tempiraj sat, dva prije treninga, ostatak dana ih drži na minimumu.

Umjesto raznih fat burnera koji ne rade, nek ti u naviku uđe konzumaciju nekoliko šalica zelenog čaja dnevno.
Neodgovorni
2015-07-07T08:14:28Z
Sve iz pekare i sve zaslađeno izbaci. Navikni se ne biti uvijek sit.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2015-07-12T16:01:27Z
što kažete na ovaj program?

https://biotest.t-nation...m/packages/velocity-diet 

znači, 5 casein shakeova dnevno + jedan pravi obrok.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
thelovacluka
2015-07-12T16:09:16Z
ovo je nešto naprednije od dijeta iz cosmopolitana.

toliko preradene hrane unositi stvarno nije potrebno. cisti marketing za prodaju nepotrebnih prahova.

ovo sto je Fist rekao je zakon.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
kuzma
2015-07-12T16:34:26Z
Originally Posted by: fist 

Iako ovdje ima puno kvalificiranijih za govoriti o ovoj temi (osobito moj duhovni guru Velja 🙂 ), s obzirom da sam skinuo dosta loših kg zadnjih tjedana evo par savjeta:

Prvo i osnovno - zanemari preparate i sredi prehranu. Primarno izbaci loše ugljikohidrate (kruh, tjestenina, kolači, slatkiši svih vrsta i oblika), a pojačaj kvalitetne bjelančevine (pileća i pureća prsa, cijela jaja, posni sir, riba) i dobre masti (omega 3, maslinovo ulje, kokosovo ulje, avokado...)

Jutro započni s pola litre vode s iscjeđenim limunom, kao prva stavar koju ćeš konzumirati ujutro nakon buđenja.

Prislili se napraviti nekoliko serija čučnjeva natašte, odmah ujutro, svako jutro.

Ugljikohidrate tempiraj sat, dva prije treninga, ostatak dana ih drži na minimumu.

Umjesto raznih fat burnera koji ne rade, nek ti u naviku uđe konzumaciju nekoliko šalica zelenog čaja dnevno.

niposto

"I didn't know France was ever in a fight. ... I heard Italy just declared war on Spain, and France surrendered.",Don Frye
bero
  • bero
  • Advanced Member
2015-07-12T17:43:53Z
Koji mrtvi čajevi, nismo engleski pizduni :)1
- dr jupidu
Seded
2015-07-12T17:45:18Z
Originally Posted by: bero 

Koji mrtvi čajevi, nismo engleski pizduni :)1

Ne čajevi, ali bitno da dijete reklamiraš :)1 Pussy!

"It's not checkmate. The king has one more move."
fist
  • fist
  • Advanced Member
2015-07-12T19:33:05Z
Originally Posted by: kuzma 

niposto

Zašto?

kuzma
2015-07-13T18:45:28Z

niposto

Zašto?

toksican je.

"I didn't know France was ever in a fight. ... I heard Italy just declared war on Spain, and France surrendered.",Don Frye
fist
  • fist
  • Advanced Member
2015-07-16T11:04:44Z

toksican je.

Možeš malo detaljnije? Prvi put to čujem za zeleni

Borisstandup
2015-07-16T11:06:47Z
Originally Posted by: Neodgovorni 

Sve iz pekare i sve zaslađeno izbaci. Navikni se ne biti uvijek sit.

:)36
bero
  • bero
  • Advanced Member
2015-09-04T08:45:27Z
http://www.jutarnji.hr/p...i-izgubio-posao/1410083/ 

:)18 :)18 :)18 :)18
- dr jupidu
bero
  • bero
  • Advanced Member
2015-11-08T10:07:42Z
suze mi idu, urnebesno, kakv car :)18 :)18 :)18

http://www.aworkoutroutine.com/taking-creatine/ 
- dr jupidu
Svensson
2016-01-02T18:46:00Z
evo nakon par tjedana po tajlandskim restoranima u Svedskoj + mamina bozicna kuhinja, dosegnuo sam brojku dostojnu UFC teskasa

UserPostedImage

na 195 cm i nije bas neki problem no probati cu skinuti ovog praznickog balasta koliko god se moze

samo cardio i bez pola dosadasnjih ugljikohidrata, suplementirat shakeovima kroz popodne i izbacit sav junk i slatko

vidjet cemo do 1.2 kako to ide :)27
cayman
2016-01-02T18:52:54Z
Ja sam također napapal dobrih 88 kg na 177cm, al to je već postal običaj kod mene. Fino jutarnji kardio na tašte i mala regulacija prehrane i ide to dolje bez problema.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2016-07-04T07:19:58Z
Jel bio tko od vas na Warrior diet režimu?

bero
  • bero
  • Advanced Member
2016-09-09T13:39:27Z
danas bio na sistematskom.
sve super, jedino su mi enzimi jetre blago povišeni (ALT 61, GGT 66), kao i trigliceridi u krvi.

glede jetre, budući da nije od alkohola, jer mjesečno možda popijem dve pive, doktorica kaže da je vjerojatno nezdrava prehrana.
istinabog da ne jedem previše zdravo (hint: nimalo, dva prava obroka dnevno i tad se prežderem, i tu i tamo ubacim neš slatkog između), no tjelesno sam aktivan i vježbam.

može li se pravilnom prehranom to spustit, jel tko imao slična iskustva?
- dr jupidu
cayman
2016-09-09T13:50:08Z
68 je za gamu zanemarivo. Par tjedana zdravije i pravilnije prehrane i trebalo bi se vratiti u normalu.
U vremenima divljih izlazaka znala mi je divljati i gama, 2 tjedna detoksa i sve je bilo pizzicato 😃
Dennis Hanover
2016-10-13T15:56:25Z
Originally Posted by: bero 

danas bio na sistematskom.
sve super, jedino su mi enzimi jetre blago povišeni (ALT 61, GGT 66), kao i trigliceridi u krvi.

glede jetre, budući da nije od alkohola, jer mjesečno možda popijem dve pive, doktorica kaže da je vjerojatno nezdrava prehrana.
istinabog da ne jedem previše zdravo (hint: nimalo, dva prava obroka dnevno i tad se prežderem, i tu i tamo ubacim neš slatkog između), no tjelesno sam aktivan i vježbam.

može li se pravilnom prehranom to spustit, jel tko imao slična iskustva?

zavisi što smatraš pravilnom prehranom , male promjene u prehrani jako malo pomognu , da skratim imaš dvije opcije

1 potpuno na detoks , jesti 10 dana samo voće i od kuhane hrane samo kuhani grah povrće i slično , ništa meso , riba , nikakvi životinjski proizvodi , ako to ne uspije pomoći , neće ništa . . ja sam imao kolesterol 5 ,5 i za samo 7 dana takve prehrane došao na 2.5 što je tako velik rezultat , da sa bilo kojim lijekovima i dozama , ne bi učinio ni blizu takvo što . .

a ako ćeš pretražiti jedno 10 milijuna studija , slobodno i to je opcija . . samo upiši liver healing 😃

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/ 

Users browsing this topic