Dale su se i gore stvari na forumu pročitat i prošle su nezapažene...
znaci ti si najpametniji a ovo je teska glupost sta san ja napisa?
ako te to uvrijedilo duboko ti se ispričavam...
nije me uvridilo nego mi samo smeta ovakav nacin komunikacije, ako je necije misljenje razlicito od tvoga odma je glupost. mislis da si napametniji i pokusavas me ponizit s izjava tipa ovoga gori, da su se dale na forumu i gore stvari procitat. po toj izjavi ja ka zadnja budala dosa ode malo pisat gluposti.
al daj se prvo malo informiraj pa onda piši...
eto ja mislin da san poprilicno dobro informiran.
samim time što za gonzagu kažeš da nije neki borac pokazuješ svoje neznanje+ s time vrijeđaš mirka i omalovažavaš carwina...
gonzaga nije neki borac i iza toga stojin. s tin san mislija da nespada u uzi krug vrha ufc-a sa lesnaron, carwinon, cainon, jdson... koga je on pobjedija u ufc-u osin mirka? nikoga. randy ga je istuka ka malo dite, izgubija je od werduma, nokautirali su ga carwin i jds. dosta oscilira u borbama, nije me bas zadivija ni u borbama koje je pobjedija, osin u borbi s mirkon di je izgleda odlicno. ima odlican bjj, al to je otprilike sve. nije odlican hrvac, to je randy pokaza. u stand upu isto nije nesto dobar, udarci mu prolaze na sve strane.
mislin da je carwin bolji hrvac i opasniji u stand upu, to je pokaza u borbi protiv njega, a od onda je dosta napredova. dolazi iz boljeg kampa, mislin da ce bit bolje pripremljen od gonzage da dode do borbe. carwin je ubojica, sve je borbe (osin lesnara) rjesija u prvoj rundi nokauton. gonzaga cesto zna izgledat zbunjeno i izgubljeno u borbama.
znaci carwin je nokautira gonzagu, to je prvo, tu je odma pokaza ko je bolji. drugo jaci je u klicu i uz ogradu od gonzage di je mirko slab, to smo vidili u borbi s miron, odnosno u gonzaginoj borbi s randijen. trece mislin da je bolji hrvac, prije ce bacit mirka nego gonzaga. gonzaga je bacija carwina al vec je bija u nekakvom knockdownu i carwin se odma diga na noge. sve je borce nokautira osin lesnara, gonzaga je jedino dobija mirka, od ostalih bitnijih boraca je gubija. fizicki je jaci od gonzage. bolji je u stand upu. gonzaga ima sumnjivu bradu, nokautira ga je carwinov udarac tako rec samo dlanon, a on je dobija 2 ili 3 zadnja direkta od gonzage u bradu i osta na nogama. jedino sta gonzaga ima je bolji bjj i mozda kondiciju, makar mislin da se carwin vise nece tek tako ispuvat u borbi, mislin da moze bez problema odradit borbu od 3 runde srednjeg ritma tipa mirko-barry. carwin se borija za naslov, gonzaga nikad nije dosa tako daleko. po cemu je onda gonzaga bolji?
eto kad ja vec pisen gluposti onda objasni lipo sta je od ovoga glupost. i nemoj se uvatit samo za jednu recenicu i vadit stvari iz konteksta, nego lipo objasni sve po cemu ej gonzaga toliko bolji da je moja izjava glupost.