pitbull123
2010-07-22T22:04:24Z
tiger04 wrote:

Irac ja pricam bosanski a on je malo stariji,povelja kulina bana je bila prije neg se Tomo rodio,
samo ne Rotwel,koji dosadnjakovic ,legne ko kit i polako te drma tri runde.
Nek samo dobije nekog do 250 libri,ovi djinovi su mi neznam ,ja bi tesku i skreso na 250
a ono gore superteska taman od 250/300.
Mozda Dana dotad dovede Feodora i eto supermeca

Je,dosadan je ali nema drugih.Zadnja borba mu je pobjeda kao i Mirku,ako dođe do borbe Mirka ove godine bit će vjerovatno sa Rothwellom.
FaceDesigner
2010-07-22T22:44:17Z
pitbull123 wrote:

bero wrote:

Sad tek vidim da se Gonzaga bori sa Schaubom na UFC-u 121, tako da i on otpada kao potencijalni protivnik za ovu godinu.
Ako se želi boriti ove godine Mirko će morat protiv nekog drugog, jer su svi njegovi pickovi (Nog, Couture, Gonzaga, pa i Kongo) zauzeti.

Rothwell???

Nebi to Mirko prihvatio.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
irish
2010-07-22T23:31:27Z
Mirko-Rothwell---najdosadniji matchup ikad...
KrvavaPesnica
2010-07-23T00:27:20Z
mirku realno odgovaraju jedino randy i mino i mislim da bi to bili 50:50 mecevi
gonzu bi bio dovoljan jedan takedown,i sta onda???
carwin?nebudite smjesni
rothwell?moze ga dobit uz agresivnu stojku i odlican takedown defence...ako ga ben baci dolje bit ce lezanja ko protiv yvela
kongo bi mozda bila najbolja opcija makar nevidim uopce zasto bi se s njim borio
TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor
PiccoloSNM
2010-07-23T03:49:34Z
Tko zna, možda čak dobije Coturea.
dr jupidu wrote:

ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match....

Đolo wrote:

:)18 :)18 :)18 recenice su vrhunski sastavljene :)20

fist wrote:

Svaka ti čast na inicijativi Jupi ali barem si mogao dati Lorei da ti ovo smisleno složi na engleski

AceOfSpades wrote:

HAHAHAHAHAHA.Engleski me nasmijao do suza 😃 ahh,eto,razvedrio mi dan čovjek ako ništa :D

dr jupidu wrote:

čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

tiger04
  • tiger04
  • Advanced Member Topic Starter
2010-07-23T05:44:10Z
Dana mora al mora Mirku dat nekog za Njemaku
a sad s Randyem je i problem kategorije,
a Min bi mogao opet ako pobijedi il Mir,
sad neznam kad se Kongo bori ,
joj sve se mislim KO
tiger04
  • tiger04
2010-07-23T05:55:01Z
Realno gledano imaamo tri opcije
1.Rotwell da kao dovrse ono u Australiji, jedini slobodan
2.JDS/da ovaj htjedne rematch ,sto sumnjam
3.Carwin i nema ko vise
Randy onda jedino da dogovore 220 l me sto je meni beze
Slash
2010-07-23T07:45:38Z
Ako Randy dobi Toneya, ne znam zašto nebi radio s Mirkom... Ima dosta vremena za pripremiti se, već je nakon Nogueire brzo imao borbu s Verom, pa i s Colemanom odmah nakon toga.
tiger04
  • tiger04
2010-07-23T09:33:44Z
Da al u kojoj katyegoriji,ovjek je poluteskoj mirko u teskoj
i koji k.. sad Dana daje Schauba kad je tvrdoglavi Mirko reko s kim bi se borio
Dana sigurno konta na Rotwela jel su i na rankingu jedan do drugog,
a volio bi da mu Mirko u tom slucaju uce..a i odbije i da mu propadne event u Njemackoj
jer u Kolnu 70 posto publike bili su hrvati,il nek ide u Strikeforce il uvijek dobrodosli Dream
ludi japanci ,ako se opasno zafuraju jos se ujedine pa cak i osim izmedju sebe sa SF i Moossinom
mogli bi uveliko s onom lovom razoruzat UFC,tamo je bruka boraca koji nisu zadovoljni tretmanom,
jer Dana ima politiku,gotivi najbolje,a ove lose borite se ko vas j..e i budite sretni sto ste u UFCu
mislim da je Coker puno bolji covjek ,zato je Feodor i potpidso,garant mu proradio hladni rat u glavi
i Danina kapitalisticka nadmenost da se sve moze kupit.
P.S.Samo i Mirko kolko god ga volim pocinje mi malo ic na k...
necu se borit,boricu se samo s tim
a makar da kaze jel razgovarao sta planira,jebiga malo pretjure.
Nema vremena za 3v minute moze i na mob rec.
irish
2010-07-23T10:00:39Z
iako bi mi svi hteli da se Mirko bori u Njemačkoj mislim da do toga nebude došlo...
a bez njega uvek postoji mogućnost da im bude poluprazna dvorana kakva bi i bila prošle godine da nije uletel u zadnji čas...al opet tu je PPV pa...
a protivnik???
rematch with Anthony P. :)18 to bi privuklo masu ko u Australiji...
ovaj put ima više od 2 dana za pripreme...:)18
loreia
2010-07-23T11:26:23Z
Slash wrote:

Ako Randy dobi Toneya, ne znam zašto nebi radio s Mirkom... Ima dosta vremena za pripremiti se, već je nakon Nogueire brzo imao borbu s Verom, pa i s Colemanom odmah nakon toga.

Ovo i ja mislim.
dr. Jupidu wrote: diskusting
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-07-23T11:35:27Z
Slash wrote:

Ako mu je uopće želja boriti se s Mirkom...
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
PiccoloSNM
2010-07-23T11:36:07Z
loreia wrote:

Slash wrote:

Ovo i ja mislim.

Uiiii, svi se slažu sa mnom, sad sam sretan :)1
dr jupidu wrote:

ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match....

Đolo wrote:

:)18 :)18 :)18 recenice su vrhunski sastavljene :)20

fist wrote:

Svaka ti čast na inicijativi Jupi ali barem si mogao dati Lorei da ti ovo smisleno složi na engleski

AceOfSpades wrote:

HAHAHAHAHAHA.Engleski me nasmijao do suza 😃 ahh,eto,razvedrio mi dan čovjek ako ništa :D

dr jupidu wrote:

čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

loreia
2010-07-23T11:41:06Z
bero wrote:

Slash wrote:

Ako mu je uopće želja boriti se s Mirkom...

To je druga stvar. Ali realno, mec se moze organizirati.
dr. Jupidu wrote: diskusting
Reptile
2010-07-23T11:51:32Z
Ima malo brzinskih solucija, Herring se nije dugo borio i nisam siguran ako je izjavljeno tko mu je slijedeći protivnik, a tu dolazi sad u obzir i Mark Hunt.

Naravno to nisu mečevi koje bi fanovi htjeli, ali ako zagusti u Njemačko ovako se nešto sigurno može očekivati (ili će UFC dofurat još kakvog Perosha).

T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-07-23T12:01:33Z
Reptile wrote:

Ima malo brzinskih solucija, Herring se nije dugo borio i nisam siguran ako je izjavljeno tko mu je slijedeći protivnik, a tu dolazi sad u obzir i Mark Hunt.

Naravno to nisu mečevi koje bi fanovi htjeli, ali ako zagusti u Njemačko ovako se nešto sigurno može očekivati (ili će UFC dofurat još kakvog Perosha).

Herring je nadavno izjavio da mu borbe "nisu prioritet kad ustane iz kreveta ujutro", tako da je pitanje kad će se i hoće li se uopće nastaviti boriti.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
The Miner
2010-07-23T12:17:42Z
Herring znaci isto razmislja o ribanju u Privlaci...:)20
Btw da kojim slucajem Toney dobije,vjerujem da ne bi imao nista protiv borbe s Mirkom...
blazer44
2010-07-23T12:44:41Z
Sheky wrote:

blazer44 wrote:

MiroISin wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=_RqKmc9QeJg
mislim da bi mirko bolje prosao sa carwinom nego gonzagom

ne bi se slozija. mirko je uvik bija slab protiv vecih jacih boraca u klincu i na podu, u zadnje vrime vise u klincu. posli onoga sta je carwin napravija miru dirty bokson ne vidin bas kako bi se mirko tu snasa. carwin se ispuca protiv lesnara, ne virujen da ce mu se to opet tek tako dogodit, ja mislin da moze izdrzat 3 runde srednjeg tempa borbe bez veceg problema. gonzaga nije neki borac, svakako slabiji od carwina i sta je vaznije udarci mu prolaze svugdi i mislin ako bi mirko moga ovo malo vise pretvorit u boks mec da bi 95% pobjedija. sporiji malo je, al jos je precizan i jos moze primit udarac, pocea je opet koristit noge i mislin da bi moga dobit gonzagu.

Ne pricaj gluposti. Gonazaga je od borbe sa mirkom nabio mase da ima 120kg, u meču protiv carwina je bio teži od njega... potpisujem da bi mu s carwinom bilo bolje nego protiv gonzage.

nemoj ovako razgovarat, nije lijepo.
DON'T BE SCARED HOMIE
tiger04
  • tiger04
2010-07-23T13:25:22Z
travarica
2010-07-23T13:44:44Z
Mirko vs. Carwin

neizbježno je...imam neki filing, da će mu ponudit tu borbu....