tiger04
  • tiger04
  • Advanced Member Topic Starter
2010-07-22T05:51:59Z
Malo vam spika ode na glupu stranu.
Mojne ovde bar politike.
Đolo
2010-07-22T07:01:33Z
ma nije to nista politicki,samo malo jutarnjeg loseg humora :)1
irish
2010-07-22T09:25:52Z
tiger04 wrote:

Malo vam spika ode na glupu stranu.
Mojne ovde bar politike.

pa kakve veze ima dijaspora i politika? ja na to nisam ciljal al ako već pitaš...
ajde dobro,samo kod glasanja,inače ne...ne plaćaju nam poreze,ne guzi ih ova banda koja raspolaže NAŠIM parama i pljačka nas,mi smo pravi sado mazo domoljubi jer tu duramo svaki dan i ježimo se od svakodnevice...tak da su nam Mirkove borbe nakraju relaksirajuća tehnika...ko meditacija...on nam je najmanji problem...
kužiš?
znam da kužiš jer nisi ni ti u boljoj bari...
tiger04
  • tiger04
2010-07-22T09:42:37Z
Znas sta je Hrvatska za Bosnu izuzmi Sarajevo ,jer ono puno odskace
ostatak bosne je za CRO sto CRO za Njemacku
irish
2010-07-22T09:49:59Z
tiger04 wrote:

Znas sta je Hrvatska za Bosnu izuzmi Sarajevo ,jer ono puno odskace
ostatak bosne je za CRO sto CRO za Njemacku

ma mani se politike na ovom forumu...:)1
pričali smo o Gabrielu Gonzagi,momku kojeg čeka revanš sa Mirkom Cro Copom...a taj čovek je naše gore list...jedan od nas...svi smo za njega...
djoli8
2010-07-22T09:51:59Z
Iskreno, iako sam veliki Mirkov fan, i stvarno mu zelim sve najbolje, mislim da bi ga gonzaga opet pojeo. Pa onaj Mirkov mec protiv Barryia je iskreno bio smjesan. Da nije Barry bio toliko impresioniran sa Mirkom, taj bi mec zavrsio na pocetku prve runde. Ali bilo mi je i vise nego drago kada sam vidio da je Mirko poceo povezivat vise od dva udarca u seriju. I opet ima miliun rupa. Jedino mu je kondicija vrhunska, ali ostalo me toliko nije impresioniralo. Ako bude radio za mec sa Gonzagom sa Hypoliteom, dao bi malu prednost Gonzagi, nazalost. Treba otic u MMA kamp a ne u thai boxing kamp. Ovakav Mirko nazalost, po mojem misljenju, nije neka prijetnja ni ovako osrednjem Gonzagi, koji ako ga nacme to ce i iskoristit, nece ga samo gledat kao Barry, a i Gonzaga sam ce bit nabrijan na mec, jer ga je vec jednom dobio.
Znam da se vjerojatno necete sloziti sa mnom, ali to je moje misljenje. Volio bi vidjeti Mirka kako mu skine skalp, ali sa ovakvim gameplanom male su mogucnosti za to.
dr jupidu
2010-07-22T10:12:49Z
djoli8 wrote:

Iskreno, iako sam veliki Mirkov fan, i stvarno mu zelim sve najbolje, mislim da bi ga gonzaga opet pojeo. Pa onaj Mirkov mec protiv Barryia je iskreno bio smjesan. Da nije Barry bio toliko impresioniran sa Mirkom, taj bi mec zavrsio na pocetku prve runde. Ali bilo mi je i vise nego drago kada sam vidio da je Mirko poceo povezivat vise od dva udarca u seriju. I opet ima miliun rupa. Jedino mu je kondicija vrhunska, ali ostalo me toliko nije impresioniralo. Ako bude radio za mec sa Gonzagom sa Hypoliteom, dao bi malu prednost Gonzagi, nazalost. Treba otic u MMA kamp a ne u thai boxing kamp. Ovakav Mirko nazalost, po mojem misljenju, nije neka prijetnja ni ovako osrednjem Gonzagi, koji ako ga nacme to ce i iskoristit, nece ga samo gledat kao Barry, a i Gonzaga sam ce bit nabrijan na mec, jer ga je vec jednom dobio.
Znam da se vjerojatno necete sloziti sa mnom, ali to je moje misljenje. Volio bi vidjeti Mirka kako mu skine skalp, ali sa ovakvim gameplanom male su mogucnosti za to.

slažem se....

irish
2010-07-22T10:35:04Z
kondicija mu je vrhunska???
da ga je samo jednom srušil i malo se valjal po njemu Mirko bi opet zinul i hvatal čestice kisika...nema on više kondicije...
Barry mu je dozvoljaval oporavak i nije nabijal tempo pa ti se to samo čini da ima kondiciju...
Sheky
2010-07-22T10:41:02Z
blazer44 wrote:

MiroISin wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=_RqKmc9QeJg
mislim da bi mirko bolje prosao sa carwinom nego gonzagom

ne bi se slozija. mirko je uvik bija slab protiv vecih jacih boraca u klincu i na podu, u zadnje vrime vise u klincu. posli onoga sta je carwin napravija miru dirty bokson ne vidin bas kako bi se mirko tu snasa. carwin se ispuca protiv lesnara, ne virujen da ce mu se to opet tek tako dogodit, ja mislin da moze izdrzat 3 runde srednjeg tempa borbe bez veceg problema. gonzaga nije neki borac, svakako slabiji od carwina i sta je vaznije udarci mu prolaze svugdi i mislin ako bi mirko moga ovo malo vise pretvorit u boks mec da bi 95% pobjedija. sporiji malo je, al jos je precizan i jos moze primit udarac, pocea je opet koristit noge i mislin da bi moga dobit gonzagu.

Ne pricaj gluposti. Gonazaga je od borbe sa mirkom nabio mase da ima 120kg, u meču protiv carwina je bio teži od njega... potpisujem da bi mu s carwinom bilo bolje nego protiv gonzage.
dr jupidu
2010-07-22T11:01:57Z
irish wrote:

kondicija mu je vrhunska???
da ga je samo jednom srušil i malo se valjal po njemu Mirko bi opet zinul i hvatal čestice kisika...nema on više kondicije...
Barry mu je dozvoljaval oporavak i nije nabijal tempo pa ti se to samo čini da ima kondiciju...

upravo to
tiger04
  • tiger04
2010-07-22T14:15:10Z
Joj bozeeeeeeee,je.. m..r on kad bi istuko Lesnara i shoguna u danu vi bi naslimane.
Pred Baryev mec ,on je mlad jak,nabrijan,tuce jako vidjeli ste sta je Hardonku uradio
vecinsa,nazalost al Mirko ovo gubi,sad je Bary kurac
bice i Gonzaga ako ga Mirko pobjedi vec vidim komente,
ipak to nije top borac,borio se dosta traljavo,Mirko imo srece.
P.S.Mirko ne bori se kako god bilo uvijek si donji u ocima svojih fenova,ne fanova
mada ovo prvo bolje stoji.
irish
2010-07-22T15:30:55Z
spiking kroejša?
Range
2010-07-22T15:36:21Z
irish wrote:

spiking kroejša?

Bar je počeo koristiti ENTER, Losh je, izgleda, došao na svoje :)20
"Imam dobru vijest za sve koji su uplatili osiguranje u slučaju avionske nesreće..."
irish
2010-07-22T15:53:09Z
pozivom na broj 060-488-6969 donirate 5 kuna za nabavku profesora hrvatskog jezika za našeg kolegu tigera 04
Hvala
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2010-07-22T16:16:06Z
Range wrote:

irish wrote:

spiking kroejša?

Bar je počeo koristiti ENTER, Losh je, izgleda, došao na svoje :)20

:)36

Ja zadovoljan, sad se vi izborite za pravopis :)20
shogun33
2010-07-22T18:18:50Z
irish wrote:

pozivom na broj 060-488-6969 donirate 5 kuna za nabavku profesora hrvatskog jezika za našeg kolegu tigera 04
Hvala

eto ti si se javio..
irish
2010-07-22T19:02:58Z
eto jesam...i ti također...
jesam dobro napisal profesore?
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-07-22T21:23:34Z
Sad tek vidim da se Gonzaga bori sa Schaubom na UFC-u 121, tako da i on otpada kao potencijalni protivnik za ovu godinu.
Ako se želi boriti ove godine Mirko će morat protiv nekog drugog, jer su svi njegovi pickovi (Nog, Couture, Gonzaga, pa i Kongo) zauzeti.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
pitbull123
2010-07-22T21:48:50Z
bero wrote:

Sad tek vidim da se Gonzaga bori sa Schaubom na UFC-u 121, tako da i on otpada kao potencijalni protivnik za ovu godinu.
Ako se želi boriti ove godine Mirko će morat protiv nekog drugog, jer su svi njegovi pickovi (Nog, Couture, Gonzaga, pa i Kongo) zauzeti.

Rothwell???
tiger04
  • tiger04
2010-07-22T21:59:36Z
Irac ja pricam bosanski a on je malo stariji,povelja kulina bana je bila prije neg se Tomo rodio,
samo ne Rotwel,koji dosadnjakovic ,legne ko kit i polako te drma tri runde.
Nek samo dobije nekog do 250 libri,ovi djinovi su mi neznam ,ja bi tesku i skreso na 250
a ono gore superteska taman od 250/300.
Mozda Dana dotad dovede Feodora i eto supermeca