hamush
  • hamush
  • Administration Topic Starter
Sponsor
pride_rules
2010-07-19T22:11:47Z
hamush wrote:

http://www.sherdog.com/news/articles/Ken-Shamrocks-Borrowed-Time-25744

jako lijepo sroceno.

i što bi ja sve to trebo čitat....čemu...

jebo te ken...nisam mma novinar, ni analitičar...

ne trebate pretjerivat sa temama...

aj

bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-07-19T22:15:55Z
pride_rules wrote:

hamush wrote:

jako lijepo sroceno.

aj

aj ti pripazi malo na način komuniciranja, ok?
ak nećeš čitat ne moraš, ali ima nas koji hoćemo.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
pride_rules
2010-07-19T22:20:56Z
bero wrote:

pride_rules wrote:

hamush wrote:

jako lijepo sroceno.

aj

aj ti pripazi malo na način komuniciranja, ok?
ak nećeš čitat ne moraš, ali ima nas koji hoćemo.

ok...sori bero....ali...nekad regiram tako...samo kažem što mislim.

aj
hamush
  • hamush
2010-07-19T22:39:16Z
pride_rules wrote:

hamush wrote:

jako lijepo sroceno.

aj

ic oukej...
gle, nije citanje za svakog...
pride_rules
2010-07-19T22:51:36Z
hamush wrote:

pride_rules wrote:

hamush wrote:

jako lijepo sroceno.

aj

ic oukej...
gle, nije citanje za svakog...

a vidim..nije ni pisanje...

aj
Zatoichi
2010-07-20T00:33:57Z
hamush wrote:

jako lijepo sroceno.

nesvatam kak se ti palis na ove gluposti...ko je ovaj majmun sto je ovo pisao,cisto informativno,ima li igdje ijedna borba tog pisca na yubitu da je pogledam...ima li igdje slika tog pisca da vidim da li i on tjelesno barem i malo lici na kena,da vidim da li trenira i da li se znoji ko on...46 godina i ima muda da udje u ring ili oktagon,takvom covjeku se skida kapa,sve bitke koje je on imao i takvi kao on kao sto je koleman i kompanija, i jos se bore,takvima neka picajzla kao taj pisac nema sta da kaze....citam ovo i imam osjecaj da bi tom tipu rado uletio u stan i tuko ga sa tim njegovim kibordom u glavu...........o ljudima kao ken,koleman,randy....i kad izgube ili pricaj najbolje ili nemoj nista reci
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
huligan187
2010-07-20T01:05:36Z
Zatoichi wrote:

hamush wrote:

jako lijepo sroceno.

nesvatam kak se ti palis na ove gluposti...ko je ovaj majmun sto je ovo pisao,cisto informativno,ima li igdje ijedna borba tog pisca na yubitu da je pogledam...ima li igdje slika tog pisca da vidim da li i on tjelesno barem i malo lici na kena,da vidim da li trenira i da li se znoji ko on...46 godina i ima muda da udje u ring ili oktagon,takvom covjeku se skida kapa,sve bitke koje je on imao i takvi kao on kao sto je koleman i kompanija, i jos se bore,takvima neka picajzla kao taj pisac nema sta da kaze....citam ovo i imam osjecaj da bi tom tipu rado uletio u stan i tuko ga sa tim njegovim kibordom u glavu...........o ljudima kao ken,koleman,randy....i kad izgube ili pricaj najbolje ili nemoj nista reci

Meni je clanak sasvim ok i korektno napisan. Nigdje on nije popljuvao Shamrocka već je izneseno činjenično stanje: on možda ima volje trenirat i borit se, ali njegovo tijelo više to ne podnosi. Pogotovo se slažem s idejom da ako se već tuče nek odrađuje mečeve u kojima ima realne šanse pobijediti. Pogledaj Dana Severna, 50+ a još uvijek se tuče i dobiva mečeve. Zašto? Jer dobiva protivnike po mjeri. Za Shamrocka su adekvatni protivnici Bralini Slovaci i Mađari, a ne Pedro Rizzo koji je pred par mečeva tuko Monsona.
Zatoichi
2010-07-20T01:22:33Z
e sad to sto si ti napisao prevedi na engleski i posalji sherdogu ,puno je bolje i ozbiljnije...pises cinjenice bez nekih disrespektnih komentara,kak i treba da bude,tip na sherdogu je mogao puno bolje napisati clanak bez nekih bulaznih komentara na koje mi se dize pritisak
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
pitbull123
2010-07-20T01:34:03Z
Zatoichi wrote:

hamush wrote:

jako lijepo sroceno.

Svaka čast Kenu,on je bio jedan od najboljih MMA boraca,ali naglasak je na onom bio.Poštujem njega i sve što je napravio,ali iskreno njegovo vrijeme je prošlo,a ako se još uvijek želi bavit MMA-om mislim da bi mu bilo bolje da svojim iskustvom podučava mlađu generaciju boraca a ne da se bori.
hamush
  • hamush
2010-07-20T04:22:09Z
zatoici i meni je ken legenda, ali njegovo vrijeme je davno proslo... pa nista cudno da ga novinari kritiziraju kada se busa u prsa ko da je dan danas u naponu snaga...

pa vidi sta su radili od kerra kada je imao one katastrofe od borbi... nisi se oglasio kada su pljuvali goodrigea da skuplja lovu samo za batine...

to su sve cinjenice... i da, mrsko mi je vidjeti da mi legenda tako se prostituira za novac, ali to je realnost nazalost...
Zatoichi
2010-07-20T04:45:43Z
hamush wrote:

zatoici i meni je ken legenda, ali njegovo vrijeme je davno proslo... pa nista cudno da ga novinari kritiziraju kada se busa u prsa ko da je dan danas u naponu snaga...

pa vidi sta su radili od kerra kada je imao one katastrofe od borbi... nisi se oglasio kada su pljuvali goodrigea da skuplja lovu samo za batine...

to su sve cinjenice... i da, mrsko mi je vidjeti da mi legenda tako se prostituira za novac, ali to je realnost nazalost...

haha stani malo,nisam ja tebe napao neg sam pizdio na pisca...sto se tice kena,nevjerujem da je u mladosti uplacivao za k401,frajer zna da od social security nemoze zivjeti i pokusava pokupit koliko moze :)20 .....za kena nevjerujem da je ikad usao u borbu misleci da ce izgubit,to i dan danas radi...i opet kazem o ljudima koji imaju srca uci u borbu u tim godinama,sta god za to razlog bio,imam samo respekt,da cinjenice su da on/oni nemogu vise kao nekad,al se netreba podsmijavat(mislim na tipa na sherdogu)
tiger04
2010-07-20T05:50:33Z
Da to jest ta stara elita,samo ne sto ga mrzim,mislim da je Coleman bas ispuho,raspada se od roida,
a Randy je fakat bio natural i najbolje izgleda,samo olemana sam zamrzio onda kad je mom omiljenom boru Shogunu
slomio ruku,ono bas mi od tad nikako ne pase.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-07-20T07:54:54Z
tiger04 wrote:

Da to jest ta stara elita,samo ne sto ga mrzim,mislim da je Coleman bas ispuho,raspada se od roida,
a Randy je fakat bio natural i najbolje izgleda,samo olemana sam zamrzio onda kad je mom omiljenom boru Shogunu
slomio ruku,ono bas mi od tad nikako ne pase.

Tema je Ken Shamrock:)26
dr jupidu
2010-07-20T08:10:02Z
ken zadnje 4 godine izgleda smiješno... a bio je super borac u počecima mma

to mu nije potrebno
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-07-20T08:53:13Z
Ko nema bar 140 borbi iza sebe (u raznim disciplinama) nema pravo pisat, to je bar moje mišljenje.
:)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
loreia
2010-07-20T10:15:02Z
bero wrote:

Ko nema bar 140 borbi iza sebe (u raznim disciplinama) nema pravo pisat, to je bar moje mišljenje.
:)20

Jel se racuna kartanje, stolni nogomet, badminton i stolni tenis?
Ako je, onda cu za godinu-dvije imat pravo pisat ovdje.:)20
dr. Jupidu wrote: diskusting
Axe Kick
2010-07-20T12:00:32Z
Shamrock je prije bio dobar borac ali zadnjih par godina je blaga katastrofa parter mu je solidan no stand up je cista katastrofa.
Sve u svemu treba on brzo u penziju.
PAJCEK
2010-07-21T23:09:46Z
Kad se sve zbroji world strongest man prebije sve koji su pisali u ovom topicu:)20
"Osveta je ipak najsigurniji način da se postigne pravda."-Henry François Becque
dr jupidu
2010-07-22T15:08:02Z
Zatoichi wrote:

hamush wrote:

jako lijepo sroceno.

dok god zatoichi ima arsenal oružja uvjek je u pravu:)20