tiger04
  • tiger04
  • Advanced Member Topic Starter
2010-07-19T10:56:07Z
Spider ima takvo tijelo da se moze borit u 5 kategorija,ima brzinu i znanje ko nijedan borac
moze stuc GSPa,moze stuc Shoguna
e sad u HW moze Fjodora i mnoge ,jer bi on imo 105 kila i opet bio brz ko munja
samo ne znam kako bi proso s Lesnarom,mozdakad bi otpleso 3/4 runde i ovaj se izmorio
da nadje nacin da ga sjebe ,al moze vladat u tri divizije komotno.
Sponsor
Đolo
2010-07-19T11:01:05Z
tiger04 wrote:

Spider ima takvo tijelo da se moze borit u 5 kategorija,ima brzinu i znanje ko nijedan borac
samo ne znam kako bi proso s Lesnarom,mozdakad bi otpleso 3/4 runde i ovaj se izmorio

ne vidim kako bi anderson mogo shoguna ili fedora ili cak i gspa mogo pobijedit
odlican je borac ali mislim da bi ga gspa hrvanjem izkontroliro,fedor nokautiro,shogun slomio
dr jupidu
2010-07-19T11:33:36Z
tiger04 wrote:

kaj je tak dobar???
Seded
2010-07-19T11:46:32Z
Iako mi je GSP 100 puta draži, mislim da bi ga Silva slomio, a sa Shogunom bi bio vrhunski fight. Što se Fedora tiče... di je onaj gif kad Fedor klepi Silvu po ušima, a ovaj se složi na pod? :)18 E pa tak bi i bilo.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Đolo
2010-07-19T12:05:40Z
Seded wrote:

Iako mi je GSP 100 puta draži, mislim da bi ga Silva slomio, a sa Shogunom bi bio vrhunski fight. Što se Fedora tiče... di je onaj gif kad Fedor klepi Silvu po ušima, a ovaj se složi na pod? :)18 E pa tak bi i bilo.

a istina protiv gsp-a dajem vise sanse silvi ali protiv shoguna i fedora mu dajem jako malo sanse,mislim da u 93 se silva nebi dobro proveo,pa zamisli da onako rashadu recimo spusti ruke i pocne se glupirat,mislim da bi popusio nokaut iste sekunde silva je brz ali u 93 ima toliko odlicnih boraca koji ga mogu pobijedit,a za tesku kategoriju silva nije nebi se dobro proveo protiv boraca tipa velaquez carwin lesnar overeem,preveliki i jaki su za njega mislim da bi ga i borci poput santosa pomeli,nekako mi silva ne predtsavlja borca koji moze primit puno teskih udaraca,on je kralj srednje kategorije neka tu i ostane i bit ce mu dobro
shogun33
2010-07-19T12:47:58Z
Ma dobar bi bio Silva i do 93 kg. Najmanje bi došao do borbe za titulu. Pa jeste li vidili sa kakvom lakocom je dobio Griffina, izgledao je pored njega kao totalni amater.
A sto se tice teske kategorije, to nitko ne moze znati, pitanje je sta bi mu ostalo od brzine sa 105 kila..
Axe Kick
2010-07-19T13:49:39Z
Seded wrote:

Što se Fedora tiče... di je onaj gif kad Fedor klepi Silvu po ušima, a ovaj se složi na pod? :)18 E pa tak bi i bilo.

fhttp://i43.tinypic.com/mm5pus.gif [/img]
DoKoske
2010-07-19T15:01:28Z
Seded wrote:

ja mislim da bi imao više problema sa gsp-om nego sa shogunom. silvi odgovaraju strikeri tipa shogun jer ih pojede svojim boksom. prava opasnost za njega su bjj majstori sa odličnim hrvanjem i solidnom stojkom da mu se mogu približit
wash your feminine side clean off
irish
2010-07-19T16:34:42Z
Anderson je tehnički jako dobar borac ali kad bi došlo do razmjene udaraca s Shogunom,JDS-om,Fedorom ili Cainom mislim da bi bil out i to brzo...slabašan je
jedva čekam da ga neko nokautira pa da mu vidim onu bahatu facu kad se počne buditi:)20

overdose!
2010-07-19T18:22:07Z
tiger04 wrote:

odavno ništa gluplje nisam pročitao, nakon one pobjede protiv foresta mislis da bi isto bilo i sa shogunom, kako da ne...
Đolo
2010-07-19T19:22:32Z
overdose! wrote:

tiger04 wrote:

odavno ništa gluplje nisam pročitao, nakon one pobjede protiv foresta mislis da bi isto bilo i sa shogunom, kako da ne...

ta pobjeda protiv griffina mi uopce nije toliko impresivna kad se pogleda kako je tromo griffin uso u mec,da je griffin uso u tu borbu ko protiv jacksona gledali bi drukciju borbu
irish
2010-07-19T19:36:00Z
Forrest je ušel u tu borbu ko da ide na trening kod Vesne Mimice...
Izbacivač
2010-07-19T19:48:16Z
Gif Fedor vs Anderson je za 10. :)18 :)18 :)18 :)18 :)18
FaceDesigner
2010-07-19T20:30:44Z
overdose! wrote:

tiger04 wrote:

odavno ništa gluplje nisam pročitao

+1
Ovakve nebuloze je bolje ne komentirati.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
hamush
2010-07-19T20:35:06Z
tiger04 wrote:

.

5 kategorija?

sta moze spustiti na 70 i dignut ta 100? :D

covjece, pa nije anderson supercovjek kakvim ga prikazujes.
on je izvrstan borac, ali ne nadcovjek.

Axe Kick
2010-07-19T21:08:07Z
Anderson ce bez problema dignuti masu na 160kg i borit se protiv Boba Sappa za tituli u super teskoj kategoriji.
Slash
2010-07-19T22:16:38Z
Anderson se još nije borio protiv odličnog udarača u UFC-u, stvarno dobrog udarača i vrhunskog hrvača koji ga može rušiti pet rundi i držati na podu. U 93 kg ima dovoljno dobrih hrvača, a i nađe se pokoji jako dobar udarač za njega, pa bi bilo zanimljivo.

O njegovim šansama u teškoj kategoriji neću ni govoriti, ali prvak sigurno nebi bio.
FaceDesigner
2010-07-19T22:39:38Z
Axe Kick wrote:

Anderson ce bez problema dignuti masu na 160kg i borit se protiv Boba Sappa za tituli u super teskoj kategoriji.

Ma može spustit na 70 i ubit BJ Penna.No problemo.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
Sheky
2010-07-19T22:47:06Z
Mislim da samim time što je ovakva rasprava moguća za njega govori puno... Silva je čovjek koj ima 193 i zasita masa od 100-105 kg, a o poluteškoj neću ni govorit. Protiv griffina je u sam meč ušo s vjerojatno 98-100 kg i bilo je brutalno brz pa zato mislim da mu u teškoj brzina nebi trebala biti problem. Što se tiće da se nije borio protiv vrhunskih hrvača i bjj majstora- to može reči samo neinformirana osoba. Borio se protiv Hendersona; submito ga itd... da sada ne nabrajam... trenira s bračom nougeira i machidom (također crni bjj pojas), što se tiće da se nije borio s dobrim udaračem u ufc-u samo ću se jako dobro nasmijat :D:D:D:D::D:D:D, ako izazivači za titulu nisu dobri udarači onda neznam tko je.. ljudi bi trebali pogledat borbe (očito) pa onda komentirati. Vjerujem da ljudi nakon zadnje borbe imaju puno antipatija prema njemu, oni koji ga nisu podnosili sada ga mrze, a onima kojima je bio dobar ne žele stati u njegovu obranu. Čovjek je fenomen i to treba cjenit.
Slash
2010-07-19T23:07:45Z
Sheky wrote:

Mislim da samim time što je ovakva rasprava moguća za njega govori puno... Silva je čovjek koj ima 193 i zasita masa od 100-105 kg, a o poluteškoj neću ni govorit. Protiv griffina je u sam meč ušo s vjerojatno 98-100 kg i bilo je brutalno brz pa zato mislim da mu u teškoj brzina nebi trebala biti problem. Što se tiće da se nije borio protiv vrhunskih hrvača i bjj majstora- to može reči samo neinformirana osoba. Borio se protiv Hendersona; submito ga itd... da sada ne nabrajam... trenira s bračom nougeira i machidom (također crni bjj pojas), što se tiće da se nije borio s dobrim udaračem u ufc-u samo ću se jako dobro nasmijat :D:D:D:D::D:D:D, ako izazivači za titulu nisu dobri udarači onda neznam tko je.. ljudi bi trebali pogledat borbe (očito) pa onda komentirati. Vjerujem da ljudi nakon zadnje borbe imaju puno antipatija prema njemu, oni koji ga nisu podnosili sada ga mrze, a onima kojima je bio dobar ne žele stati u njegovu obranu. Čovjek je fenomen i to treba cjenit.

Drago mi je da sam te nasmijao... Napisao sam protiv vrhunskog hrvača koji ga može pet rundi držat dolje, Henderson je više zaljubljen u svoju desnicu nego za hrvanje, a i kondicija mu nije najbolja strana (tu otpada onaj dio da će Silvu držati pet rundi dolje)... King MO uz još par borbi bi bio odličan test, ali bude i Sonnen dobar za početak.

Što se tiče udarača, pa Demian Maia i Thales Leites su bili izazivači.. Radio je sa solidnim udaračima (Franklin ili Marquardt), ali volio bih ga vidjeti protiv Diabatea kak bi radio gore, ili čak sa Ruom, ma i protiv Manhoefa u stand-upu bi volio vidjeti kak bi išlo to.