Gsp je bolji u hrvanju a u svemu ostalome fedor
što će reći i u boksu, kickovima? Kad si vidio da je Fedor koristio kickove (osim ona 2-3 protiv Mirka), GSP raznovrsnije udara valjda 5 puta i po meni je neupitno kompletniji borac (BJJ, hrvanje, kompletan stand-up).
Ajmo sada polako.:)1
što će reći i u boksu
Ovo je jedna od većih smijurija koje sam pročitao u zandje vrijeme.
Reci mi koje je to dobrog stand-up borca GSP dobija u stojci i navedi mi neku situaciju u kojoj je GSP napravio neku boksačku seriju kao što je Fedor napravio protiv Werduma,Mirka,Ogawe ili Sylvie,a da nije bilo riječ o pojedinačnim udarcima koje GSP standardno izvodi(Jab,Supermen-Punch) znači prava konkretna boksačka serija.
Fedor se "tukao" u stojci protiv dvojice najopasnijih standup-boraca u "to" vrijeme,Mirka u primeu,Marka Hunta kasnije i Arlovskog.
GSP je izgubio nokautom od Mat Serra,a protiv Hardya i Koscheka je izbjegava stojku.Ono što je Fedor boksački napravija protiv Arlovskog a posebice protiv Rogersa onaj zadnji direkt kojim ga je nokautira zahtjeva vrhunski timing i svojevrsnu boksaču lucidnost takvo nešto GSP ne može napraviti bar nije do sad.
GSP raznovrsnije udara valjda 5 puta
:)1 :)1
BJJ
Da GSP ima tako dobar BJJ onda ne bi lay and prayao većinu svojih protivnika već bi ih sve završavao pa čovjek nije mogao završiti Hardya koji je "početnik" na podu.
Fedorov sambo anulira GSP-ov BJJ to pokazuju i rezultati u ringu Fedor je završia 16 svojih protivnika zahvatima na predaju,dok GSP ima samo 5 zahvata.Toliko o tome.
hrvanje
St.Pierrove hrvanje je jako dobro ali mislim da se ne može usporediti sa Fedorovom kombinacijom hrvanja/juda/sambo bacanja.
Fedorovo hrvanje je puno raznovrsnije usporedi samo njegova rušenja iz klinča i od St.Pierra.Fedorovo svako rušenje je drukčije kod St.Pierre se sve svodi na double i single leg.Fedor raznovrsnije baca i ima bolji Greco-Roman i Judo dok St.Pierre vjerojatno ima bolji Freestyle Wrestling.
Po meni najimpresivnije i najraznovrsnije hrvanje trenutno u MMA-u ima Jon Jones čovjek je fenomen prema onome što smo do sada vidjeli.
kompletan stand-up
Da istina to je i pokazao u "standup" dvobojima protiv vrhunskih K1 boraca i odličnih boksača.:)1
Edited by user
2010-07-14T23:04:47Z
|
Reason: Not specified
Fear is a constant,accepting it makes you stronger.