vec je dugo kod Coutera u kampu.
Ja sam ipak u Vegas došao isključivo radi priprema za meč jer se ovdje na jednom mjestu nalazi par vrhunskih dvorana gdje trenira znatan broj MMA boraca. Najviše vremena sam proveo trenirajući u Extreme Couture Gym-u, posjetio sam Tap Out i Throwdown.""U dvorani je velik broj boraca iz UFC-a i Strikeforcea, a uglavnom sam trenirao sa Randyjem Coutureom, Sefom i borcima za koje šira javnost ne zna. Uglavnom su svi izvrsni hrvači dok im je stand up borba slabija strana i tu sam vidio svoju prednost u odnosu na njih."
U koliko sati počinje event,u 4 ko uvijek ili??
Moram priznati da nisam do sada vidio Igora u ovakvoj formi, i ovako determiniranog. Dobija ovo.
oces u sig da poki ovo dobija
Ocel na dnevnik.hr biti pokijeva borba*upitnik*
Moram priznati da nisam do sada vidio Igora u ovakvoj formi, i ovako determiniranog. Dobija ovo.Znas onu : jer i kad me varas ti me varas najbolje...:-))Hoces kladu na Irvina jel..??? :-))))
Moram priznati da nisam do sada vidio Igora u ovakvoj formi, i ovako determiniranog. Dobija ovo.Znas onu : jer i kad me varas ti me varas najbolje...:-))Hoces kladu na Irvina jel..??? :-))))Ja ću na Pokija a ti Irvina, ako želiš? U sig. :)24
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close