Pojma nemam kak da nazovem topic, pa sam ga ovak zbrčkala......Uglavnom, sinoć sam izašla u klub nakon ohoho vremena, jer su inače trubači moj đir....Frendica je slavila rođendan i izašli mi na cajke(molim dežurne dušebrižnike da preskoče ovu temu)....Ja sam ostalna naprosto ušokirana.....95% dečki u klubu se nije niti gibalo u ritmu, ono lijevo - desno, onih 5% su recimo 3 pijana frajera i 2 koja su imala iznad 40 god....
Ok, meni je jasno da ne moraju svi plesati, da ne vole svi, ali ovak veliki postotak i to još na cajkama gdje je ekipa većinom pijana i trebala bi se razbacat??!!!
Ples je oduvijek dio mog života, moji starci odlično plešu, pogotovo tata, a ja sam se oduvijek osjećala uz njih ko da imam dvije lijeve noge, tatica mi reko da ima filing ko da pleše s letvom kad pleše sa mnom :)20 i onda sam odlučila promijeniti neš i eto plešem već par godina i popravila sam ritam,opustila se i sve...mislim to nije nemoguće!!!!
Daleko od toga da sve cure plešu, ali se barem gibaju.....
E sad mene zanima kolko od vas pleše i voli plesati, kolko ne pleše i ne zna i ne želi uopće i razlog zašto ne želi....
Osobno ja bih da me netko puškom silio da moram odabrat nekog frajera tamo odabrala onog 40+, bez obzira kolko je star, jer se frajer zna zabavljat i opustit....Nemrem si zamislit da dođem s dečkom u klub i da on stoji ko drvo dok ja plešem oko njega ili s frendicama.....
Slobodno recite ako sam u krivu....zanimaju me sva mišljenja.......
Baby, Baby somebody’s gonna cry tonight, but it won’t be my tears tonight!..... So whatcha think about that?! :))))))