Soraya
  • Soraya
  • Advanced Member Topic Starter
2010-07-11T19:33:05Z
Pojma nemam kak da nazovem topic, pa sam ga ovak zbrčkala......Uglavnom, sinoć sam izašla u klub nakon ohoho vremena, jer su inače trubači moj đir....Frendica je slavila rođendan i izašli mi na cajke(molim dežurne dušebrižnike da preskoče ovu temu)....Ja sam ostalna naprosto ušokirana.....95% dečki u klubu se nije niti gibalo u ritmu, ono lijevo - desno, onih 5% su recimo 3 pijana frajera i 2 koja su imala iznad 40 god....
Ok, meni je jasno da ne moraju svi plesati, da ne vole svi, ali ovak veliki postotak i to još na cajkama gdje je ekipa većinom pijana i trebala bi se razbacat??!!!
Ples je oduvijek dio mog života, moji starci odlično plešu, pogotovo tata, a ja sam se oduvijek osjećala uz njih ko da imam dvije lijeve noge, tatica mi reko da ima filing ko da pleše s letvom kad pleše sa mnom :)20 i onda sam odlučila promijeniti neš i eto plešem već par godina i popravila sam ritam,opustila se i sve...mislim to nije nemoguće!!!!
Daleko od toga da sve cure plešu, ali se barem gibaju.....

E sad mene zanima kolko od vas pleše i voli plesati, kolko ne pleše i ne zna i ne želi uopće i razlog zašto ne želi....

Osobno ja bih da me netko puškom silio da moram odabrat nekog frajera tamo odabrala onog 40+, bez obzira kolko je star, jer se frajer zna zabavljat i opustit....Nemrem si zamislit da dođem s dečkom u klub i da on stoji ko drvo dok ja plešem oko njega ili s frendicama.....

Slobodno recite ako sam u krivu....zanimaju me sva mišljenja.......
Baby, Baby somebody’s gonna cry tonight, but it won’t be my tears tonight!..... So whatcha think about that?! :))))))
Sponsor
travarica
2010-07-11T20:02:05Z
Soraya wrote:

Pojma nemam kak da nazovem topic, pa sam ga ovak zbrčkala......Uglavnom, sinoć sam izašla u klub nakon ohoho vremena, jer su inače trubači moj đir....Frendica je slavila rođendan i izašli mi na cajke(molim dežurne dušebrižnike da preskoče ovu temu)....Ja sam ostalna naprosto ušokirana.....95% dečki u klubu se nije niti gibalo u ritmu, ono lijevo - desno, onih 5% su recimo 3 pijana frajera i 2 koja su imala iznad 40 god....
Ok, meni je jasno da ne moraju svi plesati, da ne vole svi, ali ovak veliki postotak i to još na cajkama gdje je ekipa većinom pijana i trebala bi se razbacat??!!!
Ples je oduvijek dio mog života, moji starci odlično plešu, pogotovo tata, a ja sam se oduvijek osjećala uz njih ko da imam dvije lijeve noge, tatica mi reko da ima filing ko da pleše s letvom kad pleše sa mnom :)20 i onda sam odlučila promijeniti neš i eto plešem već par godina i popravila sam ritam,opustila se i sve...mislim to nije nemoguće!!!!

E sad mene zanima kolko od vas pleše i voli plesati, kolko ne pleše i ne zna i ne želi uopće i razlog zašto ne želi....

Osobno ja bih da me netko puškom silio da moram odabrat nekog frajera tamo odabrala onog 40+, bez obzira kolko je star, jer se frajer zna zabavljat i opustit....Nemrem si zamislit da dođem s dečkom u klub i da on stoji ko drvo dok ja plešem oko njega ili s frendicama.....

mr. drvo ?
banky
2010-07-11T20:06:58Z

Train by day Joe Rogan Podcast by night, all day!
unreal
2010-07-11T20:11:47Z
Tesko mi je zamisliti da na cajkama svi stoje :)1 Obicno vidis 70% klokana kada pocne neki hit :)1
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-07-11T20:23:26Z
pravi muškarci ne plešu.
ženo, jesi kad gledala akcijske filmove s chuckom norrisom, stalloneom ili seagalom?
pravi muškarci u klubu su naslonjeni na šank i promatraju, onak cool.
:)20 :)20 :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
unreal
2010-07-11T20:30:01Z
bero wrote:

pravi muškarci ne plešu.
ženo, jesi kad gledala akcijske filmove s chuckom norrisom, stalloneom ili seagalom?

hahaha :)1 :)2
Slash
2010-07-11T20:34:30Z
bero wrote:

pravi muškarci ne plešu.

:)36

Ne plešem i ne volim plesati... Tu i tam za izludovati se je dobro, ali rađe preskočim. Jebemu, najgore dok je nekakva svadba pa pol familije bi plesalo:)38
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-07-11T21:28:54Z
Slash wrote:

bero wrote:

pravi muškarci ne plešu.

Ne plešem i ne volim plesati... Tu i tam za izludovati se je dobro, ali rađe preskočim. Jebemu, najgore dok je nekakva svadba pa pol familije bi plesalo:)38

da, zato ja ne volim svadbe...
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Slash
2010-07-11T21:40:48Z
bero wrote:

Slash wrote:

bero wrote:

pravi muškarci ne plešu.

da, zato ja ne volim svadbe...

Nema čovjek mira ni za napiti se kak spada :)20
Joeseph Jones
2010-07-11T21:56:11Z
Soraya wrote:

akvic
2010-07-11T22:07:38Z
postoji stara izreka: ples je vertikalno izražavanje horizontalnih želja

balkanski ali istinito kod 99% muškaraca.....ostalih 1% je gay :)20
Soraya
  • Soraya
2010-07-11T22:15:59Z
Ok, samo je slash odg na moje pitanje, dobro i bero donekle :)20

Ne znam, po meni pravi frajer mora znat ženu rasturit na podiju, i slažem i s ovim od akvića, ples tehnički je vrsta predigre, ples u paru da naglasim....

Nekak mi se čini da je to kod stranaca normalno, samo mi se čini da smo mi balkanci tolko uštogljeni, kad sam bila u grčkoj svi su plesali i grci i stranci, mrak su bili, eh što nisam tamo ostala :)14 ....

Btw. ja mrzim te što stanu kod šanka i onda samo gledaju i čekaju da ti eventualno odeš naručit piće, pa mislim ono frende zgrabi to šta gledaš, aaaaaaa..... Moj buraz će definitivno na ples i ima da bari komade 100 na sat :)27
Baby, Baby somebody’s gonna cry tonight, but it won’t be my tears tonight!..... So whatcha think about that?! :))))))
Soraya
  • Soraya
2010-07-11T22:17:01Z
Joeseph Jones wrote:

Soraya wrote:

Može i linđo, bitno da se giba barem :)20
The Miner
2010-07-11T22:21:28Z
plesem na techno vecinom...:)20
akvic
2010-07-11T22:28:12Z
kaj je vama ples to je nama vožnja, kako vi uživate u ritmu i pokretima, tako mi uživamo u uljetanju u zavoje, nabijanju gasa i šaltanju brzina....
za muškog je brza vožnja nešto u čemu uživa i uzbuđuje ga, za ženu je to način da dođe od mjesta A do mjesta B, za muškaca je spora vožnja isto što i za ženu ples sa tipom koji nema ni pojma ni ritma, frustriranje
s druge strane, ples je za žene nešto u čemu uživaju, a muškarce sredstvo da sa curom dođu od mjesta X (plesni podij) do mjesta Y (krevet)

naravno ima mnogo iznimaka ali ovo pravilo vrijedi za večinu, nama učenje plesa samo zbog "nje" je isto kao da ti postaneš full dobra u boksu jer se želiš uvaljati boksaču....i nije dovoljno da se dva puta pojaviš na treningu jer to bi bilo isto kao da mi dva puta probamo plesati

....evo nadam se da ti je sad jasnije :)2
Range
2010-07-11T22:59:43Z
Soraya wrote:

Ne znam, po meni pravi frajer mora znat ženu rasturit na podiju, i slažem i s ovim od akvića, ples tehnički je vrsta predigre, ples u paru da naglasim....

cccccccc...vi žene se uvijek zamarate nevažnim sitnicama...:)20

Inače, meni je kod izlaska bitna cuga i zajebancija, stvarno mi je to gušt, a ples mi je totalno nebitna stvar. Ne znam plesati, ali me nimalo ne vuče da naučim pošto mi to nije zabavno, više mi je to opterećenje kad baš moram s nekim i jedva čekam da završi. Na neki techno i sl. ionako nije teško nabaciti neko gibanje, a narodnjačke klubove u pravilu ne posjećujem. Ples, eto, može korisno poslužiti da zadrpaš žensku, malo dupe, malo sise, al to se može i u tramvaju :)20 A sad, netko zna rasturit žensku na podiju, a netko za istu rasturit negdje drugdje... :)20

Usput, baš sam sinoć bio na svadbi, krepao od smijeha. Grupni plesovi-razna kola i sl. izgledaju kao zadnja nakarada, tri čovjeka znaju plesati, ostalih pedeset nema pojma, svatko na svoju stranu vuče, svatko ima svoje korake, ko da gledam cirkus :)20

Fakat je ipak da žene vole ples, pa eto, tko nema drugih kvaliteta, smjesta na tečaj, možda se ubode nešto.

"Imam dobru vijest za sve koji su uplatili osiguranje u slučaju avionske nesreće..."
pitbull123
2010-07-11T23:29:22Z
Hvala Soraya na savjetu,inače ne plešem ali zna se zalomit 1 od 3 puta kad izađem,ali to je uglavnom ono zajebancija i tak...Ja sam oduvijek mislio da cure više vole onako ozbiljnije momke,a sad vidim da sam u krivu,od sad ću uletavat curama plesom :)18 .
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2010-07-11T23:31:09Z
Plešem da , ali samo zato jer to žene vole
a Cain voli žene.
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
overdose!
2010-07-11T23:35:02Z
Cain wrote:

Plešem da , ali samo zato jer to žene vole
a Cain voli žene.

također
Black Arrow
2010-07-12T00:07:00Z
Za muskarca koji trazi djevojku je to veliki minus... Inace vecina ide iz razlicitih razloga u Disko nekome je plesanje u prvom planu nekome uopste ne.

Samo ne bih se slozio da oni koje ne plesu da se neznaju zabavljati.