SELDON
ahaha,nisam se mogao sjetit imena a nije mi se dalo guglat.....koji je seldon JAP imao to je bila ludnica,najbrzi jap ikad u teskoj kategoriji ,cini mi se da je tad bio WBA sampion kad se tukao sa tajsonom....pao je ko da ge je neko udario tupom stranom sikere i nije vise ustao....kad su pokazali na usporenom snimku,pao je a tajson ga nije ni dotakao :)1
otvorit ću temu "vi pitate, karl odgovara, od borbe pijetlova do brojeva na lotu"
po meni u primeu najjaci boksac svih vremena
paa, to je malo nezahvalno tvrdit, upoće za bilo koga ali ako moram dat glas za najvećeg, onda bi ga prije dao aliju(mada ga nevolim, puno mi je draži tyson)
a zašto
box je sport koji još uvijek napreduje,raste, razvija se, tako da se može reć da su šampioni u boxu iz 50ih bili bolji od onih iz 20ih, isto tako su oni iz 90ih bolji od onih iz 50ih itd
e sad odabrao bi alija jer je čovik bia u ono vrijeme bio daleko ispred svog vremena, i tyson je bia ipred svog vremena ali ne toliko koliko je ali bio
da se nebi sad krivo shvatilo, siguran sam da bi prime tyson samlio prime alija, ali ako gledaš malo veću sliku mislim da se može doć do mog zaključka
how
karl has spoken
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.