MIXED MARTIAL ARTIST
2010-07-03T20:54:24Z
Joc wrote:

aikidoko wrote:

kicker wrote:

aikidoko wrote:

Zanima me koje je vaše mišljenje o njemu.Prosječan boksač pun kontraverzi i skandala ili boksačka legenda?

Prosudite sami.

IQ 120-140 i više genij, visoka inteligencija IQ 110-120, prosječna IQ 90-110, fiziološka tupost IQ 80-90, debil IQ 50-80, imbecil IQ 20-50, idiot IQ 0-20. U koju skupinu spada aikidoko? Prosudite sami...

Uvrijede ovog tipa govore o vašoj inteligenciji.Inače, ako je vjerovati mensinom testu inteligencije moj IQ je oko 135.

Dakle, voziš formulu-1, prestigneš drugog, koji si onda u poretku?

drugi

"Nikako da prestanem pusit. Uvijek neki kurac iskrsne"
Đolo
2010-07-03T20:55:29Z
aikidoko wrote:

The Miner wrote:

Mike prije zatvora je mozda i najbolji teskas ikad...

Nitko nije s takvom lakočom probijao i najčvršći gard.Meni je on najtalentiraniji boksač svih vremena.Imao je savršenu tehniku izuzetno veliku brzinu, najsnažniji udarac i bio je naj srčaniji boksač ikad.Najkompletniji boksač.Respeckt.

...prvo otvoris temu di su ti jedne od prvih rijeci da je on prosjecan boksac...onda ga nahvalis i vise nego sto je bio 🙂...zajeban si ti lik
aikidoko
  • aikidoko
  • Advanced Member Topic Starter
2010-07-03T21:00:07Z
Đolo wrote:

aikidoko wrote:

The Miner wrote:

Nitko nije s takvom lakočom probijao i najčvršći gard.Meni je on najtalentiraniji boksač svih vremena.Imao je savršenu tehniku izuzetno veliku brzinu, najsnažniji udarac i bio je naj srčaniji boksač ikad.Najkompletniji boksač.Respeckt.

...prvo otvoris temu di su ti jedne od prvih rijeci da je on prosjecan boksac...onda ga nahvalis i vise nego sto je bio 🙂...zajeban si ti lik

Nisam napisao da ja mislim da je on prosječan nego sam to dao na raspravu.Ja Tysona oduvijek cijenim.Odrastao sam gledajući njegove mečeve koji su u to vrijeme bili popularniji nego danas mma.Kao borcu imam samo riječi hvale za njega.
MIXED MARTIAL ARTIST
2010-07-03T21:14:49Z
aikidoko wrote:

Đolo wrote:

aikidoko wrote:

The Miner wrote:

Nisam napisao da ja mislim da je on prosječan nego sam to dao na raspravu.Ja Tysona oduvijek cijenim.Odrastao sam gledajući njegove mečeve koji su u to vrijeme bili popularniji nego danas mma.Kao borcu imam samo riječi hvale za njega.

Jebi ti to mi opet mislimo da si ti glup:)20 :)20

Samo se salim ti si CAR:)20 :)20

FaceDesigner
2010-07-03T21:33:34Z
Stvarno bi trebali napravit mali test intelignecije prije nego netko ide otvorit temu. xD
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
MIXED MARTIAL ARTIST
2010-07-03T21:46:48Z
FaceDesigner wrote:

Stvarno bi trebali napravit mali test intelignecije prije nego netko ide otvorit temu. xD

Onda ja temu nikad nebih otvorio:)20 :)20

fanatic
2010-07-03T21:53:46Z
MIXED MARTIAL ARTIST wrote:

FaceDesigner wrote:

pa na tebe je i mislio :)20
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
MIXED MARTIAL ARTIST
2010-07-03T21:56:36Z
fanatic wrote:

MIXED MARTIAL ARTIST wrote:

FaceDesigner wrote:

pa na tebe je i mislio :)20

:)20 :)20

Zatoichi
2010-07-04T01:19:41Z
prvo ak se vi decki znate sa aikidoko pa ga zato podjebavate onda ok ja se izvinjavam,al ak se neznate onda mislim da bi ovaj podjebaus trebao da prestane i da se vrati na topic

sto se tice tajsona,nevjerovatno kak je negov tadasnji tim pripremao njega za pro boks karijeru,..od treninga,mentalnog i fizickog,nastojanja da ga okruze sa ljudima koji su mu samo zeljeli najbolje i da uspije..mislim da je to bio i razlog sto je u mojim ocima a i u mnogim drugim tajson BIO najbolji bokser svjeta,ikad....na zalost,kad ga je king uhvatio u svoje ruke tajson je postao bolji prosjecan bokser koji je jedno vrijeme uspjevao da pobjedi kroz brute force a i zbog tog sto su mu protivnici vec bili u strahu i nervozi zbog samog njegovog imena(nezaboravimo par protivnika koji sami pali $$$$$$),sto ga je na kraju i dovelo do tog da svoju karijeru zavrsi na taj neki nevelicanstven nacin i uz to sa vise dugova nego para u banci....
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Reptile
2010-07-04T01:26:29Z
bero wrote:

Joc wrote:

Reptile wrote:

Meni ovo smrdi na jupidua u začetku.

Kakav je Jupi bio u početku kao mladi forumaš?

Isti kakav je i sad. Ozbiljno.

A dobro, ja sam više mislio u smislu da je znao prcat ekipu.
Samo, ni on ne bi otvorio temu diskreditirajući na ovakav način.
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
The Miner
2010-07-04T17:36:52Z
Zatoichi wrote:

(nezaboravimo par protivnika koji sami pali $$$$$$),

npr?:)11
karl anal
2010-07-04T18:17:12Z
SELDON
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
blazer44
2010-07-05T00:05:25Z
po meni u primeu najjaci boksac svih vremena
DON'T BE SCARED HOMIE
Zatoichi
2010-07-05T00:36:28Z
karl anal wrote:

SELDON

ahaha,nisam se mogao sjetit imena a nije mi se dalo guglat.....koji je seldon JAP imao to je bila ludnica,najbrzi jap ikad u teskoj kategoriji
,cini mi se da je tad bio WBA sampion kad se tukao sa tajsonom....pao je ko da ge je neko udario tupom stranom sikere i nije vise ustao....kad su pokazali na usporenom snimku,pao je a tajson ga nije ni dotakao :)1
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
The Miner
2010-07-05T00:53:06Z
Kazu da od "Rumble in the jungle" eventa ne postoji svjetski prvak cija bar jedna borba nije namjestena...
karl anal
2010-07-05T01:21:11Z
Zatoichi wrote:

karl anal wrote:

SELDON

ahaha,nisam se mogao sjetit imena a nije mi se dalo guglat.....koji je seldon JAP imao to je bila ludnica,najbrzi jap ikad u teskoj kategoriji
,cini mi se da je tad bio WBA sampion kad se tukao sa tajsonom....pao je ko da ge je neko udario tupom stranom sikere i nije vise ustao....kad su pokazali na usporenom snimku,pao je a tajson ga nije ni dotakao :)1

otvorit ću temu "vi pitate, karl odgovara, od borbe pijetlova do brojeva na lotu"

blazer44 wrote:

paa, to je malo nezahvalno tvrdit, upoće za bilo koga ali ako moram dat glas za najvećeg, onda bi ga prije dao aliju(mada ga nevolim, puno mi je draži tyson)
a zašto
box je sport koji još uvijek napreduje,raste, razvija se, tako da se može reć da su šampioni u boxu iz 50ih bili bolji od onih iz 20ih, isto tako su oni iz 90ih bolji od onih iz 50ih itd
e sad odabrao bi alija jer je čovik bia u ono vrijeme bio daleko ispred svog vremena, i tyson je bia ipred svog vremena ali ne toliko koliko je ali bio
da se nebi sad krivo shvatilo, siguran sam da bi prime tyson samlio prime alija, ali ako gledaš malo veću sliku mislim da se može doć do mog zaključka

how
karl has spoken
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-07-05T07:46:21Z
blazer44 wrote:

+1
kicker
2010-07-05T13:29:44Z
aikidoko wrote:

kicker wrote:

aikidoko wrote:

Zanima me koje je vaše mišljenje o njemu.Prosječan boksač pun kontraverzi i skandala ili boksačka legenda?

Prosudite sami.

IQ 120-140 i više genij, visoka inteligencija IQ 110-120, prosječna IQ 90-110, fiziološka tupost IQ 80-90, debil IQ 50-80, imbecil IQ 20-50, idiot IQ 0-20. U koju skupinu spada aikidoko? Prosudite sami...

Uvrijede ovog tipa govore o vašoj inteligenciji.Inače, ako je vjerovati mensinom testu inteligencije moj IQ je oko 135.

Ej genije, čudo prirode, gdje vidiš uvredu? Ostavio sam ljudima da sami procijene tvoje kapacitete. I nije uvrijeda nego uvreda...
Zatoichi
2010-07-06T00:46:23Z
kicker wrote:

aikidoko wrote:

kicker wrote:

aikidoko wrote:

Prosudite sami.

Ej genije, čudo prirode, gdje vidiš uvredu? Ostavio sam ljudima da sami procijene tvoje kapacitete. I nije uvrijeda nego uvreda...