travarica
2010-07-02T18:25:26Z
http://www.fightersonlymagazine.../viewarticle.php?id=4808 

Quote:

But I really cannot say right now if I will continue fighting. I think for me to keep fighting, the conditions would have to be right,” the MMA legend told us when we asked what he had planned.

“What I mean by that is, first of all the fights have to be inspiring. It has to be an opponent that makes me inspired to go through eight weeks of hell with [trainer Ivan] Hippolyte.

Quote:

Asked what kind of thing would constitute motivation, Filipovic had a long think before answering.

“I think it means fights with the legends… Randy Couture, Antonio Nogueira and [Gabriel] Gonzaga - definitely Gonzaga. I would like to fight them in that order actually - Couture, Nogueira, Gonzaga. Those are the kind of fights that would inspire me and make me go through eight weeks of hell with Hippolyte again,” he said, referring to the training camp conducted by the Muay Thai supercoach prior to the Pat Barry fight that left CroCop “in the best shape of [his] life”.

Sponsor
dr jupidu
2010-07-02T18:44:43Z
ipak će se vratiti:))))

želim GONZAGU

te želi u europu...te mu se neda letit avionom dugo...te želi samo izazovnog protivnika...

kakva maza....................

blazer44
2010-07-02T18:48:02Z
ovo san reka, cin je izjavija da mu je svega dosta i da ce vidit oce se nastavit borit, da tako zeli sebi izvuc novi ugovor, njegov record u ufc-u mu nebi bas osigura bogat ugovor. da san na njegovom mistu sigurno bi odradija revans protiv gonzage. nadan se da cemo vidit jos koju borbu.
DON'T BE SCARED HOMIE
dr jupidu
2010-07-02T18:59:58Z
kad bi svaki borac ovako...te punica prigovara.... djete plače.... te moram pazit na pasa kome ću ga ostavit 10 dana...itd itd:)))

:)
FaceDesigner
2010-07-02T19:01:04Z
Ovo mi miriše na povratak.Vidia je da još može i to ga je potaklo na razmišljanje.Ali jebemu mater bojim se da nebude još makljaža i poraza i mislim da bi se trebao povući sa pobjedom,osim ako stvarno ne nađe motivacije i da dostigne fizičku ali i psihičku spremu za borbe.Smeta me i ovo njegovo odmaranje...šta misli da može ležat cilo lito i onda se spremat misec dana???
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
travarica
2010-07-02T19:01:57Z
blazer44 wrote:

ovo san reka, cin je izjavija da mu je svega dosta i da ce vidit oce se nastavit borit, da tako zeli sebi izvuc novi ugovor, njegov record u ufc-u mu nebi bas osigura bogat ugovor. da san na njegovom mistu sigurno bi odradija revans protiv gonzage. nadan se da cemo vidit jos koju borbu.

Ali zato mu to njegova popularnost van USA to više nego nadoknadi. Mirko je glavni adut (osim možda Wanderlei-a) u proširenju izvan USA i UFC to bogato nagrađuje.

Joeseph Jones
2010-07-02T19:21:04Z
Ja bih ga volio još jednom vidjeti protiv Minotaura. Mislim da bi ovaj rematch privukao mnogo fanova.
blazer44
2010-07-02T19:21:05Z
travarica wrote:

blazer44 wrote:

Ali zato mu to njegova popularnost van USA to više nego nadoknadi. Mirko je glavni adut (osim možda Wanderlei-a) u proširenju izvan USA i UFC to bogato nagrađuje.

tocno, tija san samo ukazat na to da mu dana moze bez problema rec dobiva si 350k$ po borbi kad si tek dosa i bija u primeu sad si sve losiji zasluzujes losije pare. zato mi je izgledalo da mirko malo s tin ocu necu oce da mu dana posalje lipu ponudu. a to da on moze prodat karte,naravno da moze, on je ipak legenda ovog sporta.
DON'T BE SCARED HOMIE
domza
2010-07-02T19:23:39Z
ma najbolje bi bilo da potpise jos na dvije borbe:)1 :)1 :)1 .......prvo da mu daju gonzagu:)1 ........a ak dobije onda nogueiru........da im vrqti za poraze:)1 :)1 :)1 ...............i jos da ta zadnja bude u areni zagreb:)1 :)1 :)1 :)1 .........savrseno;)

NEVER TAP OUT

dr jupidu
2010-07-02T19:30:11Z
nažalost mislim da bi gonzaga mogao opet mirka sredit....:(((
domza
2010-07-02T19:44:04Z
dr jupidu wrote:

ma nevjerujem............puno ja naucio iz njihove međusobne borbe....i npr. protiv dos santosa.............
mislim da sad ima vise postovanja, i sad bi puno ozbiljnije gledao na njega................
i jos samo da mu se vrati forma od prije par godina:)1 :)1 :)1 :)1

NEVER TAP OUT

FaceDesigner
2010-07-02T20:31:28Z
dr jupidu wrote:

:)36
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
unreal
2010-07-02T21:05:20Z
dr jupidu wrote:

tesko. onakav lucky punch mu se dogodio onda i nikad vise.. A i da nije pogodio HK ko zna sta bi kasnije bilo. Istina da je Mirko bio osamucen malo od laktova, ali bi se oporavio i mozda nokautirao gonzagu jer mu je kretanje ocajno.
dr jupidu
2010-07-02T21:20:40Z
domza wrote:

dr jupidu wrote:

ma nevjerujem............puno ja naucio iz njihove međusobne borbe....i npr. protiv dos santosa.............
mislim da sad ima vise postovanja, i sad bi puno ozbiljnije gledao na njega................
i jos samo da mu se vrati forma od prije par godina:)1 :)1 :)1 :)1

mislim da bi gonzaga bio mirkov zadnji meč....mislim da je gonzaga trenutno prejak za mirka..

čak i protiv minotaura il coutura ima veće šanse nego gonzage..ma koliko čudno bilo
dr jupidu
2010-07-02T21:21:39Z
unreal wrote:

dr jupidu wrote:

tesko. onakav lucky punch mu se dogodio onda i nikad vise.. A i da nije pogodio HK ko zna sta bi kasnije bilo. Istina da je Mirko bio osamucen malo od laktova, ali bi se oporavio i mozda nokautirao gonzagu jer mu je kretanje ocajno.

???
kakav lucky punc? pa gonzaga od mirka uvijek opali u mečevima par hk.......vrlo dobro
Sheky
2010-07-02T21:25:41Z
Treba mirko mislit na zdravlje... nek riješi minotaura u njemačkoj i u penziju...
bbbmarc
2010-07-02T21:33:36Z
lol, mi gledamo koga bi bilo dobro dat mirku, a dana razmišlja: - koga bi mogao da dam mirku da bi ufcu bilo najisplativije i najatraktvinje...

neće ufc mirku "gradit" karijeru, oni su biznismeni, a ne dobrotvori koji će ič mirka iskoristit na njima najbolji i najekonomičniji način
Zatoichi
2010-07-02T21:36:17Z
kad je mirko jednom rekao da zeli pokazati "internetskim sveznarima" da on jos moze,mislim da je mislio na ekipu sa ovog foruma....ak hocemo da se bori opet,mislim da bi trebali opet po njemu al na kulturan nacin,ono,spor je,nije to za njega,bolje mu da trci oko kuce itd......mirko kad to vidi ima ugovor da se potpise za cas
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
bbbmarc
2010-07-02T22:06:09Z
Zatoichi wrote:

kad je mirko jednom rekao da zeli pokazati "internetskim sveznarima" da on jos moze,mislim da je mislio na ekipu sa ovog foruma....ak hocemo da se bori opet,mislim da bi trebali opet po njemu al na kulturan nacin,ono,spor je,nije to za njega,bolje mu da trci oko kuce itd......mirko kad to vidi ima ugovor da se potpise za cas

kad je to rekao mislim da još ovog foruma nije ni bilo
:)24
neurro
2010-07-02T22:13:10Z
Zatoichi wrote:

Mirko bi se najbolje borio kad uopće nitko nebi obraćao pažnju na njega.On jednostavni ne podnosi pritisak bilo koje vrste ....
Users browsing this topic