Range
2010-06-29T14:15:02Z
Sad ne znam tko od PFS-ovaca ima završeno novinarstvo ili kako se već to zove, ali ja sam zadovoljan kvalitetom sajta i vijesti. Ionako smo svi tu fanovi sporta, tako da nitko valjda nije prisiljen pisati, nego radi što voli, a to je veliki plus. I poneka kuna, naravno... 🙂
"Imam dobru vijest za sve koji su uplatili osiguranje u slučaju avionske nesreće..."
loreia
2010-06-29T14:47:18Z
bero wrote:

Kad smo kod radova...
Ako doslovce kopiraš nečiji rad, to je plagiranje. Ako kopiraš više njih u jedan rad i uobličiš svojim riječima, to je autorsko djelo. Sve je već netko napravio, ne može se izmišljati topla voda.
Riječi starog mudrog profesora Marka Sapunara, enciklopedije novinarstva u Hrvata. :)20

Drugim rijecima, "ne znam raditi, al znam dobro plagirati", ili "Tako dobro plesem po rubu izmedju zakonske definicije plagijata i autorskog djela da mi nitko ne moze staviti soli na rep."
:)20

PFS naslovnica je uglavnom news-site (tu nema filozofije, samo prenosis vijest koja je vec negdje objavljena, naravno uz prijevod), a povremeni clanci nisu plagijati jer ne sadrze tudji rad, nego autori iznose svoja razmisljenja o MMA i ostalim fight sportovima.

dr. Jupidu wrote: diskusting
hamush
2010-06-29T15:31:28Z
kao neki preduvjet za ovakav posao ocekuje se poprilicno dobro poznavanje sporta... dakle netko tko prati sport makar 3+ godine ima STRAST prema njemu...

dakle osnove poznavanja rucnih i parteraskih tehnika i pozicija takodjer... najvise sam se znao kidati kada bi jarani komentirali parter pa izmisljali svoje nazive pozicija.. (full mountain)... :D
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-06-29T15:52:41Z
hamush wrote:

kao neki preduvjet za ovakav posao ocekuje se poprilicno dobro poznavanje sporta... dakle netko tko prati sport makar 3+ godine ima STRAST prema njemu...

dakle osnove poznavanja rucnih i parteraskih tehnika i pozicija takodjer... najvise sam se znao kidati kada bi jarani komentirali parter pa izmisljali svoje nazive pozicija.. (full mountain)... :D

"full mouth" s croringa je meni još uvijek vrh :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
hamush
2010-06-29T15:58:48Z
😃 najjaci su mi google translate masakri koje su stavljali kao vijesti :D

dr jupidu
2010-06-29T16:10:05Z
dali pfs traži novinara poput bere-internet "smetlara":)))sakupljača net vijesti

ili kolumnistu

ili klasičnog novinara......

mene recimo ne zanima praćenje vijesti s neta pa to stavljati na pfs..to odlično radi bero....internet smetlar...:))

a i skup sam...... ili ću piskarati ovako iz gušta......ili za pravu lovu pisati smisleno:))))

a pfs još nema dovoljno para da dovede RONALDA

:)

loreia
2010-06-29T16:24:10Z
bero wrote:

"full mouth" s croringa je meni još uvijek vrh :)20

hahaha, nemoj me ...at, napisali su "full mouth"
:)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20
fanatic
  • fanatic
  • Advanced Member Topic Starter
2010-06-29T16:24:18Z
dr jupidu wrote:

dali pfs traži novinara poput bere-internet "smetlara":)))sakupljača net vijesti

ili kolumnistu

ili klasičnog novinara......

mene recimo ne zanima praćenje vijesti s neta pa to stavljati na pfs..to odlično radi bero....internet smetlar...:))

a i skup sam...... ili ću piskarati ovako iz gušta......ili za pravu lovu pisati smisleno:))))

a pfs još nema dovoljno para da dovede RONALDA

:)

:)20
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
loreia
2010-06-29T16:37:42Z
dr jupidu wrote:

Car sve kaze drito u glavu :)20
dr jupidu
2010-06-29T16:51:33Z
loreia wrote:

dr jupidu wrote:

Car sve kaze drito u glavu :)20

pa kako će se vijesti skupljat nego tako....nema pfs razgranatu mrežu dopisništva:))
bero to radi odlično i to je tako...

bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-06-29T16:57:42Z
internet đubretar :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
hamush
2010-06-29T17:25:28Z
nosim zutu uniformu... ispunjavam radnu normu... 😃
dr jupidu