Ja sam se bio prijavio na prethodni natječaj... i to ti izgleda ovako.
Prvo pošalješ svoj mini životopis i zašto misliš da bi baš ti trebao dobiti posao.
Onda dobiješ zadatak da napraviš neki probni tekst, to ti je slično kao kad u školi pišeš školsku zadaću iz Hrvatskog :)20, dakle dobiješ temu i čini mi se, ako se dobro sijećam, da treba napisati nekih 2500 znakova.
Ako se to gazdi svidi primljen si. Za svaki članak dobiješ 25 kuna, limit ti je jedan dnevno i u početku ih šalješ gazdi pa on objavljuje, a kasnije (kad se upoznate i kad uvještiš stil pisanja) dobiješ account, pa možeš sam objavljivat.
Ja sam do sada napisao petnaestak članaka. Ne pišem redovito, zbog faksa, nego kad stignem i imam volje. Još se nismo dogovorili za naći, tako da ja još nemam account.
ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match....
:)18 :)18 :)18 recenice su vrhunski sastavljene :)20
Svaka ti čast na inicijativi Jupi ali barem si mogao dati Lorei da ti ovo smisleno složi na engleski
HAHAHAHAHAHA.Engleski me nasmijao do suza 😃 ahh,eto,razvedrio mi dan čovjek ako ništa :D
čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......
Ode i hrvatski u klinac