And honestly, Lesner calling him out makes me realize what a joke that guy is. He is worse than the perceived Semmy Schilt of K-1 where the UFC's rules and cage make his single dimension fighting coupled with his size, all he has. He has no kicking game, no subs, and punches like my sister used to in highschool. I don't care how hard he is training, he has come close to accomplishing a tenth of what Fedor has, and he's less than a tenth of the fighter he is. I mean, the guy has only every even fought 4 people, and within that he's defended the belt. That doesn't make him awesome, it shows just how pitiful the UFCs heavyweight division was.
Ovo je Boobs jucer napisao na Kakutougiju u rapravi o Fjodoru i UFC-u.
Kopirao sam to ovdje jer je covjek do zadnje rijeci pogodio ono sto i ja mislim.
ovaj pretjeruje. lesnar je u svoje 4 borbe pobjedija herringa, couturea i mira, koji su bolji borci od fedorovih zadnjih protivnika. ovaj je napisa da boksa ka njegova sestra. onda je njegova sestra udarcen srusila mira, couturea i herringa. lesnar je prosjecan udarac. vjerovatno zna i submissione al opet nije ima bas borbi da bi ih pokaza. po meni je najbolji hrvac u kategoriji, i sa hrvanjem i gnp moze pobjedit vecinu borbi.
fedorove borbe od 2005.:
zulu-necu ni komentirat
coleman-jednodimenzionalni hrvac koji nije nikad naucija obranu od submissiona, jos je star
hunt-opet jednodimenzionalan, slab na podu, nikad nije bija nesto u mma
linland-nelos borac, al nije ni blizu najboljima
hong man choi-isto ka i zulu
sylvia-nikad nije bija ni dobar tehnicki boksac, ni na podu dovoljno dobar, nije top 10
arlovski- jedini koji je po meni u trenutku borbe bija top 10, bija je na dobrom putu da dobije borbu, pogađa fedora direktima i tu je borbu fedor po meni dobija lucky punchen.
rogers-jednidimenzionalni prosjecni boksac koji zna malo hrvanja, ja ga nebi stavija ni blizu top 10, isto je zada fedoru dosta problema.
ukratko nije se 5 godina borija s najboljin borcima, i zato ga nemogu stavit u ovome trenutku ka najboljeg. on je najbolji teskas svih vremena, al mislin da nije sad najjaci i mislin da bi izgubija u ufcu, bilo to od caina, jds-a, carwina ili lesnara, tu je jos i overeem izvan ufca.