Poll Question : Najbolji MMA heavyweight borac danas?  (Poll is closed)

Total: 82

drashkoo
2010-06-22T22:55:58Z
NAJBOLJI U POVIJESTI-FEDOR.TRENUTNO-1.FEDOR 2.OVEEREM 3.JDS 4.CAIN 5.CARWIN 6.LESNAR 7.MIR...MIRKO I MINO JEDNI OD NAJBOLJIH U POVIJESTI!
Black Arrow
2010-06-22T23:36:08Z
Fedor je bez ikakve dileme najbolji MMA borac danasnjice.

I ako nikad ne dodje do tih duela Fedor vs UFC top Fighters, nebrinite jer Vrijeme ce pokazati jesu li jedan Lesnar,Carwin ,Velasquez,JDS,
od istog materijala kao sto je nekad Fedor bio.

To ce biti zanimljivo vidjeti koliko ce oni dugo stajati na Tronu... i da li ce isto tako biti impresivni i nepobjedljivi kao sto je Fedor "nekad bio"...
loreia
2010-06-23T11:20:13Z
Quote:

And honestly, Lesner calling him out makes me realize what a joke that guy is. He is worse than the perceived Semmy Schilt of K-1 where the UFC's rules and cage make his single dimension fighting coupled with his size, all he has. He has no kicking game, no subs, and punches like my sister used to in highschool. I don't care how hard he is training, he has come close to accomplishing a tenth of what Fedor has, and he's less than a tenth of the fighter he is. I mean, the guy has only every even fought 4 people, and within that he's defended the belt. That doesn't make him awesome, it shows just how pitiful the UFCs heavyweight division was.

Ovo je Boobs jucer napisao na Kakutougiju u rapravi o Fjodoru i UFC-u.
Kopirao sam to ovdje jer je covjek do zadnje rijeci pogodio ono sto i ja mislim.
dr. Jupidu wrote: diskusting
blazer44
2010-06-23T14:10:54Z
loreia wrote:

Quote:

And honestly, Lesner calling him out makes me realize what a joke that guy is. He is worse than the perceived Semmy Schilt of K-1 where the UFC's rules and cage make his single dimension fighting coupled with his size, all he has. He has no kicking game, no subs, and punches like my sister used to in highschool. I don't care how hard he is training, he has come close to accomplishing a tenth of what Fedor has, and he's less than a tenth of the fighter he is. I mean, the guy has only every even fought 4 people, and within that he's defended the belt. That doesn't make him awesome, it shows just how pitiful the UFCs heavyweight division was.

Kopirao sam to ovdje jer je covjek do zadnje rijeci pogodio ono sto i ja mislim.

ovaj pretjeruje. lesnar je u svoje 4 borbe pobjedija herringa, couturea i mira, koji su bolji borci od fedorovih zadnjih protivnika. ovaj je napisa da boksa ka njegova sestra. onda je njegova sestra udarcen srusila mira, couturea i herringa. lesnar je prosjecan udarac. vjerovatno zna i submissione al opet nije ima bas borbi da bi ih pokaza. po meni je najbolji hrvac u kategoriji, i sa hrvanjem i gnp moze pobjedit vecinu borbi.

fedorove borbe od 2005.:
zulu-necu ni komentirat
coleman-jednodimenzionalni hrvac koji nije nikad naucija obranu od submissiona, jos je star
hunt-opet jednodimenzionalan, slab na podu, nikad nije bija nesto u mma
linland-nelos borac, al nije ni blizu najboljima
hong man choi-isto ka i zulu
sylvia-nikad nije bija ni dobar tehnicki boksac, ni na podu dovoljno dobar, nije top 10
arlovski- jedini koji je po meni u trenutku borbe bija top 10, bija je na dobrom putu da dobije borbu, pogađa fedora direktima i tu je borbu fedor po meni dobija lucky punchen.
rogers-jednidimenzionalni prosjecni boksac koji zna malo hrvanja, ja ga nebi stavija ni blizu top 10, isto je zada fedoru dosta problema.

ukratko nije se 5 godina borija s najboljin borcima, i zato ga nemogu stavit u ovome trenutku ka najboljeg. on je najbolji teskas svih vremena, al mislin da nije sad najjaci i mislin da bi izgubija u ufcu, bilo to od caina, jds-a, carwina ili lesnara, tu je jos i overeem izvan ufca.
DON'T BE SCARED HOMIE
nofrx
2010-06-23T14:19:48Z
blazer44 wrote:

loreia wrote:

Quote:

ovaj pretjeruje. lesnar je u svoje 4 borbe pobjedija herringa, couturea i mira, koji su bolji borci od fedorovih zadnjih protivnika. ovaj je napisa da boksa ka njegova sestra. onda je njegova sestra udarcen srusila mira, couturea i herringa. lesnar je prosjecan udarac. vjerovatno zna i submissione al opet nije ima bas borbi da bi ih pokaza. po meni je najbolji hrvac u kategoriji, i sa hrvanjem i gnp moze pobjedit vecinu borbi.

fedorove borbe od 2005.:
zulu-necu ni komentirat
coleman-jednodimenzionalni hrvac koji nije nikad naucija obranu od submissiona, jos je star
sylvia-nikad nije bija ni dobar tehnicki boksac, ni na podu dovoljno dobar, nije top 10
arlovski- jedini koji je po meni u trenutku borbe bija top 10, bija je na dobrom putu da dobije borbu, pogađa fedora direktima i tu je borbu fedor po meni dobija lucky punchen.
rogers-jednidimenzionalni prosjecni boksac koji zna malo hrvanja, ja ga nebi stavija ni blizu top 10, isto je zada fedoru dosta problema.

ukratko nije se 5 godina borija s najboljin borcima, i zato ga nemogu stavit u ovome trenutku ka najboljeg. on je najbolji teskas svih vremena, al mislin da nije sad najjaci i mislin da bi izgubija u ufcu, bilo to od caina, jds-a, carwina ili lesnara, tu je jos i overeem izvan ufca.

očito ne voliš Fjodora
KW CHAMPION
Đolo
2010-06-23T14:22:00Z
ma ocito momak nije dovoljno upucen :)18
znaci mark coleman je tada bio prestar sa nekih 39godina a randy kad se borio s lesnarom je imo 45 ali je bio u cvjetu mladosti...a heering nije ni upola borac sto je bio a lesnar ga nije mogo zavrsit...prvu borbu je odradio protiv japanca kojeg nije vrijedno ni spominjat,drugu borbu je izgubio...tako da ostaje samo jedna pobjeda protiv frank mira ali glavno da je tebi lesnar pobijedio najbolje borce :)18 :)18
i govoris da su borci protiv kojih se fedor bori jednodimenzionalni dok lesnar...ma covjek je toliko well rounded da se nemogu nacudit :)18
Izbacivač
2010-06-23T15:16:26Z
Fedor bi vjerovatno izgubio u UFC-u. Nećemo saznati kako bi izašao na kraj na najboljim momcima iz UFC-a, ali imao bi puno problema, baš kao što je imao i protiv Fujite, Colemana, Arone, Rogersa, Arlovskog pa čak i Choi je uputio poneki opasan udarac, a da ne pričamo o onom slamu protiv Randlemana.
Ali budući da je preživio sve ove krize i sve spomenute mečeve završio (pre)spektakularno, njegov Nr.1 je fair and square.
Čovjek jednostavno misli da mu je dosta borbe, i vjerovatno se povlači uskoro.
Seded
2010-06-23T15:26:13Z
Teško je procijeniti jel bi netko dobio Fedora u UFC-u ili ne. Možemo nagađati i prepirati se do sutra, ali odgovora nećemo dobiti.

Ja osobno mislim da bi se Fedor negdje spotaknuo kad-tad, ali radije to ne bih vidio jer želim da ode u legendu. Neka dobije još Werduma i po mogućnosti Overeema i pravac mirovina, isto kao i Cro Cop, a i Minotaur bi trebao to napraviti.

Subjektivno gledajući mislim da bi Fedor imao jako, jako tešku borbu s Lesnarom (bar dok se ne izmori Brock) i Velasquezom.
"It's not checkmate. The king has one more move."
nofrx
2010-06-23T15:31:07Z
Seded wrote:

Teško je procijeniti jel bi netko dobio Fedora u UFC-u ili ne. Možemo nagađati i prepirati se do sutra, ali odgovora nećemo dobiti.

Ja osobno mislim da bi se Fedor negdje spotaknuo kad-tad, ali radije to ne bih vidio jer želim da ode u legendu. Neka dobije još Werduma i po mogućnosti Overeema i pravac mirovina, isto kao i Cro Cop, a i Minotaur bi trebao to napraviti.

Subjektivno gledajući mislim da bi Fedor imao jako, jako tešku borbu s Lesnarom (bar dok se ne izmori Brock) i Velasquezom.

:)36
KW CHAMPION
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-06-23T15:32:02Z
Ajmo se baš uhvatiti Herringa za primjer. Kad se Fjodor s njime borio, Heath je bio top 5 teškaš na svijetu. Nakon 10 minuta Fjodorove dominacije, doktori su prekinuli meč. Lesnar se s Heathom borio u zalazu njegove karijere, nije ga uspio završiti nakon 3 runde.

Lesnar jest fizički impresivan i teži od Rusa jedno 20-tak kila, ali jednostavno nije njegova klasa. Carwin će vam to demonstrirati u subotu.
loreia
2010-06-23T15:51:31Z
blazer44 wrote:

fedorove borbe od 2005.:
zulu-necu ni komentirat

Nije problem u tome da Fjodor pada, nego je problem u tome da UFC kao prvaka ime tipa sa 4 borbe.
Izbacivač
2010-06-23T15:56:09Z
loreia wrote:

Nije problem u tome da Fjodor pada, nego je problem u tome da UFC kao prvaka ime tipa sa 5 borbi.

Bravo. Upravo to.:)36
Izbacivač
2010-06-23T16:01:45Z
Mnogi koji vole da osporavaju Fedora, zaboravljaju da je Fedor tehnički gledano zapravo LHW i ono zbog čega je pobjeđivao mečeve je isključivo njegova spremnost, volja i skill. Nikad sirovom snagom, uvijek skillom.
On je najmanji i najlakši teškaš, čak su Mirko i Minotauro malo digli kilažu nakon prelaska u UFC, Mirko na 106-107kg, Minotauro na 106-112kg. Fedor vaga 103-106, a to je tehnički LHW (Griffin ima oko 103-106kg, a Wiuff i Mike Whitehead su imali i preko 106kg kad su rezali).
Range
2010-06-23T16:29:32Z
Izbacivač wrote:

Fedor bi vjerovatno izgubio u UFC-u. Nećemo saznati kako bi izašao na kraj na najboljim momcima iz UFC-a, ali imao bi puno problema, baš kao što je imao i protiv Fujite, Colemana, Arone, Rogersa, Arlovskog pa čak i Choi je uputio poneki opasan udarac, a da ne pričamo o onom slamu protiv Randlemana.
Ali budući da je preživio sve ove krize i sve spomenute mečeve završio (pre)spektakularno, njegov Nr.1 je fair and square.
Čovjek jednostavno misli da mu je dosta borbe, i vjerovatno se povlači uskoro.

Teško bi izašao na kraj s njima? A oni bi se s njim prošetali? Kad bi došlo do borbe fedora i UFC-ovih boraca, oni bi bili ti koji bi morali izlaziti na kraj. Netko je ranije spomenuo, slažem se s time-čime su ti borci uopće zaslužili borbu s Fedorom? UFC-ov prvak ima sve skupa manje borbi nego što ih je Mirko izgubio tokom cijele karijere. Carwin, Lesnar, Velasquez, sve su to borci za koje se nije ni znalo dok je Fedor mlatio najbolje borce na svijetu, a sad bi se on trebao grebati da se bori s njima? Svaki od njih može samo sanjati 30 borbi bez poraza. Lesnar ih vjerojatno neće doživjeti ni 10.
"Imam dobru vijest za sve koji su uplatili osiguranje u slučaju avionske nesreće..."
blazer44
2010-06-23T17:18:37Z
Đolo wrote:

znaci mark coleman je tada bio prestar sa nekih 39godina a randy kad se borio s lesnarom je imo 45 ali je bio u cvjetu mladosti...a heering nije ni upola borac sto je bio a lesnar ga nije mogo zavrsit...prvu borbu je odradio protiv japanca kojeg nije vrijedno ni spominjat,drugu borbu je izgubio...tako da ostaje samo jedna pobjeda protiv frank mira ali glavno da je tebi lesnar pobijedio najbolje borce :)18 :)18
i govoris da su borci protiv kojih se fedor bori jednodimenzionalni dok lesnar...ma covjek je toliko well rounded da se nemogu nacudit :)18

nemoj ovako izvlacit stvari iz konteksta jer me zivciras...
ko je star a ko nije pokaza je randy couture na ufc 109. randy ga je izdominira u svakom aspektu borbe, randy zna dobro boksat, po meni je bolji hrvac i ima bolje submissione, zna obranu od submissiona, sto je colemanu znanstvena fantastika sta dokazuje njegov fight record. plus randy je izgleda ka covik od 30 godina i nije izgubija puno brzine dok coleman izgleda ka stari dida.
nisan ja reka ni da je lesnar well rounded borac ni da ima veliko iskustvo... izvlacis stvari iz konteksta bezveze. samo san reagira na loreirin post u kojem ga se potpuno omalovazava, ispada da nezna bas nista. lesnar nije tehnicki najbolji borac na svitu al nije toliko los kako se o njemu pise. svi vise znaju da ima 5 borbi i da je prerano dobija title shot. svoje tehnicke nedostatke dobro nadoknaduje ogromnon fizickon snagon, i ako to njemu odgovara zasto ne. pobjeda je pobjeda.
fedor mi je jako drag borac makar me svojin biranjen borbi zivcira u zadnje vrime. al to je njegovo potpuno pravo nakon njegove karijere da sad ode u mirovinu svaka mu cast.

DON'T BE SCARED HOMIE
blazer44
2010-06-23T17:36:05Z
ive wrote:

Ajmo se baš uhvatiti Herringa za primjer. Kad se Fjodor s njime borio, Heath je bio top 5 teškaš na svijetu. Nakon 10 minuta Fjodorove dominacije, doktori su prekinuli meč. Lesnar se s Heathom borio u zalazu njegove karijere, nije ga uspio završiti nakon 3 runde.

Lesnar jest fizički impresivan i teži od Rusa jedno 20-tak kila, ali jednostavno nije njegova klasa. Carwin će vam to demonstrirati u subotu.

jel sad zelis rec da je overeem bolji od fedora jer je dobija rogersa brze ili rampage jer je dobija aronu u prvoj rundi ili mozda gonzaga koji je nokautira mirka a fedor se borija s njin 3 runde? lesnar je dobinira herringa 3 runde i dobro ga je natuka, cak ga je srusija u prvoj rundi. jel takva pobjeda manje vridi od pobjede odlukon ili?

neosporavan ja fedora ka najboljega hw borca svih vremena. ono sta je on postiga nevirujen da ce niko vise postic. osporavan ga ka najjacega u ovome trenutku jer se ne bori s najboljin borcima.
DON'T BE SCARED HOMIE
Đolo
2010-06-23T18:09:26Z
blazer44 wrote:

Đolo wrote:

nemoj ovako izvlacit stvari iz konteksta jer me zivciras...
ko je star a ko nije pokaza je randy couture na ufc 109. randy ga je izdominira u svakom aspektu borbe, randy zna dobro boksat, po meni je bolji hrvac i ima bolje submissione, zna obranu od submissiona, sto je colemanu znanstvena fantastika sta dokazuje njegov fight record. plus randy je izgleda ka covik od 30 godina i nije izgubija puno brzine dok coleman izgleda ka stari dida.
nisan ja reka ni da je lesnar well rounded borac ni da ima veliko iskustvo... izvlacis stvari iz konteksta bezveze. samo san reagira na loreirin post u kojem ga se potpuno omalovazava, ispada da nezna bas nista. lesnar nije tehnicki najbolji borac na svitu al nije toliko los kako se o njemu pise. svi vise znaju da ima 5 borbi i da je prerano dobija title shot. svoje tehnicke nedostatke dobro nadoknaduje ogromnon fizickon snagon, i ako to njemu odgovara zasto ne. pobjeda je pobjeda.
fedor mi je jako drag borac makar me svojin biranjen borbi zivcira u zadnje vrime. al to je njegovo potpuno pravo nakon njegove karijere da sad ode u mirovinu svaka mu cast.

to sta tebe zivcira me uopce ne zanima,i to sto ja randy pobijedio colemana ne znaci nista jel nisam govorio ko je bolji borac od njih dvojice sad ti izvlacis iz konteksta radi se o tome kakve protivnike je imo fedor a kakve lesnar...i lesnara ja osobno ne omalozavam ali previsa ga ljudi precjenjuje jel s 5 meceva i samo hrvanjem nije nit ce bit najbolji teskas...
MiroISin
2010-06-23T18:11:07Z
kakva glupa prica "disu oni bili dok je fedor mlatio sve po redu".veliki sam fedorov fan ali pošto je još uvjek "aktivan" neka se okuša sa sileđijama iz ufc-a pa neka zaključi ovu priču s ufc-om. ja cu sigurno navijat za njega.
loreia
2010-06-23T18:29:30Z
MiroISin wrote:

ali pošto je još uvjek "aktivan" neka se okuša sa sileđijama iz ufc-a pa neka zaključi ovu priču s ufc-om. ja cu sigurno navijat za njega.

Tesko, ne vjerujem da cemo gledati taj film.
stomp
2010-06-23T18:34:35Z
loreia wrote:

Quote:

+1
evo i meni je ušparao tipkanje