Ja osobno mislim da bi se Overeem jako teško nosio s UFC HW rosterom. Smatram da bi ga Lesnar zakucao na podu GNP-om toliko brutalno da bi Overeemu prošlo cijelo djetinjstvo pred očima. Za Barnetta vrijedi isto, on se 3 runde patio s jednim Yvelom (pritom ga je imao i u full mountu gotovo rundu, dvije).
Naravno, možda sam ja u krivu i možda bi ga Overeem koljenom poslao na spavanje, ali samo je jedan način da to saznamo...
I slažem se sa Slashom da je UFC-eva HW kategorija zanimljiva jer ne sjećam se kad je PRIDE imao bolju situaciju? Imali su standardno Fedora, Minotaura i Mirka + Kharitonov i Barnett, jednodimenzionalnog Colemana i Hunta, isluženog Rizza, oscilirajućeg Zentsova i Werduma, freakove poput Thompsona i Giant Silve, gatekeepere u obliku Herringa i to je manje više bilo to.
Sad to usporedite s Lesnarom, Carwinom, JDS-om, Velasquezom, Mirom, Mirkom, Minotaurom, Nelsonom, Kongom, Gonzagom itd.
Praktički svaki ima šanse pobjediti svakoga, dok je u PRIDE-u često bila one-sided situacija.
Edited by user
2010-06-22T18:46:49Z
|
Reason: Not specified
"It's not checkmate. The king has one more move."