Poll Question : Najbolji MMA heavyweight borac danas?  (Poll is closed)

Total: 82

Cain
  • Cain
  • Advanced Member Topic Starter
2010-06-22T12:04:46Z
Anketaman is back.:)1
Znam da smo o ovoj temi napisali postova i postova ali to je vječna tema.
Anketa će biti otvorena 45 dana.
Uživajte
Cain

UserPostedImage 

Sve odgovore za nove forumaše ili one koji bi to željeli biti možete naći u ovoj poučnoj knjizi.

p.s.
Sandra morao sam opet bibliju iskoristiti hihi.:)20
Pozz
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
Sponsor
nofrx
2010-06-22T12:08:44Z
Fjodor
KW CHAMPION
Range
2010-06-22T12:14:24Z
nofrx wrote:

Fjodor

Iznad svih.
"Imam dobru vijest za sve koji su uplatili osiguranje u slučaju avionske nesreće..."
Reaktivac
2010-06-22T12:28:13Z
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2010-06-22T12:29:51Z
Ti radiš za neku marketinšku agenciju.Ovo ti je isti topic kao onaj "Fedor ne gleda ufc"
Fedor definitivno no1 , po meni sledeći Carwin , Cain...
A glasao sam za Werduma iz zajebancije 🙂
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-06-22T12:51:04Z
Fjodor all the way, nema se tu što raspravljat.
Da se ne bori s top borcima, još bi se i složio da ne zaslužuje bit na 1. mjestu, ali on je zadnje tri borbe odradio protiv boraca koji su u tom trenutku bili u Top 10 (Sylvia, Arlovski, Rogers), prema tome...
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
loreia
2010-06-22T12:57:07Z
Ako gledamo tko je najbolji od 1993 do danas, to je onda bez sumnje Fjodor.
Tko je trenutno najbolji, to se ne usudjujem prognozirati, jer Fjodor pada i rijetko se bori, a UFC teska kategorija se samo svodi na Hulk type mutante, koji nisu najbolji borci, vec samo najsnaznija cudovista trenutno u ringu (Sapp iz 2003. sa tvrdom bradom, dobrim hrvanjem, srcem i zeljom za pobjedom, ali i jako malo preko toga).

Jednostavno nisam ljubitelj UFC HW kategorije.
dr. Jupidu wrote: diskusting
Reptile
2010-06-22T13:50:46Z
loreia wrote:

Također. Pokušavam zadržat neutralan stav, nekako mi ne sjedaju moderni powerhouse borci.
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
neurro
2010-06-22T14:04:56Z
Glasao sam za Fedora i to preko k ... Lesnar bi možda nekako dobio Fedora ali samo da ga sruši i priklješti u parteru isto kao i Mira,znači sirovom snagom. Velasquez mi definitivno ne spada u nekog za kog bi se moglo glasat,mislim da je jako precijenjen i samo očekujem dan da ga neko razvali ... ostali su svi li la eventualno još Santos može proći
unreal
2010-06-22T14:54:14Z
loreia wrote:

Ako gledamo tko je najbolji od 1993 do danas, to je onda bez sumnje Fjodor.
Tko je trenutno najbolji, to se ne usudjujem prognozirati, jer Fjodor pada i rijetko se bori, a UFC teska kategorija se samo svodi na Hulk type mutante, koji nisu najbolji borci, vec samo najsnaznija cudovista trenutno u ringu (Sapp iz 2003. sa tvrdom bradom, dobrim hrvanjem, srcem i zeljom za pobjedom, ali i jako malo preko toga).

+1

Upravo to. Jedan od boljih opisa UFC HW divizije nakon dugo vremena.
fanatic
2010-06-22T15:12:44Z
po meni je trenutno najbolji Junior dos Santos. jebiga, nokautirao je Werduma, Struwea, Yvela i Gonzagu i deklasirao Mirka. ne govorim da je najbolji, ali ima najimpresivnije rezultate u zadnje vrijeme
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
nofrx
2010-06-22T15:15:52Z
fanatic wrote:

po meni je trenutno najbolji Junior dos Santos. jebiga, nokautirao je Werduma, Struwea, Yvela i Gonzagu i deklasirao Mirka. ne govorim da je najbolji, ali ima najimpresivnije rezultate u zadnje vrijeme

i meni je odličan, najdraži posli Fjodora
KW CHAMPION
Izbacivač
2010-06-22T16:11:22Z
Zdravo momci!
Napokon sam uspio uletiti na forum!
Evo, kad je u pitanju HW division, consensus rankings plus neke moje izmjene.

1. Fedor Emelianenko (32-1 1NC)

2. Brock Lesnar (4-1)

3. Shane Carwin (12-0)

4. Cain Velasquez (8-0)

5. Frank Mir (13-5)

6. Junior dos Santos (11-1)

7. Alistair Overeem (33-11 1NC)

8. Antonio Rodrigo Nogueira (32-6-1 1NC)

9. Fabricio Werdum (13-4-1)

10. Antonio Silva (14-2)

11. Josh Barnett (25-5)

12. Brett Rogers (10-2)

13. Gabriel Gonzaga (11-5)

14. Cheick Kongo (15-6-1)

15. Mirko Filipovic (27-7-2 1NC)

16. Tim Sylvia (26-6)

17. Andrei Arlovski (15-8)

18. Ben Rothwell (31-7)

19. Roy Nelson (15-4)

20. Aleksander Emelianenko (17-3)

21. Gilbert Yvel (36-15-1 1NC)

22. Mike Russow (13-1 1NC)

23. Todd Duffee (6-1)

24. Travis Wiuff (61-14)

25. Marcio Cruz (7-2)
Izbacivač
2010-06-22T16:17:06Z
Moje osobno mišljenje je da je Brock prerano dobio šansu za naslov i prebrzo ušao u Top 5, al treba ipak poštovati to što nosi pravi UFC HW pojas.
Lično bih rangirao i Mira lošije, al na svim ljestvicama je 5. pa da ne odstupam.
Rogersa također, al et, nek mu bude.
Gonzaga i Kongo trebaju svaki put kad vide Mirkeca skinuti mu kapu, jer da nisu njeg pobijedili ne bi bili možda nikako na ovoj listi, nigdje.
Minotauro i Sylvia su tu prvenstveno zbog bogate prošlosti, a ja to uvijek poštujem.
Duffee zbog solidnog performansa protiv Russowa sve do ključnog momenta:)1
Wiuff zbog dobrog niza i pobjede na prethodno rangiranim Monsonom, a Cruz zbog WFO HW pojasa.
shogun33
2010-06-22T16:45:57Z
nofrx wrote:

fanatic wrote:

i meni je odličan, najdraži posli Fjodora

:)36

i ne znam kako je cain dobio onih 12 %? sto je srusio djeda minotaura mozda? najprecjenjeniji daleko
Izbacivač
2010-06-22T16:47:57Z
Slažem se sa većinom da je HW divizija ''siromašna'', neke ljestvice ubacuju čak Ray Mercera koji ima samo jedan meč, ili Randy Coutura koji je LHW ipak. Nema govora, da je Randy HW, morao bi biti visoko rangiran (10-20).
Stefan Stuve je jako veliki potencijal, al treba mu bar još 10-ak kg da izgleda kao pravi borac i da ga ne raznose udarači onako brutalno kao JDS ili Roy Nelson.
Duffee je potencijal sa staklenom bradom:)1

Fedor je Nr. 1 uopšte nema dileme, nit je najjači, niti ima najbolju tehniku, niti najjače udarce, niti najbolje submissione...al je dobar u svemu i najkompletniji je HW borac, možda čak i u historiji.
Za mene, Fedor je i p4p Nr.1
fanatic
2010-06-22T17:05:07Z
Izbacivač wrote:

Slažem se sa većinom da je HW divizija ''siromašna'', neke ljestvice ubacuju čak Ray Mercera koji ima samo jedan meč, ili Randy Coutura koji je LHW ipak. Nema govora, da je Randy HW, morao bi biti visoko rangiran (10-20).
Stefan Stuve je jako veliki potencijal, al treba mu bar još 10-ak kg da izgleda kao pravi borac i da ga ne raznose udarači onako brutalno kao JDS ili Roy Nelson.

Fedor je Nr. 1 uopšte nema dileme, nit je najjači, niti ima najbolju tehniku, niti najjače udarce, niti najbolje submissione...al je dobar u svemu i najkompletniji je HW borac, možda čak i u historiji.

ĐI ES PI
ĐI ES PI
ĐI ES PI
ĐI ES PI

:)1
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
shogun33
2010-06-22T17:25:42Z
Izbacivač wrote:

a velike ti historije u mma. daleko vece je pitanje da li je najbolji danas a ne u historiji
Joc
  • Joc
  • Advanced Member
2010-06-22T17:30:33Z
Od ovih nabrojanih ,stvarno svako svakog može dobit ,ali mislim da je Overeem TRENUTNO najjači ... prije samo godinu dana bi glasao za Fedora...
Slash
2010-06-22T17:34:00Z
Ne znam što fali UFC-ovoj teškoj kategoriji?

Imamo dva Hulka (Lesnar i Carwin), koji mogu biti i fizički najmoćniji, ali da nemaju pojma, nebi daleko dogurali (primjer Bob Sapa). Obojica jako dobro hrvaju, snažno udaraju, dobar top game imaju - dakle dobri su borci. Tehničke nedostatke nadomjeste fizikalijama, jbg, i to je dio sporta.

Imamo dva super talenta (Velasquez i Dos Santos).

Par solidnih boraca i veterana (Mir, Nelson, Kongo, Gonzaga, Mirko, Minotauro, Couture, Russow, Tuscherer)

Par nadolazećih talenata (Duffee, Barry, Struve).

I sigurno par boraca u pozadini koji samo čekaju priliku u UFC-u.

Ne znam što fali tome?
Users browsing this topic