dr jupidu
2010-06-12T10:43:41Z
http://www.jutarnji.hr/z...i-gay-policajca-/829054/ 

stvarno su više dosadni...

nisam homofob... al ovo više nema smisla...

dapače,policijski bi ovo zabranio zbog urušavanja javnog reda i mira

p.s nit muški liče na muškarce nit žene na žene...u 90 % slučajeva

i primjetno je kod ovih mlađih generacija višak"ženskastih" muškaraca..... kao da prehrana od 90 tih poremetila hormone....

Sponsor
Slash
2010-06-12T10:54:10Z
Jupidu, to je cool danas.

Treba zabraniti ovo i gotovo, briga me što rade doma - njihova stvar, ali ovo je čisto provociranje javnosti i izazivanje nereda. Da se ponašaju normalno nitko ih nebi ni primijetio, ali dok dođu i svi se blesavo ponašaju i oblače, normalno da javnosti i svima idu na živce.
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2010-06-12T11:18:44Z
I juce je kod nas bila neka slicna akcija, tj skupljanje 10.000 potpisa za odrzavanje 1. gej parade.Prekinuta je zbog dojave o bombi, :)1

http://www.b92.net/info/...ory=16&nav_id=438145 

Elem, nece se to jos skoro odrzati u Beogradu, bilo je nekih naznaka prosle godine ali je kao i predhodni put otkazano :)36
pitbull123
2010-06-12T11:23:58Z
Ja osobno ne mrzim homoseksualce i niti mi smetaju.Smeta mi samo što rade te glupe parade,šta im to treba u životu?Stalno tvrde da su oni ljudi ko i svi ostali itd....ali zašto onda radit parade po svijetu????Pa ako su kao i ostali neće ić radit parade jer to mi "normalni" :)1 ljudi ne radimo.Ne hodamo po gradu i vičemo da volimo suprotni spol.
dr jupidu
2010-06-12T11:36:38Z
Losh wrote:

I juce je kod nas bila neka slicna akcija, tj skupljanje 10.000 potpisa za odrzavanje 1. gej parade.Prekinuta je zbog dojave o bombi, :)1

Elem, nece se to jos skoro odrzati u Beogradu, bilo je nekih naznaka prosle godine ali je kao i predhodni put otkazano :)36

zar u beogradu kolko se sjećam već nije bila gay parada pa je bilo razbijanja?
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-06-12T11:41:09Z
zaboli me i za njih i za njihove parade.
isto tak ne kužim one koji dobivaju slom živaca zbog toga.
ak nikom ne šteti - live and let live, to je moj moto.
više me brinu oni koji bacaju suzavac na njih i luđački nastoje probit policijski obruč da bi ih tukli, mislim da od takvih ipak prijeti veća opasnost u svakodnevnom životu nego da vas u mračnoj uličici zaskoči hrpa pedera.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
loreia
2010-06-12T11:54:53Z
bero wrote:

mislim da od takvih ipak prijeti veća opasnost u svakodnevnom životu nego da vas u mračnoj uličici zaskoči hrpa pedera.

To sta se ti na mjerno setas po mracnim ulicama, nije razlog da navlacis i ostale :)20
dr. Jupidu wrote: diskusting
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-06-12T11:59:56Z
loreia wrote:

bero wrote:

mislim da od takvih ipak prijeti veća opasnost u svakodnevnom životu nego da vas u mračnoj uličici zaskoči hrpa pedera.

To sta se ti na mjerno setas po mracnim ulicama, nije razlog da navlacis i ostale :)20

sandra, odi radije skuhat nešto :)2
- dr jupidu
fanatic
2010-06-12T12:07:55Z
dr jupidu wrote:

nemam ništa protiv pedera, al idu mi na živce sa ovim paradama i izazivanjem drugih ljudi. al opet, veći su pederi ovi što tuku 30 na 1 nego ovi iz povorke

"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2010-06-12T12:12:12Z
dr jupidu wrote:

Losh wrote:

To je bilo cak 2001 god, razbijena je dok nije ni pocela.Prva i poslednja.:)1

Naravno da nisam ni ja za neko ludilo, nasilje na ulicama, ali brate mili dosadni su vise.Radi sta hoces boli me k.... ali stvarno su mnoooogo dosadni.
nofrx
2010-06-12T12:14:29Z
Ja nemam ništa protiv homosexualaca, smeta mi samo njihovo pretjerano prikazivanje na paradama i filmovima i serijama (ne možeš više pogledat nijednu američku seriju da u njoj nema jedan pederski par). Lako je za nas, ali pitam se kako će to utjecat na mlađe uzraste. Zašto oni moraju gledat pedere na televiziji ili na ulici sa golim guzicama, i obučene u kožu i lance.
KW CHAMPION
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-06-12T12:24:56Z
nofrx wrote:

Lako je za nas, ali pitam se kako će to utjecat na mlađe uzraste. Zašto oni moraju gledat pedere na televiziji ili na ulici sa golim guzicama, i obučene u kožu i lance.

Scene s golotinjom bilo kakve vrste na televiziji se ne smiju prikazivat prije 21 sat, a i onda u uglu stoji preporučena dobna oznaka. A što se ulice tiče, nije baš da ekipa iz Blue Oystera izlijeće iza svakog ugla :)20

- dr jupidu
Reptile
2010-06-12T12:26:47Z
Baš me briga što tko radi u 4 zida, al me živcira paradiranje, ako ja pustim njih, zašto oni mene moraju sa svojim glupostima opterećivat.

E da, ne znam ak se netko sjeća one priče, da dok su hrvati "ulovili" jednog (ili više, ne znam) pedera, srbi su im počeli skandirat ustaše!! ustaše!! :)20
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
dr jupidu
2010-06-12T12:27:03Z
Losh wrote:

dr jupidu wrote:

Losh wrote:

To je bilo cak 2001 god, razbijena je dok nije ni pocela.Prva i poslednja.:)1

Naravno da nisam ni ja za neko ludilo, nasilje na ulicama, ali brate mili dosadni su vise.Radi sta hoces boli me k.... ali stvarno su mnoooogo dosadni.

ha ha pa ti onda ne računaš 1 gay paradu u beogradu jer je razbijena:))))

uspješno:)
dr jupidu
2010-06-12T12:29:49Z
nofrx wrote:

Ja nemam ništa protiv homosexualaca, smeta mi samo njihovo pretjerano prikazivanje na paradama i filmovima i serijama (ne možeš više pogledat nijednu američku seriju da u njoj nema jedan pederski par). Lako je za nas, ali pitam se kako će to utjecat na mlađe uzraste. Zašto oni moraju gledat pedere na televiziji ili na ulici sa golim guzicama, i obučene u kožu i lance.

baš tako....
previše su "ušli" u sve pore......društva:)))

da više parade nemaju smisla..

već zamišljam kad mi kćerkica odraste...da umjesto momka......mi u kuću dovede - SANDRUUUUUUUUUU AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2010-06-12T12:34:08Z
:)20 :)20 :)20
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
pride_rules
2010-06-12T12:57:24Z
dr jupidu wrote:

nofrx wrote:

baš tako....
previše su "ušli" u sve pore......društva:)))

da više parade nemaju smisla..

već zamišljam kad mi kćerkica odraste...da umjesto momka......mi u kuću dovede - SANDRUUUUUUUUUU AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ma doma neka rade što hoće, ali morate priznat da je to poremećenost.....i ne znam što hoće postići s tim paradama...osim da ih ljudi počnu mlatit, jer niko im ništa ne govori dok to drže u 4 zida.

što djeca moraju gledat te gadosti....pazi..drot sa dildom i gole guzice i još dvojica u klinču...?? bolesno.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-06-12T13:03:48Z
tek sam sad skužio da je ovaj plakat s dildom i murjakom službeni i da će biti polijepljen po gradu.
e ovo je već previše, mislim, traže prava s reklamama s seksulanim pomagalima i kaj sve ne.
s ovakvim PR-ov gayevi kao da žele namjerno navući bijes na sebe :)11
- dr jupidu
-HMD-
2010-06-12T13:03:59Z
Za sebe smatram da sam stvarno liberalan, ali ove slike s jupidovoga linka (posebno 3) su izvan razine dobroga ukusa :)21
Slash
2010-06-12T13:19:05Z
bero wrote:

tek sam sad skužio da je ovaj plakat s dildom i murjakom službeni i da će biti polijepljen po gradu.
e ovo je već previše, mislim, traže prava s reklamama s seksulanim pomagalima i kaj sve ne.
s ovakvim PR-ov gayevi kao da žele namjerno navući bijes na sebe :)11

Normalno da žele namjerno navući bijes. Izazivaju probleme namjerno, da bi kasnije pričali kako su oni žrtve neliberalne javnosti.

I mislim da ova ekipa ne predstavlja cjelokupnu njihovu grupaciju, ima ih sigurno kojima je neugodno zbog ovoga i ne žele sudjelovati u tome - oni koji se normalno ponašaju u svakodnevnom životu, na poslu...