bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2010-06-04T14:18:16Z
http://profightstore.com...azi-u-mirovinu/5602.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
neurro
2010-06-04T14:25:57Z
Nek ide kam hoće ... tako i tako se ne bori ... a i da ode,opet će se vratiti.A ako je to zaista kraj onda bi stvarno volio da ga neko razbije u jednoj od te dvije borbe
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2010-06-04T14:28:01Z
Svira kurcu, dobar razlog neodlaska u UFC.
warp-punches
2010-06-04T14:33:08Z
Nek me neko krivo ne shvati mišljenja sam da se Fedor trebao i prije povući jer više nema što dokazati u ovom sportu.

Najveći je borac svih vremena,napravio je sve što se može napraviti u ovom sportu i u svom matičnom sportu sambu i nema potrebe da se više bori.

Pobijedio je sve najbolje borce na planeti,osigurao si financijsku egzistenciju sebi i svojoj obitelji i sad može da "uživa" u životu,a samim odlaskom postao bi prvi MMa borac koji je napravio nemoguće,a to je otići u mirovinu neporažen(ne računamo Kosaku) što je u borilačkom sportu neviđeno i nevjerojatno jedini koji je to uspjeo napraviti je bio Rocky Marciano.

Po meni općenito Fedor je vjerojatno najveći sportaš svih vremena uz Karenjina i Jordana,neviđena sportska dominacija,ljudskost,humanost i skromnost,a sve u jednoj osobi.Svaka čast.Kapa do poda.

Fear is a constant,accepting it makes you stronger.
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2010-06-04T14:34:35Z
warp-punches wrote:

Nek me neko krivo ne shvati mišljenja sam da se Fedor trebao i prije povući jer više nema što dokazati u ovom sportu.

Najveći je borac svih vremena,napravio je sve što se može napraviti u ovom sportu i u svom matičnom sportu sambu i nema potrebe sa se više bori .

Pobijedio je sve najbolje borce na planeti,osigurao si financijsku egzistenciju sebi i svojoj obitelji i sad može da "uživa" uživotu,a samim odlaskom postao bi prvi MMa borac koji je napravio nemoguće,a to je otići u mirovinu neporažen(ne računamo Kosaku) što je u borilačkom sportu neviđeno i nevjerojatno jedini koji je to uspjeo napraviti je bio Rocky Marciano.

Po meni općenito Fedor je vjerojatno najveći sportaš svih vremena uz Karenjina i Jordana,neviđena sportska dominacija,ljudskost,humanost i skromnost,a sve u jednoj osobi.Svaka čast.Kapa do poda.

:)36
KrvavaPesnica
2010-06-04T15:08:11Z
warp-punches wrote:

Najveći je borac svih vremena,napravio je sve što se može napraviti u ovom sportu i u svom matičnom sportu sambu i nema potrebe da se više bori.

Pobijedio je sve najbolje borce na planeti,osigurao si financijsku egzistenciju sebi i svojoj obitelji i sad može da "uživa" u životu,a samim odlaskom postao bi prvi MMa borac koji je napravio nemoguće,a to je otići u mirovinu neporažen(ne računamo Kosaku) što je u borilačkom sportu neviđeno i nevjerojatno jedini koji je to uspjeo napraviti je bio Rocky Marciano.

:)36 sve stoji stim da u zadnje dvije borbe pobjedi werduma i onda alistaira....onda moze u dumu i davat intervjue za
komsomolskaja pravdu
TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor
nofrx
2010-06-04T15:46:32Z
warp-punches wrote:

:)36 :)36
KW CHAMPION
Kimura
2010-06-04T16:21:34Z
warp-punches wrote:

:)36 :)36
fanatic
2010-06-04T16:28:36Z
ja za njegovo povlačenje mogu reć samo jedno: bijeg
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
irish
2010-06-04T16:50:56Z
Fedor mi je jedan od najdražih sportaša al ne slažem se da se treba povući i da nema više kaj za dokazivati,UFC bi mu trebal biti zadnji proving ground pošto su u ovom trenutku tam najjači borci i ovak propuštamo najveće mečeve teške kategorije:)29
nažalost nakon ove vesti skoro je nemoguće da se to ikad desi kolko god je ionak bila mala šansa al ipak je velika šteta...
jebala ga politika,ko da bu promenil svet s onim mafijašom Putinom,gura se među najveći šljam na planeti;političare:)8
Reaktivac
2010-06-04T17:04:37Z
neurro wrote:

Nek ide kam hoće ... tako i tako se ne bori ... a i da ode,opet će se vratiti.A ako je to zaista kraj onda bi stvarno volio da ga neko razbije u jednoj od te dvije borbe

+1

Slažem se da je klasa i legenda od borca, ali najvažnije nije dokazao, a to je;

Dali je Fedor još uvijek najbolji borac na svijetu i može li se nositi s evoluiranim UFC MMA teškašima kao recimo Cain Velasquez, Shane Carwin i recimo Brock Lesnar ?

Pravom sportašu bi trebao biti izazov prije novca (pogotovo kada je već zaradio milione $$$), no očito je miris novca jači od UFC izazova... Možda osjeća da bi mogao izgubiti pa neće u UFC... tko zna...

U svakom slučaju, pokaže li se informacija točna, nikada nećemo znati dali bi Fedor sredio najbolje UFC teškaše ili bi zapeo kao Minotauro i Mirko... :)23

Bude li borba protiv Overeema zadnja u karijeri (misllim da će mu dati neku kantu umjesto Overeema), s guštom bi volio da ga Overeem TKO pa neka se onda povlači i daje izjave kako nema motiva i kako nikome ništa ne treba dokazivati...

Veća je faca Minotauro od njega 100 puta. I Wanderlei Silva... imaju uspone, padove, ali ne predaju se i ne kalkuliraju s borbama...
Pelin
2010-06-04T17:24:30Z
po meni zasluženo može u mirovinu već sad i bez te dvije borbe..
svi pričaju ufc ovo ufc ono, istina ufc sad ima par dobrih boraca, ali ljudi pa oni se još moraju dokazati, jedan cain sa 7 pobjeda odmah je bog i odmah mu treba dati šansu sa fedorom, ili carwin.. dečki su stvarno odlični i savršeni skorovi su iza njih, ali mislim da su daleko od fedora.
ne znam, zar svi zaboravljate da se fedor u japanu borio, gdje su zakoni nikakvi što se tiče steorida i tih gluposti, i natamburo je 10 pua jače dečke od ocih( fujita, colman, randleman, mirko, minotaur...)
pobijedio je i 2 ufc-ova bišva prvaka...
mislim meni nije jasno čemu tolko svi pljuju po njemu...
po meni, fedor najjači svih vremena :)18
Slash
2010-06-04T17:36:24Z
Fjodor je svoje napravio, pobijedio koga je trebao pobijediti, borio se s kim se trebao boriti. Nema se on više što dokazivati, kad je bilo vrijeme za to, to je i napravio.

Skinuo višestrukog K1 prvaka Schilta.
Skinuo Minotaura u najboljim danima.
Skinuo Mirka u najboljim danima.
Pobijedio pet bivših UFC prvaka.

Puno puta je dokazao da je najbolji, tako da priče sa UFC-om su meni smiješne. Zašto bi prvak trebao dokazivati da je najbolji? Logičnije je da izazivači idu za njime i traže borbu s njim, a ne obrnuto. Ako su u UFC-u sigurni da imaju najbolje borce, neka pošalju jednoga od njih u Strikeforce i riješe dvije muhe jednim udarcem (ponize strikeforce na njihovom tlu, i usput maknu Fjodora iz priče kao najboljeg).
The Miner
2010-06-04T17:41:34Z
Slash wrote:

Ako su u UFC-u sigurni da imaju najbolje borce, neka pošalju jednoga od njih u Strikeforce i riješe dvije muhe jednim udarcem (ponize strikeforce na njihovom tlu, i usput maknu Fjodora iz priče kao najboljeg).

Odavno nisam nesto bolje procitao!:)36
Reaktivac
2010-06-04T17:43:29Z
Slash wrote:

Fjodor je svoje napravio, pobijedio koga je trebao pobijediti, borio se s kim se trebao boriti. Nema se on više što dokazivati, kad je bilo vrijeme za to, to je i napravio.

Puno puta je dokazao da je najbolji, tako da priče sa UFC-om su meni smiješne. Zašto bi prvak trebao dokazivati da je najbolji? Logičnije je da izazivači idu za njime i traže borbu s njim, a ne obrnuto. Ako su u UFC-u sigurni da imaju najbolje borce, neka pošalju jednoga od njih u Strikeforce i riješe dvije muhe jednim udarcem (ponize strikeforce na njihovom tlu, i usput maknu Fjodora iz priče kao najboljeg).

Ah... svašta...

To je kao da kažeš da Barcelona kao najbolji klub Primere pusti Messija u portugalsku ligu pa da vidimo hoće li i tamo biti najbolji igrač prvenstva... :)1

Fedor je faca i treba mu se pokloniti, ali ne odlazi u velikom stilu... no, ako mu se ide u mirovinu - neka ide...

Oprosti li se u borbi protiv Overeema, povlačim sve što sam rekao...
Joc
  • Joc
  • Advanced Member
2010-06-04T17:53:16Z
Fedor će sigurno imati još jednu veliku borbu (najvjerojatnije Overeem) , ipak drži do svog ugleda...
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-06-04T18:56:44Z
Slash wrote:

+100
mr.drvo
2010-06-04T19:02:38Z
Zašto svi pljuju po njemu?Zato jer im smeta savršen rezultat...a zašto neće u UFC?Pa kada realno pogledamo,ni ne odnose se kao prema ljudima,Dana White samo želi GSP-a i Lesnara a za ostale ga zaboli...Fedor je legenda ovog sporta i ako izgubi još 10 mečeva.....
Lažeš ... kad si bio mali i kad je mama napravila pohanog piceka za ručak, ti si uvijek prvi oglodao bocku do kraja i onda je tata malom Mateju dao novi nadimak

@Neurro
neurro
2010-06-04T19:20:50Z
Pelin wrote:

po meni zasluženo može u mirovinu već sad i bez te dvije borbe..
svi pričaju ufc ovo ufc ono, istina ufc sad ima par dobrih boraca, ali ljudi pa oni se još moraju dokazati, jedan cain sa 7 pobjeda odmah je bog i odmah mu treba dati šansu sa fedorom, ili carwin.. dečki su stvarno odlični i savršeni skorovi su iza njih, ali mislim da su daleko od fedora.
ne znam, zar svi zaboravljate da se fedor u japanu borio, gdje su zakoni nikakvi što se tiče steorida i tih gluposti, i natamburo je 10 pua jače dečke od ocih( fujita, colman, randleman, mirko, minotaur...)
pobijedio je i 2 ufc-ova bišva prvaka...
mislim meni nije jasno čemu tolko svi pljuju po njemu...
po meni, fedor najjači svih vremena :)18

Ma ajde ... zašto ti onda nije palo na pamet da je i Fedor uzimao sve i svašta u Japanu gdje je bio deset puta dominantniji nego kad je počeo nastupat u US. Od četiri meča jedino je pravi Fedor bio s Sylviom (koji mu je nasjeo na njegov agresivni start(.S Arlovskim je bio u problemima,s Rogersom bio prvi put GnP,s starim Colmanom (koji mu se cijelo vrijeme pasivno držao za nogu) trebalo mu je dvije runde ...

Šta svi stalno pretjerujete s Fedorom.Borac dokle god je u poslu treba se dokazivat jer mu je takav posao i gotovo. Spomenici se uvijek grade umrlim a ne živima.Ko djeca ste ... vidite Sašu,Tina i Kedžu i odmah vrištite. I ja volim Fedora vidjet u ringu ali sam realan što bi trebalo i biti na forumima.
drashkoo
2010-06-04T19:26:15Z
samo da dobije alistara.cain,jds,carwin,lesnar su novi borci i oni moraju imati još 10 borbi da se dokažu kao fedor.