hamush
2010-06-05T02:20:19Z
pula wrote:

hamush wrote:

samo zato sto ti vjerujes ne bi trebali svi mu pjevat hvalospjeve da bi ti bio sretan.

ne prdi molim te...

gle ja sam mirkov nuthugger, no mirko pd prije 3 godine i mirko danas su 2 razlicite osobe. u prijasnjeg mirka sa mbio siguran da ce se borit do kraja, i da ce biti agresivan. u danasnjeg nisam. ako ti se ne svidja moje misljenje i stav, zaobidji ga.
JEBIVJETAR
2010-06-05T03:17:18Z
PRVO,ZELGA ZNAM OSOBNO I BAHAT NIJE NI MALO,NAPROTIV LJUDINA JE U SVKOM POGLEDU,DRUGO,ŠTO SE MIRKA TIČE JOŠ JE I PREPRISTOJAN KAD PRIČA O NJEMU JER MIRKO PREMA NJEMU NIJE ISPO FER VIŠE PUTA,BLAGO REČENO,KAO I PREMA VEĆINI HRVATSKIH BORACA, I TREĆE ZELG IMA OGROMAN POTENCIJAL KOJI JA MISLIM NA ŽALOST NIKAD NEĆE DO KRAJA ISKORISTITI JER PREVIŠE VREMENA PROVODI U PULI A TU NEMA OD KOGA ŠTA NAUČIT,TREBAO BI VIŠE PUTOVAT,IĆI U AMERIKU,IMA ON I NEKE RAZLOGE OSOBNE ZBOG KOJIH TO NE RADI ALI TO SU NJEGOVE PRIVATNE STVARI,A VI KOJI OVDJE GOVORITE LOŠE O NJEMU NEBI TO SIGURNO RADILI DA GA POZNATE
hamush
2010-06-05T06:27:00Z
nitko ne govori lose. mislim da ovdje nema ljudi koji zele mu zlo. neki jednostavno iznose svoje misljenje. ima ljudi koji vjeruju u njega, i ima njih koji ne.
DoKoske
2010-06-05T08:59:56Z
možete reći kaj hoćete ali da nema boraca poput zelga sport bi bio dosadnjikav a i kao čovjek je odličan, samo riječi hvale za njega
wash your feminine side clean off
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2010-06-05T10:02:07Z
Je, Zelg je stvarno ljudina od čovjeka, s tim se svi slažu.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2010-06-05T11:03:08Z
Zelg voli te Pula!
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
mr.drvo
2010-06-05T11:21:45Z
Zelg je dobar...ne brine se za tuđe mišljenje....njemu jednostavno odgovara takav način borbe.....nije mu bitno imati što savršeniji rezultat....
Lažeš ... kad si bio mali i kad je mama napravila pohanog piceka za ručak, ti si uvijek prvi oglodao bocku do kraja i onda je tata malom Mateju dao novi nadimak

@Neurro
pitbull123
2010-06-05T12:33:59Z
Cain wrote:

Zelg voli te Pula!

I Poreč
patamanker
2010-06-05T12:52:08Z
Forumi su uvijek puni govnara koji nemaju dva sparinra u životu jer se boje kad dobe šus i zgrče pa nemogu ni vraitti onda iz te obijesti napasno kometiraju svaki korak nazad onih ljudi koji su prešetali toliki dio puta čiju jednu stotinku nebi prešetali potonji miševi!Moje mišljenje šta se tiče Zelga i Andersona je da mu je Zelg konkuratan i dostojan protivnik,a ta tvrdnja nemože se usporediti sa Hajdukom u Evropi jer Hajduk je ipak Hajduk,a Zelg je Zelg!I stvarno mi se kenja od tih silnih pljuvanja šta po Mirku,šta po Peraku,šta po Zelgu....***** pa nisu to popovi pa da im se svaka kriva već u jednu ruku ljudi koji više vole da ih boli glava od sparinga ne od guglanja i forumiranja pred komjuterom,to su ljudi koji su u apsolutno svim segmentima bolje i kvalitetnije osobe od šupaka odavde koji će doživotno biti iskopleksirani,zavidni i ljudomorni...opsjednuti vlastitom nesposobnošću da uopće pokušaju ostavariti svoje snove!

- nije potrebno toliko psovati. Moderator.
Range
2010-06-05T13:07:05Z
Znači, kad netko ima drugačije mišljanje o nekom borcu, to su ljubomorne i nesposobne osobe? Ja evo imam pun kufer mišljenja o nogometu npr. i mogu se raspravljati s nekim satima, a nikad u životu nisam odigrao nogometnu utakmicu niti trenirao nogomet. Je li moje mišljenje zato irelevantno? Kad bi o sportovima pričali samo ljudi koji se njima bave, nikad se ne bi ni čulo za njih.

Osobno cijenim Zelga, al eto, izgubio je od 40-godišnjeg Sakurabe, a Mirko je Sakurabu razbio ko vola u kupusu dok je ovaj bio na vrhuncu karijere. Netko će reći da je Zelg lošiji borac, netko da nije imao sreće, to je tuđe mišljenje. Meni se osobno sviđa Zelgov stil, stojka mi je puno atraktivnija od partera i srčane borce više volim od kalkulanata. Ima ljudi koji imaju drukčije afinitete i mišljenja, nisu zato iskompleksirani i zavidni ili štatijaznamštaveć.
"Imam dobru vijest za sve koji su uplatili osiguranje u slučaju avionske nesreće..."
patamanker
2010-06-05T17:16:12Z
Range wrote:

Znači, kad netko ima drugačije mišljanje o nekom borcu, to su ljubomorne i nesposobne osobe? Ja evo imam pun kufer mišljenja o nogometu npr. i mogu se raspravljati s nekim satima, a nikad u životu nisam odigrao nogometnu utakmicu niti trenirao nogomet. Je li moje mišljenje zato irelevantno? Kad bi o sportovima pričali samo ljudi koji se njima bave, nikad se ne bi ni čulo za njih.

Osobno cijenim Zelga, al eto, izgubio je od 40-godišnjeg Sakurabe, a Mirko je Sakurabu razbio ko vola u kupusu dok je ovaj bio na vrhuncu karijere. Netko će reći da je Zelg lošiji borac, netko da nije imao sreće, to je tuđe mišljenje. Meni se osobno sviđa Zelgov stil, stojka mi je puno atraktivnija od partera i srčane borce više volim od kalkulanata. Ima ljudi koji imaju drukčije afinitete i mišljenja, nisu zato iskompleksirani i zavidni ili štatijaznamštaveć.

Kako to da je to tuđe mišljenje uvijek negativno i disrespektirajuće?I mada je samo mišljenje,treba se zaslužiti da ga se može isnositi javno...treba imati određene preferencije ekvivalentne znoju i trudu boraca koji su u centru zbivanja...kada to radi netko iz mišje rupe,u nju mu treba nasipati malo otrova!Eto,to je moje mišljenje!
Joc
  • Joc
  • Advanced Member
2010-06-05T17:39:08Z
patamanker wrote:

Range wrote:

Kako to da je to tuđe mišljenje uvijek negativno i disrespektirajuće?I mada je samo mišljenje,treba se zaslužiti da ga se može isnositi javno...treba imati određene preferencije ekvivalentne znoju i trudu boraca koji su u centru zbivanja...kada to radi netko iz mišje rupe,u nju mu treba nasipati malo otrova!Eto,to je moje mišljenje!

Pa di ti je tuđe mišljenje o Zelgu negativno? Osim par kritičara svi ga podržavaju.
Što znači ,po tvojoj logici MMA mogu komentirati samo MMA figteri ? Pa oni se tuku za nas , fanove, zarađuju kruh na nama i smije svatko reć što misli. Druga je stvar što na anonimnom forumu i uživo ljudi imaju drugačije mišljenje...

Ekser
2010-06-05T18:11:05Z
Svaka čast patamankeru,vjerojatno si neki poznati hrvatski borac koji ne može napisati vlastito ime, nego koristi nik, al nema veze.. Po tvojoj logici jedini ko može iznositi realno stanje o Mirku je neko ko je u njegovom rangu??

OK, više nećemo pričati o njemu, ali onda to nebi smio ni Zelg Galešić (a kamoli tek OMALOVAŽAVATI Andersona Silvu koji je tri klase iznad njega, a jednu iznad Mirka).

Znači, i ovaj forum bi se trebao ugasiti zbog brojnih kritika na pojedine borce od strane nekompetentnih osoba i treba sve ostaviti vrhunskim borcima i autoritetima poput tebe (iako koliko god da si dobar nisi ni do koljena Zelgu, a kamoli Mirku).

Da je više ovakvih, kritike ne bi postojale već bi se sve svodilo na slatkorječivost. Zelg je inače drugi hrvatski mma borac svih vremena što ne znači da ne smijemo pisati o njegovom dugom jeziku. Koliko je samo Mirko bio ismijavan po raznim forumima samo zbog tog što su očekivanja prevelika i zbog svojih izjava, a jednom kad se da kritika na izjavu nekog drugog onda su odma svi protiv toga
patamanker
2010-06-05T18:59:32Z
Ekser wrote:

Svaka čast patamankeru,vjerojatno si neki poznati hrvatski borac koji ne može napisati vlastito ime, nego koristi nik, al nema veze.. Po tvojoj logici jedini ko može iznositi realno stanje o Mirku je neko ko je u njegovom rangu??

OK, više nećemo pričati o njemu, ali onda to nebi smio ni Zelg Galešić (a kamoli tek OMALOVAŽAVATI Andersona Silvu koji je tri klase iznad njega, a jednu iznad Mirka).

Znači, i ovaj forum bi se trebao ugasiti zbog brojnih kritika na pojedine borce od strane nekompetentnih osoba i treba sve ostaviti vrhunskim borcima i autoritetima poput tebe (iako koliko god da si dobar nisi ni do koljena Zelgu, a kamoli Mirku).

Da je više ovakvih, kritike ne bi postojale već bi se sve svodilo na slatkorječivost. Zelg je inače drugi hrvatski mma borac svih vremena što ne znači da ne smijemo pisati o njegovom dugom jeziku. Koliko je samo Mirko bio ismijavan po raznim forumima samo zbog tog što su očekivanja prevelika i zbog svojih izjava, a jednom kad se da kritika na izjavu nekog drugog onda su odma svi protiv toga

Kaj uopće neki miš štreberski kukavni ima Mrka ili bilo koga od ljudi šta su nešto postigli ismijavat???Zašto se ja nebi okomio na takve jadnike?Jel?Aj nemojmo sad rasčalanjivat tu i pametovat,jako se dobro zna na šta je usmjerena moja reakcija i kritika:na pičke koje nemaju poštovanja ni prema sebi a kamo prema drugima!...i nebi ovaj forum trebalo zatvorit,jer ipak ima ljudi koji znaju dati kritiku,a samim tim imaju i pravo dati ju...odmjerenu kritiku koja je na mjestu.
KrvavaPesnica
2010-06-05T19:32:51Z
joj kompleksasa i sjebanih likova koji si nakon tri sapringa ufuravaju da su borci i da oni imaju pravo govorit ko ima a ko nema pravo komentirat borce i njihove borbe:)20 :)20 :)20
ja nisam profi borac ja sam fan sporta i rekreativac boksac kojem je drago s zanimljivim likovima komentirat borilacke sportove,
i na ovom forumu se ne sjecam da je itko ikad omalovazavao i vrijedjao borce...pa cak ni one koje osobno ne voli

a to sto ima nuthuggera koji gledaju svog omiljenog borca ko bozanstvo i ne trpe da itko ima drugcije misljenje od njih,takvi su likovi tragikomicni

sad slobodno vrijedjate i pisite salve psovki,jer iskreno za one koji se u ovom prepoznaju imam samo reci BOLI ME KITA ZA VAS:)36
TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor
MFC
2010-06-05T19:58:12Z
zelg je po meni nas najbolji mma borac kojem se nikad nisu birali borci...on je spas za hrvatskki mma,jer koliko on pomaze svima to nemozete ni zamislit...molim vas da nepricate o covjeku da je bahat jer su to ciste gluposti....
Kimura
2010-06-05T20:03:10Z
patamanker wrote:

Forumi su uvijek puni govnara koji nemaju dva sparinra u životu jer se boje kad dobe šus i zgrče pa nemogu ni vraitti onda iz te obijesti napasno kometiraju svaki korak nazad onih ljudi koji su prešetali toliki dio puta čiju jednu stotinku nebi prešetali potonji miševi!Moje mišljenje šta se tiče Zelga i Andersona je da mu je Zelg konkuratan i dostojan protivnik,a ta tvrdnja nemože se usporediti sa Hajdukom u Evropi jer Hajduk je ipak Hajduk,a Zelg je Zelg!I stvarno mi se kenja od tih silnih pljuvanja šta po Mirku,šta po Peraku,šta po Zelgu....***** pa nisu to popovi pa da im se svaka kriva već u jednu ruku ljudi koji više vole da ih boli glava od sparinga ne od guglanja i forumiranja pred komjuterom,to su ljudi koji su u apsolutno svim segmentima bolje i kvalitetnije osobe od šupaka odavde koji će doživotno biti iskopleksirani,zavidni i ljudomorni...opsjednuti vlastitom nesposobnošću da uopće pokušaju ostavariti svoje snove!

...i onda ključno pitanje: što ti radiš ovdje, na forumu??? Savršeno si opisao svoj profil u gornjim rečenicama.

Tako je to uvijek na anonimnim forumima: svaka psihoanaliza učesnika završi loše po autora, jer uvijek ponudi svoj vlastiti psihološki presjek. :)37
patamanker
2010-06-05T20:45:05Z
Kimura wrote:

patamanker wrote:

...i onda ključno pitanje: što ti radiš ovdje, na forumu??? Savršeno si opisao svoj profil u gornjim rečenicama.

Tako je to uvijek na anonimnim forumima: svaka psihoanaliza učesnika završi loše po autora, jer uvijek ponudi svoj vlastiti psihološki presjek. :)37

Cicaj k...c!;)

ovo je zadnje upozorenje. vrijeđanje nije dozvoljeno, ako se to ponovi slijedi baniranje
Kimura
2010-06-05T20:49:45Z
patamanker wrote:

Kimura wrote:

patamanker wrote:

Cicaj k...c!;)

He he, potvrđuješ baš ono što i rekoh: opisao si samo i jedino samog sebe!

QuickTip --> boldana slova. :)36

p.s. A gdje su moderatori ovdje?
Ekser
2010-06-05T21:13:06Z
Po meni je Mirko Filipović uvjerljivo najbolji hrvatski borac, po MFC-u Zelg Galešić, po Ivi Iviću neki treći, zato ovo i je forum da svako kaže šta oće..