hamush
2010-06-04T17:07:20Z
tko je imao prilike upoznati zelga zna o kakvom se covjeku radi.

sto se intervjua tice, je samouvjeren je, no po meni nije bahat. zelg je opcenito vrlo skroman i zna svoje kvalitete i ogranicenja.

nadam se da kontinuirano radi na parteru i da cemo vidjeti jos njegovih borbi!

fanatic
2010-06-04T17:41:37Z
"...volio bih vidjet da Anderson Silva protiv mene onako spusti ruke..."

daj Zelg, pa nokautirao bi te bez problema
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
pitbull123
2010-06-04T17:53:03Z
Par sam puta u životu pričao sa Zelgom, i ono što sam mogao skužiti u tom kratkom vremenu je da on nije bahat,samouvjeren da ali bahat ne...a to je razlika.I ja bi baš volio znati dali bi se Anderson Silva usudio onako spustiti ruke Zelgu,možda bi Silva pobijedio ali vjerujem da ne bi držao onakav gard protiv Zelga.To je samo moje skromno mišljenje,ne morate se vi slagati.
dr jupidu
2010-06-04T17:55:49Z
fanatic wrote:

"...volio bih vidjet da Anderson Silva protiv mene onako spusti ruke..."

daj Zelg, pa nokautirao bi te bez problema

pa zašto bi i spuštao ruke protiv udarača........ :)17

niko nije glup.... svak pametan pogleda protivnika i odredi šta je ok a šta nije..
pula
2010-06-04T20:24:20Z
nije mi jasno zasto zelg i goran imaju potrebu da ponizavaju Mirka??LJUBOMORA??
Ekser
2010-06-04T20:27:59Z
Ovo su bezvezne rasprave,svaka cast Zelgu na petlji,ali onaj ko je imalo realan zna da bi Anderson Silva ovo dobio cak i da ne smije boksati. Ovo me podsjeca na tekme kada igra Hajduk u Europi,svi se nabriju,ovi govore da bi i Inter imao problema ako igra bunker kao s Barcelonom protiv njih (što je potpuno nerealna strategija), a onda izgube sa srčanom igrom od viceprvaka Bugarske. Nakon toga se smiju Dinamu koji je ispao u skupini lige Uefa po peti puta zaredom iako sami tamo nisu nikad ni ušli i pričaju kako su prije sto godina igrali u četvrtfinalu lige prvaka. Svaka čast Zelgu, imao je pojas, Mirko nikad neće, no otada je prošlo vremena i smiješno je govoriti nekom da se umirovi tko i užasnim mečevima ima bolji skor u zadnjih deset borbi. Najbolje je da se svako lati svog posla a ne da laprda o drugima, Zelgu želim osvajanje Dreama jer je pojas ionako otvoren, i pobjedu protiv Manhoefa
dr jupidu
2010-06-04T20:28:29Z
pula wrote:

nije mi jasno zasto zelg i goran imaju potrebu da ponizavaju Mirka??LJUBOMORA??

dapače....zelg je do sada maximalno podržavao mirka....samo je iznio mišljenje da više nije siguran u mirkov stand up..max korektno...
pula
2010-06-04T20:31:46Z
ma znam al opet mi ruzno procitat ovako nesto...trebao bi mu i on dati podrsku ,sad mu treba
dr jupidu
2010-06-04T20:39:41Z
pula wrote:

ma znam al opet mi ruzno procitat ovako nesto...trebao bi mu i on dati podrsku ,sad mu treba

pa ja prvi koji jako volim mirka mu dajem podršku da se ostavi ultimat fajta ...

za njegovo zdravlje jer ovo šta on pruža......to više nije to
hamush
2010-06-04T20:39:44Z
pa realan je.. nema sta sada muljati, kada stvarno mirko svaki put je macak u vreci...
pula
2010-06-04T20:56:29Z
ma to cemo jos vidjet,ja vjerujem u Mirka jos uvjek...
hamush
2010-06-04T21:23:32Z
samo zato sto ti vjerujes ne bi trebali svi mu pjevat hvalospjeve da bi ti bio sretan.
pula
2010-06-04T21:37:20Z
hamush wrote:

samo zato sto ti vjerujes ne bi trebali svi mu pjevat hvalospjeve da bi ti bio sretan.

ne prdi molim te...
shogun
2010-06-04T22:51:00Z
super intervju,sve je reko sta misli iskreno i bez muljanja.puno vise mi se svida takav intervju nego reljicev kad 80% toga nije htio komentirat jer mu je vazno sta ce onda drugi rec na to. sta se tice mirka rekao je realno stanje kakvo je s mirkom i svaka cast.prica s lebanerom je ta da je nakon borbe sa sik yoonom ovaj dosao u svlacionicu kod zelga i pitao ga dal bi se borili posto je vidio kako je zelg lagano bio submitan i da nije opasan u parteru.a japanci kako su ludi oni bi stavili taj mec izmedu lebanera i zelga makar je kilaza totalno drukcija
GARIĆPRIDEFC
2010-06-05T00:15:28Z
dr jupidu wrote:

jako poštujem zelga kao čovjeka....

al g zelg..... vi nikada nećete biti jako kvalitetan borac....vi imate limit i to se pokazalo ..... njegovi porazi nisu slučajnost a to sam jasno rekao i prije 2 godine na forumima kad je tek kretao u ozbiljnije mma vode ....japan...

imate uz to još i krivu percepciju kod nekimh mma stvari i svoje kvalitete

razuvjerite me ako mislite..bit će mi drago....da i ja jednom pogriješim:)

dr jupidu

p.s nažalost moram bit iskren...:(

:)36
pride_rules
2010-06-05T00:19:33Z
GARIĆPRIDEFC wrote:

dr jupidu wrote:

al g zelg..... vi nikada nećete biti jako kvalitetan borac....vi imate limit i to se pokazalo ..... njegovi porazi nisu slučajnost a to sam jasno rekao i prije 2 godine na forumima kad je tek kretao u ozbiljnije mma vode ....japan...

dr jupidu

:)36

ne...zelg ima kvalitete, i još to mora pokazat...

kad hoće može...očito nama hrvatima mozak igra najvažniju ulogu...

pozdrav
Reaktivac
2010-06-05T00:22:06Z
dr jupidu wrote:

dr jupidu

Jupi, ne lupetaj...

Zelg je odličan borac i možda je malo deficitaran u hrvanju, ali kada si bi se uhvatio i 100 % posvetio treniranju u nekom kvalitetnom gym-u kao recimo Reljić - mogao bi medju TOP 10.

I po meni, bolji bi bio u LHW, jer ima visinu i dobru muskulaturu za rasnog LHW borca.
pride_rules
2010-06-05T00:28:15Z
Reaktivac wrote:

dr jupidu wrote:

dr jupidu

Jupi, ne lupetaj...

Zelg je odličan borac i možda je malo deficitaran u hrvanju, ali kada si bi se uhvatio i 100 % posvetio treniranju u nekom kvalitetnom gym-u kao recimo Reljić - mogao bi medju TOP 10.

I po meni, bolji bi bio u LHW, jer ima visinu i dobru muskulaturu za rasnog LHW borca.

potpuno se slažem. pratim ga..i izgleda mi kao da s pola potenciala nastupa...zelg je odličan.
maro-du
2010-06-05T01:55:42Z
pride_rules wrote:

Reaktivac wrote:

dr jupidu wrote:

dr jupidu

Jupi, ne lupetaj...

potpuno se slažem. pratim ga..i izgleda mi kao da s pola potenciala nastupa...zelg je odličan.

:)36 :)36 :)36
pride_rules
2010-06-05T02:05:13Z
maro-du wrote:

pride_rules wrote:

Reaktivac wrote:

dr jupidu wrote:

dr jupidu

Jupi, ne lupetaj...

:)36 :)36 :)36

aj neka se s nekim slažem odi...i ja sam du.