o njemu treba snimiti film u stilu Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch, Layer Cake
Pa par mjeseci prije pljačke su ga izboli nožem u Londonu..
Sjećam se starog topica na sherdogu di je Lee pričao o streer fightovima i sličnim pizdarijama, imaju materijala za trilogiju, a ne samo za jedan film.Pa par mjeseci prije pljačke su ga izboli nožem u Londonu..
Sjećam se starog topica na sherdogu di je Lee pričao o streer fightovima i sličnim pizdarijama, imaju materijala za trilogiju, a ne samo za jedan film.Pa par mjeseci prije pljačke su ga izboli nožem u Londonu..baš sam čitao sad to, super priče, obožavam slušat/ čitat o uličnim šorama. ja bi također mogo knjigu jebenu napisat kakvih je sve situacija bilo. ring je super ali nema do veselja kad se s dva promila u birtiji tučeš dva na pet :)20 . naravno u zadnje vrijeme kad treniram nema više toga. inače čitajući neke od lee-ovih fightova lik je bio totalna zvijer, dosta puta je ponokautirao 3-4 ljudi sam, koja ubojica :)20 . ja sam uspio jednom podijelit dupli teški nokaut, ali više od toga nikad; to fakat moraš bit sotona da četvero ljudi pospremiš na spavanje
A i koji od njih će mu slučajno ostavit otvorena vrata jedne noći... :)20
to fakat moraš bit sotona da četvero ljudi pospremiš na spavanje
Pa par mjeseci prije pljačke su ga izboli nožem u Londonu..Dvaput su ga onda proglasili mrtvim, ali čovjek je fenomen. :)20 A i sad mu se fućka, ima milijune i može bit car u marokanskom zatvoru s korumpiranim čuvarima. A i koji od njih će mu slučajno ostavit otvorena vrata jedne noći... :)20
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close