bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2010-06-01T22:15:41Z
http://www.profightstore...godina-zatvora/5588.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
roko
  • roko
  • Advanced Member
2010-06-01T22:27:34Z
bero
  • bero
2010-06-01T23:04:27Z
hehehe, a gle kak se dotjerao za tu pljačku

UserPostedImage
- dr jupidu
Gigi2
2010-06-02T00:58:40Z
e to je pljacka...
Zatoichi
2010-06-02T06:14:02Z
imo je anderson srece,ovaj neki lud,mogo je anderson i metak da popusi
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
bero
  • bero
2010-06-02T08:01:29Z
dio iz starog intervjua s Murrayem u vezi tučnjave s Titom:

Wiggert : What about the fight after UFC 38 with Tito Ortiz?

Lee Murray : We were all outside the club, I had a chat with Tito and Chuck Liddel before. One of Tito’s guy was messing around, he was on the back of Pat Miletich, it was just for fun I believe. Tony Frykland thought it was serious, so he came to help. Pat said it was all right, but the guy from Tito was also angry. Tony Frykland was pulled away but was still mad. A friend of mine (Paul) started to talk with the guy from Tito, they started arguing. Paul got in a fight and punched the guy, then Paul got punched so I punched him. Then Tito came right at me, he hit me right on my ear, we clinched, I punched him 2 straight ones, 2 uppercuts and then he went down and at I kicked him in the face. He didn’t went really KO I think, but he did go down. Matt Hughes jumped on Tito to protect him and Miletich pulled me away. That was it.
- dr jupidu
overdose!
2010-06-02T08:55:26Z
o njemu treba snimiti film u stilu Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch, Layer Cake
ivan195
2010-06-02T08:58:35Z
ma lik je kralj =)
kad izade iz cuze za koju god imat ce milijune
bero
  • bero
2010-06-02T09:54:03Z
overdose! wrote:

o njemu treba snimiti film u stilu Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch, Layer Cake

I snima se film, a budući da ga Aronofsky režira trebao bi bit odličan. Ali šteta za Murraya, čovjek je bio veliki MMA potencijal.
- dr jupidu
Slash
2010-06-02T09:55:31Z
Sjećam se starog topica na sherdogu di je Lee pričao o street fightovima i sličnim pizdarijama, imaju materijala za trilogiju, a ne samo za jedan film.

Pa par mjeseci prije pljačke su ga izboli nožem u Londonu..
bero
  • bero
2010-06-02T10:05:21Z
Slash wrote:

Dvaput su ga onda proglasili mrtvim, ali čovjek je fenomen. :)20
A i sad mu se fućka, ima milijune i može bit car u marokanskom zatvoru s korumpiranim čuvarima. A i koji od njih će mu slučajno ostavit otvorena vrata jedne noći... :)20
- dr jupidu
nodachi
2010-06-02T10:28:23Z
Dokaz protiv njega je razgovor sa jednim od sudionika pljačke koji je 'slučajno' snimio na svoj mobitel i onda je slupao auto i ostavio mobitel u njemu da ga policija nađe.
Da nije ovog sretnog spleta okolnosti bi mu mogli staviti soli na rep.
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2010-06-02T11:02:48Z
10 godina ljudi eejjj.
Puno je to pa da si i u Hiltonu.
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
DoKoske
2010-06-02T11:51:28Z
-“No he wouldn't. Lee trains with very good pro boxers every day. He spars 15 rounds a week with Julius Francis. Julius fought Mike Tyson. There is a 70lb weight difference and Lee holds his own.
Two weeks before the Rivera fight Lee dropped Wayne LLwellyn in sparring a top 10 British Heavyweight who has fought in vegas. Also a 70lb + weight difference.
You need to recognise!“
wash your feminine side clean off
DoKoske
2010-06-02T11:58:38Z
Slash wrote:

Sjećam se starog topica na sherdogu di je Lee pričao o streer fightovima i sličnim pizdarijama, imaju materijala za trilogiju, a ne samo za jedan film.

baš sam čitao sad to, super priče, obožavam slušat/ čitat o uličnim šorama. ja bi također mogo knjigu jebenu napisat kakvih je sve situacija bilo. ring je super ali nema do veselja kad se s dva promila u birtiji tučeš dva na pet :)20 . naravno u zadnje vrijeme kad treniram nema više toga. inače čitajući neke od lee-ovih fightova lik je bio totalna zvijer, dosta puta je ponokautirao 3-4 ljudi sam, koja ubojica :)20 . ja sam uspio jednom podijelit dupli teški nokaut, ali više od toga nikad; to fakat moraš bit sotona da četvero ljudi pospremiš na spavanje
wash your feminine side clean off
overdose!
2010-06-02T12:06:22Z
DoKoske wrote:

Slash wrote:

Sjećam se starog topica na sherdogu di je Lee pričao o streer fightovima i sličnim pizdarijama, imaju materijala za trilogiju, a ne samo za jedan film.

baš sam čitao sad to, super priče, obožavam slušat/ čitat o uličnim šorama. ja bi također mogo knjigu jebenu napisat kakvih je sve situacija bilo. ring je super ali nema do veselja kad se s dva promila u birtiji tučeš dva na pet :)20 . naravno u zadnje vrijeme kad treniram nema više toga. inače čitajući neke od lee-ovih fightova lik je bio totalna zvijer, dosta puta je ponokautirao 3-4 ljudi sam, koja ubojica :)20 . ja sam uspio jednom podijelit dupli teški nokaut, ali više od toga nikad; to fakat moraš bit sotona da četvero ljudi pospremiš na spavanje

i puno sretnih okolnosti
dr jupidu
2010-06-02T17:03:52Z
DoKoske wrote:

Slash wrote:

uvijek je lijepo slušati tvoje priče o tvojim šorama s dječjih rođendana

ti si pravi primjer o socijalizaciji kroz mma:)
The Miner
2010-06-02T18:34:09Z
bero wrote:

A i koji od njih će mu slučajno ostavit otvorena vrata jedne noći... :)20

i ja mislim. :)1 :)1
The Miner
2010-06-02T18:53:36Z
DoKoske wrote:

to fakat moraš bit sotona da četvero ljudi pospremiš na spavanje

u tom slucaju sotonu osobno mozes vidjeti na 1:04(u kutu) kako veselo mase desnom rukom.
:)18 :)20
dr jupidu
2010-06-02T19:06:27Z
bero wrote:

Slash wrote:

Dvaput su ga onda proglasili mrtvim, ali čovjek je fenomen. :)20
A i sad mu se fućka, ima milijune i može bit car u marokanskom zatvoru s korumpiranim čuvarima. A i koji od njih će mu slučajno ostavit otvorena vrata jedne noći... :)20

ok.......
za koliko bi vi forumaši odsjedili godinu recimo?

ja nema tih para....

al cjenim one koji kad kradu idu na milion i više.......

čude me ovi šta idu na malo:)))

pa brate kad već ideš ideš

te mma borac iščupao srce..te orobio banku...šta je s tim mma:)?
Users browsing this topic