Loreia i geek-ovi... pomagajte... :)1
Acer Aspire 5003 WLMI, 2 GB RAM, 15.4'' monitor, 100 GB HDD, WLAN,...
http://www.superwarehous...i/LX.A5105.584/p/1482117 Prvo je mutavi buraz uspio potrgati display pa sam našao zamjenski za 800 kn i popravio laptop. Još uvijek solidan i odlično očuvan laptop... šteta da skuplja prašinu neispravan...
Nakon par dana rada počela se blesirati tipkovnica... dogadja se da se laptop jednostavno smrzne ili ne reagira... tipkovnica jednostavno ne reagira kada se laptop zagrije nakon cca. 10-20 minuta ?
Kada priključim eksternu USB tipkovnicu - onda radi externa tipkovnica, a na laptopu ne radi.
Onda sam se malo poigrao hardveraša pa sam parcijalno vadio i ispitivao zasebno 2 RAM (2 * 1GB) memorije i opet ista stvar... znači, najvjerojatnije nije do RAM memorije.
Onda sam gledao radi li cooler, da možda cooler ili ona bakrena mrežica nije puna prašine i sl ? Ni to nije...
Probao sam više puta s reinstalacijom windowsa i opet ista stvar ? Postavke BIOS-a su po defaultu.
Dakle, nekakav je problem sa zagrijavanjem, a imam i problem da ne mogu pokrenuti drivere za network controler/adapters, iako sam našao odgovarajuće na netu na official str. ACER ?
Jeli moguće da Windows XP ima neke intergrirane drivere koji možda onemogućavaju rad i učitavanje official drivera za network controler/adapters ? Ista stvar se dogadjala prilikom instalacije Windows 7.
Jedino što mi pada na pamet je probati i testirati rad laptopa s mini windows xp pomoću Hiren's BootCD programa, a onda ako ni to ne pomogne - nema mi druge nego opet na servis...
Pomagajte drugovi... neću da se ubijem... :)1
Svaki savjet je dobrodošao.
Edited by user
2010-05-30T22:29:50Z
|
Reason: Not specified