bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2010-05-26T09:36:36Z
http://www.profightstore...10-%28video%29/5545.aspx 

malo je pobrkao lončiće :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
travarica
2010-05-26T09:54:26Z
Dana o Kimbu...:)18

http://www.youtube.com/watch?v=...;feature=player_embedded 

isto će bit ako Fedor bude potpisao za UFC.
shogun33
2010-05-26T10:00:23Z
:)20
bero wrote:

http://www.profightstore.com/novosti/white-fjodor-nikad-nije-bio-u-top-10-%28video%29/5545.aspx

malo je pobrkao lončiće :)20

po obicaju
karl anal
2010-05-26T10:15:09Z
hehehe
lik je odavna presta srat pa jest svoja govna
sad odma sere sebi u usta
ali iskreno uspjeh mu daje pravo, kako su glup ti ameri isuse dragi
ja da sam na fedorovom mistu nikad nebi iša u ufc
ufc treba njega a ne on ufc
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Jupidu.
2010-05-26T10:21:28Z
ma svi i on zna da SE ZEZA AL U CILJU PROVOCIRANJA:)))

nebih te intervjue shvaćao ozbiljno
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
Slash
2010-05-26T11:08:28Z
I što bi on točno trebao reći?

Da, Fjodor je najbolji i molim gledajte svi njegovu borbu u Strikeforceu jer naši teškaši nisu ni blizu njega?
Jupidu.
2010-05-26T11:44:20Z
Slash wrote:

Da, Fjodor je najbolji i molim gledajte svi njegovu borbu u Strikeforceu jer naši teškaši nisu ni blizu njega?

ha ha ......bravo...

REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
Kimura
2010-05-26T11:50:19Z
Isuse, kako je glup! Ili jednostavno bahat do krajnjih granica neba?

Do sada sam imao poprilično respekta prema Whiteu, čak i kad je govorio besmislice, ali ovo više nema veze s mozgom.... ovo se da objasniti samo jednom rječju: ZAVIST!

I to ona zavist do zelenila. Dobro je Karl Anal gore rekao, UFC treba Fedora, a ne obratno. Nakon svega što je ovaj jadnik White izjavio o Fedoru, smatrat ću potpuno promašenim činom ukoliko Fedor ikad potpiše za UFC. Ali mislim da se to nikad neće desiti, Fedor ima previše samo-respekta za tako nešto. Dana White to zna, i zato sad kad je shvatio da se to neće dogoditi, odlučio je barem sebi dati oduška i pljuvati ga gdje god stigne.

Pitty. :)8
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2010-05-26T11:51:03Z
Slash wrote:

naravno da ne, al ne onda izmišljat izjave tipa da se nije s nikim borio od 90-ih??
a ovo da nisu blizu njega, pa ne znam baš, mislim da bi se protiv Brocka namučio.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
neurro
2010-05-26T12:00:40Z
Jupidu. wrote:

ma svi i on zna da SE ZEZA AL U CILJU PROVOCIRANJA:)))

nebih te intervjue shvaćao ozbiljno

Ajde hvala bogu da je netko i to shvatio .... neznam zašto svi vide samo crno i bijelo. White je jednostavno takav,showman koji nemože sjediti pet minuta i biti miran.On se samo dobro zabavlja i ništa tu loše ne vidim ... A Fedor,filistar kakav već i je neka mu sam odgovori na to

Jupidu samo bi malo prepravio ovo što si napisao "svi i on zna da provocira ali u cilju zezanja" :)24

Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2010-05-26T12:24:23Z
Maaa ja ne vidim ništa spektakularno u tim njegovim izjavama.Nekako očekuješ uvek nesto tako.Nego, sad sam pročitao njegovu izjavu da planiraju krajem godine (verovatno novembar) ponovo jedan event u Nemačkoj. :)36 :)36 :)36
The Miner
2010-05-26T12:48:48Z
Kad bi ulovio zlatnu ribicu pozelio bi da Fedor nasamara Danu na sred oktagona pred milijunski auditorijem a onda da dodje Sylvia i zguzi ga...
fanatic
2010-05-26T15:09:11Z
ma meni je Dana kralj, zajebant, pravi američki showman, ali s pokrićem, kontrolira jednu od najprofitabilnijih i najbrže rastućih kompanija na svijetu. to što je rekao da se Fedor nije borio od kraja 90-ih je ironija, al mislim da mu je čak i na mjestu (ok, nije kraja 90-ih, al već par godina se ne bori protiv najboljih boraca).

UFC treba Fedora??? ne bi rekao, bilo bi odlično da je i on u UFC-u, ali i bez njega UFC ima vrhunske borce i ogromnu gledanost, a dokaz tome da oni ne trebaju Fedora je i to što nisu htjeli prihvatiti onakve bezobrazne uvjete koje je Finkelstein tražio

"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"